Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
Odpowiedz

BLADZIOCHY CZY ZWIDY???

Oceń ten wątek:
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi ja tu widze jakiegoś bledziocha :) zrób badanie krwi bo mi to wygląda na ciąże. Chyba że wyszło długo po czasie.

Gabii95 lubi tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • Gabii95 Nowa

Wysłany: 17 października 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 Kreska się pokazała po dwóch minutach . Jutro rano biegnę na betę ;* Trzymajcie mocno kciuki proszę :*

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak po 2 min to widzę ciąże:)
    Jutro beta na potwierdzenie :)

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabii: ja również kreseczkę widzę :) Zrób bete, a później powtórka po 48h. Trzymam mocno kciuki :)

• Gabii95 Nowa

Wysłany: 18 października 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki byłam na badaniach dzisiaj . Wynik 80,640. Śni mi się czy jest we mnie małe życie ?????

Helenka_mała, beatka_c, blue00 lubią tę wiadomość

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 18 października 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Gabi :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje, gratulacje :) Zrób jeszcze powtórkę po 48h :) Beta bardzo ładna :)

• Gabii95 Nowa

Wysłany: 19 października 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo kochane ;* jutro rano lecę na betę także proszę o dalsze trzymanie kciuków :)

• Gabii95 Nowa

Wysłany: 20 października 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam . Szkoda ,że moje szczęście trwało tak krótko . Środa - Beta 80,640 . W czwartek obudziły mnie dziwne skurcze nad ranem . Wieczorem poszłam do gina . Zobaczył dwa pęcherzyki . Ciąża mnoga po czym dodał że ,,tutaj jest chyba pcos" . Siedziałam na fotelu jak wryta . Po USG można stwierdzić pcos ? Dostałam zastrzyki na podtrzymanie i jakieś globulki dopochwowe , ale dzisiejsza beta mnie załamała . 91,230 . Już wypłakałam morze łez . Nadziei nie mam , że to się dobrze skończy . W niedzielę mam powtórzyć betę . Doktor powiedział , że póki Beta rośnie żeby tego nie skreślać . :( Mieć jakies nadzieję czy pomału przygotować się na koniec tej bajki :(?

• Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 21 października 2017, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi ja mysle ze lekarz ma racje. Spróbuj sie troszke udpokoic wiem ze to trudne ale stres teraz tym bardziej nie jest sprzymierzeńcem. Bedzie dobrze z calych sil trzymam kciuki!!!!

xnw4flw15c030w8v.png
  • julkap Debiutantka

Wysłany: 22 października 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) w zeszłym cyklu wrzucalam tutaj zdjęcie bladzioszka, który okazał się ciąża ale niestety doszło do samoistnego poronienia :( lekarz dal nam zielonego światło pod warunkiem dobrego samopoczucia, ale przytulalismy się tylko raz w ciagu tego cyklu. Nie nastawialam się na ciążę,jestem w 24 dniu cyklu, jakieś 10 dni po owulacji i zrobilam sobie test (z popołudniowego moczu - wiem ze bez sensu, ale z ciekawości chciałam sprawdzić). Wyszła bardzo blada kreseczka, oceńcie proszę czy tez ja widzicie, bo ja nie jestem obiektywna...
    https://naforum.zapodaj.net/9ef42d986f52.jpg.html

- hashimoto, niedoczynność tarczycy -

staramy się :)
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julkap
    Ja coś tam widzę, najlepiej udaj się na bete, będziesz mieć pewność ;)

nadzieja73 lubi tę wiadomość

3i499vvjspjyuavk.png
  • Izolda90 Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julkap ja coś tam widzę ;)

Gabii95, trzymam kciuki, póki rośnie to trzeba mieć nadzieję :) Moja dr już widziała słabe przyrosty bety a ciąża się utrzymała. Także odpoczywaj i się nie martw na zapas :)

gannsek2imer0qlf.png
    1,5 roku starań
    02.2017 II -> w 12tc info zespół Turnera-> 17tc poronienie [*]
    27.11.2017- beta 230,60 :)
    10.2017 zielone światło dla starań
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julkap wrote:
    Hej dziewczyny :) w zeszłym cyklu wrzucalam tutaj zdjęcie bladzioszka, który okazał się ciąża ale niestety doszło do samoistnego poronienia :( lekarz dal nam zielonego światło pod warunkiem dobrego samopoczucia, ale przytulalismy się tylko raz w ciagu tego cyklu. Nie nastawialam się na ciążę,jestem w 24 dniu cyklu, jakieś 10 dni po owulacji i zrobilam sobie test (z popołudniowego moczu - wiem ze bez sensu, ale z ciekawości chciałam sprawdzić). Wyszła bardzo blada kreseczka, oceńcie proszę czy tez ja widzicie, bo ja nie jestem obiektywna...
    https://naforum.zapodaj.net/9ef42d986f52.jpg.html
    Widzę bladziocha. A jesteś pewna że beta spadła po poronieniu? Jeśli tak to nowa ciąża :)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • julkap Debiutantka

Wysłany: 22 października 2017, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jestem pewna - ostatni wynik bety po poronieniu oznaczany 30 września wynosił 1.
    Jutro rano powtorze test i zrobię będę,ale bardzo się boje i niedowierzam..

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 22 października 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julkap wrote:
    Tak, jestem pewna - ostatni wynik bety po poronieniu oznaczany 30 września wynosił 1.
    Jutro rano powtorze test i zrobię będę,ale bardzo się boje i niedowierzam..
    To nie ma innej opcji :) trzymam kciuki za betę :)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • julkap Debiutantka

Wysłany: 23 października 2017, 05:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje! Nawet nie wiecie jak podtrzymujecie na duchu :) zrobilam dziś drugi test - kreseczka dużo wyrazniejsza :)
    Nie chce mi się w to wierzyć, zwłaszcza ze czuje się okresowo.. Albo po prostu boje się uwierzyc, bo różnie to jeszcze może byc..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi: jeśli były 2 pęcherzyki to może być tak, że jeden zarodek obumarł, a drugi będzie rozwijał się prawidłowo i dlatego beta może przez chwilę słabo przyrastać. Najlepiej poczekać i sprawdzić po pewnym czasie znowu betę. Trzymam mocno kciuki :)

julka: mam nadzieję, że u Ciebie tym razem będzie wszystko w porządku :* Wiem, że ciężko, ale lepiej nie martwić się na zapas :) A uczucie jakby miała nadejść @, jest normalne na tym etapie :)

• Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 23 października 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Piatkowa beta wynosila 19. Dzisiaj powtorzylam i wyszla 108. Powiedzcie czy to dobrze? Dzisiaj jest (chyba) 13 dzien po prawdopodobnej owulacji. Czy beta nie jest za niska?

xnw4flw15c030w8v.png
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 23 października 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tutaj sprawdz: https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html

age.png
‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ