BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoje drogie, jakie były Wasze doświadczenia ze "zwidami"? U mnie na teście wyszedł cień cienia ale dopiero po godzinie. Czy u którejś z Was okazało się to ciążą? A może w takich wypadkach okazywało się, że jednak nic nie ma i @ przychodziła? Niestety nie mam możliwości zrobienia bety w ciągu najbliższych dni, więc czekam niecierpliwie na to co czas przyniesie, ale wiecie jak to jest z tym czekaniem
-
agaW wrote:Moje drogie, jakie były Wasze doświadczenia ze "zwidami"? U mnie na teście wyszedł cień cienia ale dopiero po godzinie. Czy u którejś z Was okazało się to ciążą? A może w takich wypadkach okazywało się, że jednak nic nie ma i @ przychodziła? Niestety nie mam możliwości zrobienia bety w ciągu najbliższych dni, więc czekam niecierpliwie na to co czas przyniesie, ale wiecie jak to jest z tym czekaniem
Ale mam nadzieje ze Twój cień cienia okaże się fasolka będę trzymać kciuki. Najlepiej powtorz test za 2 dni- hashimoto, niedoczynność tarczycy -
staramy się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Kochane co myślicie?
https://naforum.zapodaj.net/3d4ce6ea65a2.jpg.html
https://zapodaj.net/706a4811f0c67.jpg.html
Pojawiła się od razu, nie po czasie. Tylko spada mi temperatura, z 37 wczoraj 36,84 a dziś 36.74Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 15:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna: jeśli w określonym czasie, to myślę, że jest szansa na ciążę. Idź na betę najlepiej. A co do temp.: jeśli beta wyjdzie pozytywnie, ja na Twoim miejscu nie mierzyłabym jej już. Czytałam wiele historii na ten temat i dziewczyny niepotrzebnie stresowały się spadkiem, bo wszystko było w porządku. Mimo wszystko trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści
-
nick nieaktualnyDziękuję za kciuki, ale niestety dziś dostałam miesiączke:( już nigdy nie zaufam testom facelle i tym ż allegro... całe dzień przez nie płacze. Chyba naprawdę muszę przestać tak analizować każdy cykl, bo zwariuje. Dzięki temu ciąży dalej brak, a może jak odpuszczę trochę to się uda
-
MamaFilipka wrote:Rozwal ten test! Podważ pilniczkiem na zgrzewie i wyjmij do światła ten pasek. Wtedy się przyjrzyj. Czy to nie miejsce, gdzie druga krecha powinna się pojawic? Może byc i tak, chociaż (nie nakręcaj się w poprzedniej ciąży wszyscy się w łeb pukali, nikt bladziocha nie widział, a bladzioch ma 3,5 roku teraz.
Który to dzień po owulacji?
Polecam zrobić lepsza ostrość zdjecia -
nick nieaktualny