BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
ElSo wrote:Nie byłam ale to dość mocne krwawienie i chyba nie pozostawia złudzeń
Kochana każde krwawienie w takiej sytuacji trzeba skonsultować z lekarzem. Dzwon do swojego Gina, umów raz dwa wizytę. Jeszcze nic straconego. A im dłużej będziesz zwlekać tym gorzej.Miasa lubi tę wiadomość
Karolina 👩 33
Krzysiek 🧔 30
Starania o 👶 od Maja 2017
PCOS zdiagnozowane
1 biochem maj 2021
14.07.2021 Pink Test II
15.07.2021 Beta ujemna <0,2mlU/ml
walczymy dalej -
Cześć dziewczyny
Jestem 3 dni przed okresem. Dzisiaj zrobiłam test i chyba nie mam zwidów
Pojawił się cień w miejscu testowej kreski
Nie wiem czy to mi się wydaje ale jest kreseczka… 3 dni przed to możliwe czy jednak to jakiś błąd? 😳
<a href=https://zapodaj.net/7760d1ebef8a6.jpg.html>BE12A62D-8F5C-4C17-B5C9-B7197096592F.jpeg</a>Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 09:02
04.16, 08.16, 01.17 [*]
08.19 - synek 17t[*]
01.22 - 8 t [*] -
Margaret_ja wrote:Cześć dziewczyny
Jestem 3 dni przed okresem. Dzisiaj zrobiłam test i chyba nie mam zwidów
Pojawił się cień w miejscu testowej kreski
Nie wiem czy to mi się wydaje ale jest kreseczka… 3 dni przed to możliwe czy jednak to jakiś błąd? 😳
<a href=https://zapodaj.net/7760d1ebef8a6.jpg.html>BE12A62D-8F5C-4C17-B5C9-B7197096592F.jpeg</a>
Nie wydaje Ci się bo ja też widzę kreseczke;)25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Alutka128 wrote:Kochana mimo wszystko zrób betę, jeśli rośnie a dalej krwawisz to może być pozamaciczna czego ci oczywiście nie życzę ale warto to sprawdzić.
-
ElSo wrote:Tak tak, zadbam o to wszystko ale raczej beta nie rosnie, bo kilka godzin przed krwawieniem robiłam sobie test licząc na super wyraźne kreski na pamiątkę, a wyszedł negatyw.
No to niestety biochemiczna, ale dalej się starajcie jak się krwawienie skończy, ja po krwawieniu biochemicznym od razu zaszłam w ciążę i już 19tydzien leci -
Soonka wrote:Kochana, byłam dziś na becie, wynik 21❤️ W czwartek będę robiła powtórkę ✊🏼🥰
Sonia cudownie. Trzymam kciuki za piękny przyrost.Soonka lubi tę wiadomość
Karolina 👩 33
Krzysiek 🧔 30
PCOS zdiagnozowane
1 biochem maj 2021
14.07.2021 Pink Test II
walczymy dalej -
ElSo wrote:Tak tak, zadbam o to wszystko ale raczej beta nie rosnie, bo kilka godzin przed krwawieniem robiłam sobie test licząc na super wyraźne kreski na pamiątkę, a wyszedł negatyw.
Strasznie mi przykro kochana. Też przez to przeszlam. Plus jest taki że możecie starać się od nowa. Nie poddawaj się. Wkrótce zobaczysz 2 kreseczki i beta będzie pięknie przyrastac.Karolina 👩 33
Krzysiek 🧔 30
PCOS zdiagnozowane
1 biochem maj 2021
14.07.2021 Pink Test II
walczymy dalej -
Cześć dziewczyny. Jestem nowa na forum. Chciałam się do Was przyłączyć
po pierwszym zastrzyku z ovitrelle, 5 dni później zrobiłam test (musiałam zobaczyć jak wyglądają dwie kreski...), oczywiście druga kreska była, ale bardzo blada. 2 dni później (czyli 7 po ovitrelle) kreska była jeszcze bladszarównież się rozkleiłam... zostaje chyba czekać na kolejny cykl...
Kobitki- mocno Wam kibicuję, musi się w końcu udać, damy radę!Starania naturalne od 2019r.
Ona, on- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie
8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
14.11.2023r. synuś ♥
23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥ -
Helcia wrote:Cześć dziewczyny. Jestem nowa na forum. Chciałam się do Was przyłączyć
po pierwszym zastrzyku z ovitrelle, 5 dni później zrobiłam test (musiałam zobaczyć jak wyglądają dwie kreski...), oczywiście druga kreska była, ale bardzo blada. 2 dni później (czyli 7 po ovitrelle) kreska była jeszcze bladszarównież się rozkleiłam... zostaje chyba czekać na kolejny cykl...
Kobitki- mocno Wam kibicuję, musi się w końcu udać, damy radę!
Ovitrelle może się utrzymywać w moczu do 12dni więc kochana jeszcze nic straconego ✊Helcia lubi tę wiadomość
-
Alutka128, wiem, ale jak kreska bladnie to nadzieja też... Wczoraj miałam lekkie załamanie, ale dzisiaj jest już dobrze. Mam nadzieję kobietki, że poszczęści się nam w najbliższych cyklachStarania naturalne od 2019r.
Ona, on- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie
8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
14.11.2023r. synuś ♥
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥ -
Helcia wrote:Alutka128, wiem, ale jak kreska bladnie to nadzieja też... Wczoraj miałam lekkie załamanie, ale dzisiaj jest już dobrze. Mam nadzieję kobietki, że poszczęści się nam w najbliższych cyklach
Jeszcze jest bardzo wcześnie na testowanko, nawet jak kreska po ovitrelle zblednie nie znaczy że się nie udało, do zagnieżdżenia dochodzi do 12 dpo także zawsze jest szansa, i nadzieję trzeba mieć do samego końca, trzymam kciuki ✊✊✊♥️Helcia lubi tę wiadomość
-
Zobaczymy, niestety czasu nie da się przyspieszyć. Zresztą nie ma sensu bo i tak szybko goni...Starania naturalne od 2019r.
Ona, on- badania ok
14.11.2023r. synuś ♥
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥