bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że nie tylko ja mam urwanie głowy z tymi testami ovu...
Jaki macie spodziewany termin @?
Ja na 11.02 i dalej marzę o tym, że zobaczę wtedy 2 kreski na teście. Potem mam zamiar nie wygadać się przez te 3 dni mojemu L i zrobić mu niespodziankę na Walentynki. Chociaż wcześniej mnie chyba skręci i złamię się w pół. Nigdy nie umiałam utrzymać języka za zębami
Tak chciałam się tylko z Wami podzielić moimi marzeniami
Dobrej nocy kobitki i działajcie ostro.
Ja już zaczynam
-
Hej dziewczyny
Chyba się jeszcze u Was nie odzywałam
Ale kibicuję oczywiście wszystkim starającym się i tym zaciążonym już
U mnie ze śluzem płodnym to jest raczej marna sprawa, za dużo to go nie ma, w tym cyklu coś tam było przypominającego śluz płodny gdzieś między 10-14 dniem cyklu, bólu owulacyjnego za bardzo nie odczuwałam nigdy, raz na pare cykli, w tym prawie nic nie czułam.
Od kilku dni lekko pobolewa mnie czasem podbrzusze i trochę krzyż, co przed @ nigdy mi się nie zdarzało raczej.
Dziś jest dopiero 24dc, a wczoraj na dwóch testach (Greenmed i Quixx, obydwa o czułości 25) wyszły drugie bladziutkie kreseczki w ciągu 5 minut... I to dopiero z 3 siusiu już po wypiciu kawy...
2 różne testy chyba nie mogą się mylić ? Boję się, że jednak przyjdzie @ Planowany termin @ dopiero za 5-6 dni przy moich standardowych cyklach.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Haha, Aasia my też często po 12 w nocy, a później mam dylemat czy zaznaczyć wieczór dnia poprzedniego na wykresie czy juz ranek dnia obecnego, bo nie ma opcji ,noc' xd. Jednak było by to sprzeczne, wiec zaliczam do wieczoru xd
Monikaaa, ja mam termin @ na 9 lutego, dzień po urodzinach mojego narzeczonego :d
Ot, byłby fajny prezent urodzinowo - walentynkowy xd
Liczę, ze ci się uda, trzymam kciuki!!!
Jacqueline, nie sądzę, żeby 2 testy różnych producentów mogły się mylić. Widocznie szybko doszło do zagnieżdżenia . Dla potwierdzenia polecam jeszcze byś zrobiła betę.
U mnie dzisiaj wzrost tempki o 0.2 st, najwyzsza jaka zanotowalam dotychczas i juz brak śluzu plodnego. Nie wiem, czy to dobrze?
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
wizyta u gina.. w sumie to niczego się nie dowiedziałam, dostałam skierowania na USG, które trzeba zrobić w odpowiedniej fazie cyklu, teraz jest tydzień za późno
aaa.. umrę!!
nie tyle z bólu jajników co z niepewności/ciekawości ;(Szczęściu trzeba pomagać.. -
Moniqaaa wrote:Widzę, że nie tylko ja mam urwanie głowy z tymi testami ovu...
Jaki macie spodziewany termin @?
Ja na 11.02 i dalej marzę o tym, że zobaczę wtedy 2 kreski na teście. Potem mam zamiar nie wygadać się przez te 3 dni mojemu L i zrobić mu niespodziankę na Walentynki. Chociaż wcześniej mnie chyba skręci i złamię się w pół. Nigdy nie umiałam utrzymać języka za zębami
Tak chciałam się tylko z Wami podzielić moimi marzeniami
Dobrej nocy kobitki i działajcie ostro.
Ja już zaczynam
Nie było ♥ juz od 2 dni wiec jak tera miałam owu to idzie ten cykl na straty .
Jeszcze może dziś coś w nocy zadzialamy . Jajnik przy kichnieciu boli to może jeszcze jest jakaś nadzieja -
Kika, to jesteś już po owulce?
Dzięki Monika!
Działaj Aasia działaj, nigdy nie przestawaj
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Asiu jak boli przy kichnięciu to owulka murowana Działaj Kochana.
Też tak macie? - nigdy nie byłam zbyt zachłanna na sex, w sumie raz w tyg. by mi wystarczyło, a od kiedy zaczęliśmy się starać to mam ochotę codziennie, w trakcie owu nawet kilka razy dziennie
Mam nadzieję, że mi tak zostanie prawdę mówiąc hehe -
No więc dziewczyny, podaję do wiadomości, że beta dziś wynosi 46,6 mIU/ml Mam nadzieję, że to dobry wynik jak na ten dzień i będzie wszystko dobrze Mierzyć więcej nie chcę, bo będę się stresować czy dobrze przyrasta
Marteczka93, Aasia85 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
a Ja wciaz czekam bo pojachałam do Alab ale tam gdzie wysyłaja krew i jeszcze nie mam wyników:-(
chociaz zaczynam sie juz poddawac i mysle ze nic z tego nie bedzie w tym cyklu....
Jajnik prawy tak ciagnie ze az nie moge sie schylić do tego poszłam do łązienki a tam na bieliźnie delikatne brazowe plamienie! po siusiu nic nie leciało ale podejrzewam ze zmierza to wszystko do @
Załamka....Pola -
Jacqueline wrote:No więc dziewczyny, podaję do wiadomości, że beta dziś wynosi 46,6 mIU/ml Mam nadzieję, że to dobry wynik jak na ten dzień i będzie wszystko dobrze Mierzyć więcej nie chcę, bo będę się stresować czy dobrze przyrasta
Jacgueline który to dc i ile dni po owulacji?
Pola -
Jacgueline to chyba już można gratulować
U mnie niestety dziś przyszła @. Jestem zła i płakać mi się chce.
Mąż poinformowany,że dostałam @ napisał,że widocznie za bardzo chcemy i się spinamy.
Kurdę pewnie i tak jest,ale powiedzieć sobie "dobra nie spinamy się tak, będzie to będzie" łatwo powiedzieć gorzej wykonać.
Postanowiłam,że ten cykl jest ostatnim takim planowanym tzn. mąż bierze urlop na moje płodne itd. Koniec z tym!!
Na dodatek dziś przeglądnęłam historię cykli i okazało się,że to nie 7 tylko 9 więc w ogóle super;(
-
Jacqueline, moje gratulacje!!!
Pola, plamienie nie zawsze oznacza @. Daj znać kiedy będą wyniki.
Joaśka, przykro mi. Może uda się następnym razem :*
-
Witajcie dziewczyny!
Wszystkim plodnym dniom życzę udanych serduszkowan
Mam pytanie. Betę robiłam we wtorek-wynik:88,71. Dziś po 48h -213,99.
Czy nie za duży ten przysrost? :p
Możliwa jest w moim przypadku ciążą blizniacza.
Tak martwię się,że może być to ciążą pozamaciczna bądź jakieś inne nieszczęście
Dziś jeszcze się okropnie zdenerwowałam,ryczalam jak szalona (to chyba te hormony-nigdy aż tak nie miałam:p) aż zaczął mnie dół brzucha strasznie ciągnąć
-
MagdaLENKA89 wrote:Witajcie dziewczyny!
Wszystkim plodnym dniom życzę udanych serduszkowan
Mam pytanie. Betę robiłam we wtorek-wynik:88,71. Dziś po 48h -213,99.
Czy nie za duży ten przysrost? :p
Możliwa jest w moim przypadku ciążą blizniacza.
Tak martwię się,że może być to ciążą pozamaciczna bądź jakieś inne nieszczęście
Dziś jeszcze się okropnie zdenerwowałam,ryczalam jak szalona (to chyba te hormony-nigdy aż tak nie miałam:p) aż zaczął mnie dół brzucha strasznie ciągnąć
Magdalenka mysle ze nie masz sie co martic podobno przyrost moze byc w przedziele od 1 do 200:-) wiec ciesz sie i jeszcze raz gratuluje!!!
Pola