bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Chesterka1124 wrote:Po przebudzeniu, w tyn samym miejscu o tej samem godzinie. Teraz sobie tak o sprawdzałam
-
A czy któraś z Was nie miała krwawienia implantacyjnego?
Dziwne mam objawy od kilku dni, ale nie zauważyłam tego krwawienia. W sumie nie nastawiam się jakoś bardzo ze sie udalo bo nawet nie jestem w stanie powiedzieć kiedy moglam miec owulacje , ale zastanowienie jest czy te krwawienie to też jakiś wyznacznik ? Czy wszystko co się dzieje to zbliżająca się miesiaczka -
Ana29 wrote:Wzrost temperatury w ciągu dnia jest normalny, ja np wieczorem zawsze mam wyższa temperaturę niż rano po obudzeniu więc nie brałabym jej pod uwagę jeśli chodzi o obserwacje cyklu
Ana29 lubi tę wiadomość
-
Nie jestem ekspertem jeśli chodzi o obserwacje temperatury bo robie to bardzo nieregularnie 😁 ale mnie osobiście zaniepokoiłby spadek temperatury wczorajszy na tym etapie cyklu jeśli coś miałoby się dziać. Ale tak jak mówię nie sugeruj się moim zdaniem bo jestem w tym temacie niekompetentną 😉
-
Ana29 wrote:Nie jestem ekspertem jeśli chodzi o obserwacje temperatury bo robie to bardzo nieregularnie 😁 ale mnie osobiście zaniepokoiłby spadek temperatury wczorajszy na tym etapie cyklu jeśli coś miałoby się dziać. Ale tak jak mówię nie sugeruj się moim zdaniem bo jestem w tym temacie niekompetentną 😉
Ana29 lubi tę wiadomość
-
Moniiii wrote:Hej kochane. Wracam tutaj ponieważ staramy się o drugie dziecko (o pierwsze starania trochę trwały) mam pytanko czy też mieliście taki dziwny ból w okolicy spodziewanego okresu ? Taki jakby miesiączka ale bardzo lekki ?
Berry96 lubi tę wiadomość
-
No to może coś jest na rzeczy. Mam taką nadzieję 😍 mnie od kilku dni tak pobolewa, właśnie tak jak piszesz, poboli z 2 godziny i przestaje. Za jakiś czas znów i tak ciągle.Ja cały czas myślę " o okres się zaczyna" A tu się wycisza.
Dziś termin @ więc czekam
W pierwszej ciąży nie robiłam testu, uznałam że już tyle tych negatywnych za mną, że niech się dzieje co chce i nie patrzyłam na cykl tylko szliśmy na żywioł. Nowa praca i nowe miejsce zajęło moj czas i nie myslalam o tym a tu nagle uświadomiłam sobie że okres mi się spóźnia. Następnego dnia zrobiłam będę i była pozytywna. Szok, że w końcu się udało i szczęście ale i strach 😍Berry96 lubi tę wiadomość
-
Moniiii wrote:No to może coś jest na rzeczy. Mam taką nadzieję 😍 mnie od kilku dni tak pobolewa, właśnie tak jak piszesz, poboli z 2 godziny i przestaje. Za jakiś czas znów i tak ciągle.Ja cały czas myślę " o okres się zaczyna" A tu się wycisza.
Dziś termin @ więc czekam
W pierwszej ciąży nie robiłam testu, uznałam że już tyle tych negatywnych za mną, że niech się dzieje co chce i nie patrzyłam na cykl tylko szliśmy na żywioł. Nowa praca i nowe miejsce zajęło moj czas i nie myslalam o tym a tu nagle uświadomiłam sobie że okres mi się spóźnia. Następnego dnia zrobiłam będę i była pozytywna. Szok, że w końcu się udało i szczęście ale i strach 😍 -