BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Wjedzma wrote:Nie ma ciąży Twój mąż musiałby mieć ostro nakoksowane plemniki, żeby przetrwały do 2 lutego wydaje mi się, że możesz być spokojna i czekać na @
Tak samo myślałam rok temu że przyjdzie @ a teraz leży w łóżku mały Kuba 🥴😅
No nic będę czekać ewentualnie w piątek ginekolog i na wywołanie @ może coś da
Nie wiedziałam że stres może tak przesuwac wszystko 🤷♀️
A ty się starasz o fasolkę? ☺️👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Ja się mojego męża boję uwierz mi 😂😂😂
Tak samo myślałam rok temu że przyjdzie @ a teraz leży w łóżku mały Kuba 🥴😅
No nic będę czekać ewentualnie w piątek ginekolog i na wywołanie @ może coś da
Nie wiedziałam że stres może tak przesuwac wszystko 🤷♀️
A ty się starasz o fasolkę? ☺️
Hej! A masz jakieś problemy zdrowotne? Np. z tarczycą? Ona też potrafi spłatać figle. -
Maliina wrote:Nie nie, jedyne co to urodziłam 2 miesiące temu 🤷♀️
Więc już sama nie wiem...
Rozumiem. Może po prostu organizm musi się sam uregulować po porodzie jeszcze. Idź do lekarza, powinien pomoc. Ale niewykluczone, że jesteś zestresowana, przemęczona i to też ma wpływ będzie dobrzeMaliina lubi tę wiadomość
-
golonat wrote:Jakie teraz są zalecenia odnośnie czasu powrotu do seksów po porodzie? (ja mam info sprzed jakiegoś czasu i kręci mi się, że po cesarkach mi kazali czekać 8 tygodni) Coś się zmieniło w zaleceniach w tej kwestii?👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
nick nieaktualnygolonat wrote:Jakie teraz są zalecenia odnośnie czasu powrotu do seksów po porodzie? (ja mam info sprzed jakiegoś czasu i kręci mi się, że po cesarkach mi kazali czekać 8 tygodni) Coś się zmieniło w zaleceniach w tej kwestii?
-
Dziewczyny. Przebija czy mi odbija?
Owulacja 14 lutego. Przytulanki 13 lutego.
Wiem że wcześnie i za wcześnie ale kobieta bywa niecierpliwa 🙈
Robiłam test 20.02 - czysta biel
21.02 - biel
22.02 No i tu taki jakby deeelikatny cień cienia
Albo to mi się totalnie już rzuca na oczy 🤣
Zrobię test w niedzielę wcześniej obiecuje sobie i wam że na pewno nie zrobie
https://zapodaj.net/d7f80b7b83cd5.jpg.html -
Kakusiaa wrote:Dziewczyny. Przebija czy mi odbija?
21.02 - biel
https://zapodaj.net/d7f80b7b83cd5.jpg.html*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:kurcze kochana ja nic nie widze, ale ja to slepota jestem ale bede cię szukać, bo widzę ze owu i przytulanki tak samo i też testy robię od 21.02 i białe
Chciałabym poczekać do niedzieli ale nie wiem czy wytrzymam. Najchętniej to bym codziennie robiła ale stary (mąż) mnie z domu wyrzuci 🤣🤣 -
Kakusiaa wrote:No ja mam jeden jeszcze z bobo baby czy coś takiego ale nie wiem czy jest sens np jutro robić 🙈
Chciałabym poczekać do niedzieli ale nie wiem czy wytrzymam. Najchętniej to bym codziennie robiła ale stary (mąż) mnie z domu wyrzuci 🤣🤣*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:Hahha ja mam lepiej nibym mąż w delegacji więcoge testowac do woli. Ale w sobotę jadę i będzie pewien problem.. więc jakby mi się pokazało do piątku... Nawet mam w myślach że może w piątek betę zrobię rano
-
nick nieaktualnyKakusiaa wrote:Dziewczyny. Przebija czy mi odbija?
21.02 - biel
https://zapodaj.net/d7f80b7b83cd5.jpg.html -
Dziewczyny jutro idę do ginekologa rano
36 dzień cyklu
Miesiąc po tym "stosunku"
Testy negatywne dalej
Więc nie wiem co się zadziało czy faktycznie coś po porodzie czy stres tak na mnie wpływa
Więc jeśli jest wszystko ok to na pewno wam napisze że stres to najgorszy wróg cyklu
Mogła by przyjść już ta @ chce założyć tą spirale
Trzymam kciuki za Was bo widzę, że sporo starających się ❤️❤️❤️Skorpionka91, Sylwiaaa lubią tę wiadomość
👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Dziewczyny jutro idę do ginekologa rano
36 dzień cyklu
Miesiąc po tym "stosunku"
Testy negatywne dalej
Więc nie wiem co się zadziało czy faktycznie coś po porodzie czy stres tak na mnie wpływa
Więc jeśli jest wszystko ok to na pewno wam napisze że stres to najgorszy wróg cyklu
Mogła by przyjść już ta @ chce założyć tą spirale
Trzymam kciuki za Was bo widzę, że sporo starających się ❤️❤️❤️
Dawaj znać, co tam lekarz powiedział trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku -
Kakusiaa wrote:Dziewczyny. Przebija czy mi odbija?
21.02 - biel
https://zapodaj.net/d7f80b7b83cd5.jpg.html
Cieżko coś zobaczyć, może gdyby zdjęcie było zrobione w innym świetle? Ale wydaje mi się, że może być jeszcze za wcześnie. Ja swój pierwszy test zrobiłam dopiero po terminie spodziewanej miesiączki (tak ok. 16 dni od owulacji) i pojawiła się kreska widoczna - może nie tak intensywna jak kontrolna, ale dziewczyny pomogły mi ją zinterpretować. Odczekaj jeszcze trochę, czasem te testy niektóre nie wybarwiają się tak ładnie, albo w ogóle - jak nieraz pisały dziewczyny, że testy miały białe ale beta wychodziła
Ze swojego doświadczenia Ci napiszę, że jak chciałam mieć pewność i żeby się nie nakręcać niepotrzebnie, szłam od razu na betę. Ona jest zawsze pewna, z testami bywa różnie. Poza tym, żeby też się nie załamywać zwyczajnie czekałam cierpliwie do czasu aż pojawi się miesiączka. Mnie osobiście zbyt wiele kosztowało oglądanie białych testów, więc zwyczajnie odpuściłam ich kupowanie a później sprawdzanie. To mi pomogło, bo niestety taka nasza natura, że same się nieraz nakręcamy, a stres w niczym nie pomaga. Miałam taką strategię, że nastawiałam się zawsze na to, że przyjdzie miesiączka, że tak widać ma być, a jak ciąża ma być to będzie w swoim czasie
Mimo wszystko trzymam kciuki, że ułożyło się wszystko po Twojej myśli -
Ewiwi wrote:Hahha ja mam lepiej nibym mąż w delegacji więcoge testowac do woli. Ale w sobotę jadę i będzie pewien problem.. więc jakby mi się pokazało do piątku... Nawet mam w myślach że może w piątek betę zrobię rano
https://zapodaj.net/e7abe1c275dc5.jpg.html
Jak mówicie? Mi coś tam świta -
Sylwiaaa wrote:Cieżko coś zobaczyć, może gdyby zdjęcie było zrobione w innym świetle? Ale wydaje mi się, że może być jeszcze za wcześnie. Ja swój pierwszy test zrobiłam dopiero po terminie spodziewanej miesiączki (tak ok. 16 dni od owulacji) i pojawiła się kreska widoczna - może nie tak intensywna jak kontrolna, ale dziewczyny pomogły mi ją zinterpretować. Odczekaj jeszcze trochę, czasem te testy niektóre nie wybarwiają się tak ładnie, albo w ogóle - jak nieraz pisały dziewczyny, że testy miały białe ale beta wychodziła
Ze swojego doświadczenia Ci napiszę, że jak chciałam mieć pewność i żeby się nie nakręcać niepotrzebnie, szłam od razu na betę. Ona jest zawsze pewna, z testami bywa różnie. Poza tym, żeby też się nie załamywać zwyczajnie czekałam cierpliwie do czasu aż pojawi się miesiączka. Mnie osobiście zbyt wiele kosztowało oglądanie białych testów, więc zwyczajnie odpuściłam ich kupowanie a później sprawdzanie. To mi pomogło, bo niestety taka nasza natura, że same się nieraz nakręcamy, a stres w niczym nie pomaga. Miałam taką strategię, że nastawiałam się zawsze na to, że przyjdzie miesiączka, że tak widać ma być, a jak ciąża ma być to będzie w swoim czasie
Mimo wszystko trzymam kciuki, że ułożyło się wszystko po Twojej myśli
A tutaj?
https://zapodaj.net/e7abe1c275dc5.jpg.html