Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zobacznie prosze....czy ja cos widze , cien cienia bo bardzo chce, moze to tylko moje przywidzenia....
brzuc boli jak na @ piersi juz mniej bola, nadal mdli i gula w gardle.....
http://i119.photobucket.com/albums/o157/zabka11/test27dc-26062014_zps3633a738.jpg -
nick nieaktualny
-
MałaCzarna - matko no ja sie własnie zastanawiam czy to tylko zwidy, czy utlenienie testu.....bo zauważyłam to dopiero po 1,5h.......wczesniej, tuz po zrobieniu, nie widziałm nic i miałam go wywalic do kosza........
magic - ja tez nigdy nie uzwyałam estów owu i włansie planowałam na kolejny cykl zakupic. ale wczesniej chciałam podpytac was jak to sie stosuje i czy sie sprawdzają......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:15
-
nick nieaktualny
-
zabka będzie dobrze!
Dziewczyny a macie jakieś bóle po owulacji? Mnie coś tylko w boku czasem zaboli i w pachwinach mnie ciągnie. Wczoraj mnie taki skurcz złapał w stopę, że myślałam, że oszaleję. A jak u Was z temperaturą?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
dziewczyny nie chce sie nakrecac tym testem, bo tak jak pisałam , po 1,5h zobaczyłam niby ten cien cienia, wiec nie wiem czy wogóle jest nad czym sie głowić.
poza tym brzuch mnie etraz boli dokładnie tak jak na @@@
magic -- ja po owu miałam bołe podbrzusza, kłucia lewego jajnika, przypuszczam ze owu miałam w 13-14dc, mozesz wejsc na mój wykres i zobaczyć.... -
nick nieaktualnyMagic wrote:zabka będzie dobrze!
Dziewczyny a macie jakieś bóle po owulacji? Mnie coś tylko w boku czasem zaboli i w pachwinach mnie ciągnie. Wczoraj mnie taki skurcz złapał w stopę, że myślałam, że oszaleję. A jak u Was z temperaturą?
Mnie ciągnie jajnik od samej owulacji, pachwina i podbrzusze pobolewa. Do tego ból pleców jak na @. Temperaturka rośnie. -
nick nieaktualny