X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
Odpowiedz

BLADZIOCHY CZY ZWIDY???

Oceń ten wątek:
  • julkap Debiutantka

Wysłany: 23 października 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam dziś bete i wyszła 25,7

Koteczka82 lubi tę wiadomość

- hashimoto, niedoczynność tarczycy -

staramy się :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie, jakie były Wasze doświadczenia ze "zwidami"? U mnie na teście wyszedł cień cienia ale dopiero po godzinie. Czy u którejś z Was okazało się to ciążą? A może w takich wypadkach okazywało się, że jednak nic nie ma i @ przychodziła? Niestety nie mam możliwości zrobienia bety w ciągu najbliższych dni, więc czekam niecierpliwie na to co czas przyniesie, ale wiecie jak to jest z tym czekaniem :)

• julkap Debiutantka

Wysłany: 24 października 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaW wrote:
    Moje drogie, jakie były Wasze doświadczenia ze "zwidami"? U mnie na teście wyszedł cień cienia ale dopiero po godzinie. Czy u którejś z Was okazało się to ciążą? A może w takich wypadkach okazywało się, że jednak nic nie ma i @ przychodziła? Niestety nie mam możliwości zrobienia bety w ciągu najbliższych dni, więc czekam niecierpliwie na to co czas przyniesie, ale wiecie jak to jest z tym czekaniem :)
    U mnie poprzednim razem wychodziła po czasie, jakieś 30 minut - zrobilam bete wyszła 6,1, ale doszlo później do samoistnego poronienia..
    Ale mam nadzieje ze Twój cień cienia okaże się fasolka :) będę trzymać kciuki. Najlepiej powtorz test za 2 dni :)

- hashimoto, niedoczynność tarczycy -

staramy się :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Powiedzcie czy mam zwidy czy rzeczywiście coś z pod tej bieli vizira chce się wydostać

https://zapodaj.net/affd078be9d83.jpg.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na upartego można by sie doszukiwac ale to równie dobrze moze być takie odznaczenie gdzie powinna ta kreska sie pojawic. A który to dzień cyklu?

Melevis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś 33, ale mam PCOS, i jeżeli już doszło do implantacji to był to czwartek lub piątek ok 12 dpo

Okres spóźnia mi się 3 dzień, ale może niepotrzebnie się nakręcam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 20:14

• Arsenka86 Nowa

Wysłany: 31 października 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/fa67c24d9d5ee.jpg.html

Dziewczyny co myślicie ? Bedzie coś z tego ? Bladzioszek ? 35 dzien cyklu ... :)

p19uqqmz5a3h8vwk.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 31 października 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arsenka86 wrote:
    https://zapodaj.net/fa67c24d9d5ee.jpg.html

Dziewczyny co myślicie ? Bedzie coś z tego ? Bladzioszek ? 35 dzien cyklu ... :)

Jak najbardziej jest druga kreska :-)
    Ile ż reguly trwaja twoje cykle?

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arsenka86: wcale nie taki bladzioszek ;) Gratulację :)

• Arsenka86 Nowa

Wysłany: 31 października 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, dziękuje Aneczka :D byłam dzisiaj na becie : 256 ... :D:D

p19uqqmz5a3h8vwk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane co myślicie?

https://naforum.zapodaj.net/3d4ce6ea65a2.jpg.html

https://zapodaj.net/706a4811f0c67.jpg.html

Pojawiła się od razu, nie po czasie. Tylko spada mi temperatura, z 37 wczoraj 36,84 a dziś 36.74

• Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Kochane co myślicie?

https://naforum.zapodaj.net/3d4ce6ea65a2.jpg.html

https://zapodaj.net/706a4811f0c67.jpg.html

Pojawiła się od razu, nie po czasie. Tylko spada mi temperatura, z 37 wczoraj 36,84 a dziś 36.74
    wydaję mi się że niestety ale idzie tu @ :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 15:54

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2017, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli test fałszywie pozytywny? 4 dni temu robiłam innej firmy i też był bladzioch...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2017, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna: jeśli w określonym czasie, to myślę, że jest szansa na ciążę. Idź na betę najlepiej. A co do temp.: jeśli beta wyjdzie pozytywnie, ja na Twoim miejscu nie mierzyłabym jej już. Czytałam wiele historii na ten temat i dziewczyny niepotrzebnie stresowały się spadkiem, bo wszystko było w porządku. Mimo wszystko trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za kciuki, ale niestety dziś dostałam miesiączke:( już nigdy nie zaufam testom facelle i tym ż allegro... całe dzień przez nie płacze. Chyba naprawdę muszę przestać tak analizować każdy cykl, bo zwariuje. Dzięki temu ciąży dalej brak, a może jak odpuszczę trochę to się uda

• panan12 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaFilipka wrote:
    Rozwal ten test!:) Podważ pilniczkiem na zgrzewie i wyjmij do światła ten pasek. Wtedy się przyjrzyj. Czy to nie miejsce, gdzie druga krecha powinna się pojawic? Może byc i tak, chociaż (nie nakręcaj się;) w poprzedniej ciąży wszyscy się w łeb pukali, nikt bladziocha nie widział, a bladzioch ma 3,5 roku teraz.
    Który to dzień po owulacji?

Polecam zrobić lepsza ostrość zdjecia

f2w3k0s3plke7odf.png
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2017, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzicie tu coś oprócz jednej kreski?

https://zapodaj.net/323b98e0bcd31.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 12:46

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Alicja81 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nic nie widzę, ale może jakbyś "inaczej" zrobiła zdjęcie -bardziej na wprost.

Alicja81
    mama 11- letniej Juleńki
    Ponowne starania od 2014r
    08.2020- beta 2,3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś tam prześwituje ale najlepiej rzeczywiście gdybyś zrobiła zdjęcie wprost

• aria40 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety dziś biel :(

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ