X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie bóle jak na okres a ciąża
Odpowiedz

bóle jak na okres a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Ana29 Ekspertka

Wysłany: 23 lipca, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chesterka1124 wrote:
    Po przebudzeniu, w tyn samym miejscu o tej samem godzinie. Teraz sobie tak o sprawdzałam
    Wzrost temperatury w ciągu dnia jest normalny, ja np wieczorem zawsze mam wyższa temperaturę niż rano po obudzeniu więc nie brałabym jej pod uwagę jeśli chodzi o obserwacje cyklu

• Ana29 Ekspertka

Wysłany: 23 lipca, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś z Was nie miała krwawienia implantacyjnego?
    Dziwne mam objawy od kilku dni, ale nie zauważyłam tego krwawienia. W sumie nie nastawiam się jakoś bardzo ze sie udalo bo nawet nie jestem w stanie powiedzieć kiedy moglam miec owulacje , ale zastanowienie jest czy te krwawienie to też jakiś wyznacznik ? Czy wszystko co się dzieje to zbliżająca się miesiaczka

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 23 lipca, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana29 wrote:
    Wzrost temperatury w ciągu dnia jest normalny, ja np wieczorem zawsze mam wyższa temperaturę niż rano po obudzeniu więc nie brałabym jej pod uwagę jeśli chodzi o obserwacje cyklu
    Tak wiem, a co myślisz o tym wykresie?

Ana29 lubi tę wiadomość

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • Ana29 Ekspertka

Wysłany: 23 lipca, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem ekspertem jeśli chodzi o obserwacje temperatury bo robie to bardzo nieregularnie 😁 ale mnie osobiście zaniepokoiłby spadek temperatury wczorajszy na tym etapie cyklu jeśli coś miałoby się dziać. Ale tak jak mówię nie sugeruj się moim zdaniem bo jestem w tym temacie niekompetentną 😉

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 23 lipca, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana29 wrote:
    Nie jestem ekspertem jeśli chodzi o obserwacje temperatury bo robie to bardzo nieregularnie 😁 ale mnie osobiście zaniepokoiłby spadek temperatury wczorajszy na tym etapie cyklu jeśli coś miałoby się dziać. Ale tak jak mówię nie sugeruj się moim zdaniem bo jestem w tym temacie niekompetentną 😉
    Dziękuję za odpowiedź ❤️

Ana29 lubi tę wiadomość

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • Moniiii Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Wracam tutaj ponieważ staramy się o drugie dziecko (o pierwsze starania trochę trwały) mam pytanko czy też mieliście taki dziwny ból w okolicy spodziewanego okresu ? Taki jakby miesiączka ale bardzo lekki ?

• Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniiii wrote:
    Hej kochane. Wracam tutaj ponieważ staramy się o drugie dziecko (o pierwsze starania trochę trwały) mam pytanko czy też mieliście taki dziwny ból w okolicy spodziewanego okresu ? Taki jakby miesiączka ale bardzo lekki ?
    Ja we wcześniejszych cyklach miałam ból okresowy już np od 22-23 dc. W poprzednim cyklu miałam już od 22 dc i 2 dni był potem 2 dni nie bolało i 2 dni znowu ból i pozytywny test ale niestety ciąża biochemiczna. W tym cyklu lekko zaczęło mnie pobolewać 25 dc wieczorem ale to czułam taki inny delikatny ból i przypomniałam sobie właśnie, że to był taki sam jak w pierwszej ciąży. 26 dc zrobiłam test i wyszedł pozytywny. 27 czyli wczoraj zrobiłam betę i progesteron i wszystko jest ładnie, jutro idę zrobić też betę. I na ten moment czasem zaboli ale to jest taki inny ból niż ten typowo okresowy.

Berry96 lubi tę wiadomość

• Berry96 Debiutantka

Wysłany: 15 sierpnia, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ból od owulacji, dzisiaj w nocy tydzień przed spodziewaną 🐒 jest totalny szczyt bólu... Nigdy tak nie miałam więc ciekawe co to będzie ,🙈😂

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może coś jest na rzeczy. Mam taką nadzieję 😍 mnie od kilku dni tak pobolewa, właśnie tak jak piszesz, poboli z 2 godziny i przestaje. Za jakiś czas znów i tak ciągle.Ja cały czas myślę " o okres się zaczyna" A tu się wycisza.
    Dziś termin @ więc czekam
    W pierwszej ciąży nie robiłam testu, uznałam że już tyle tych negatywnych za mną, że niech się dzieje co chce i nie patrzyłam na cykl tylko szliśmy na żywioł. Nowa praca i nowe miejsce zajęło moj czas i nie myslalam o tym a tu nagle uświadomiłam sobie że okres mi się spóźnia. Następnego dnia zrobiłam będę i była pozytywna. Szok, że w końcu się udało i szczęście ale i strach 😍

Berry96 lubi tę wiadomość

• Anikaa Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniiii wrote:
    No to może coś jest na rzeczy. Mam taką nadzieję 😍 mnie od kilku dni tak pobolewa, właśnie tak jak piszesz, poboli z 2 godziny i przestaje. Za jakiś czas znów i tak ciągle.Ja cały czas myślę " o okres się zaczyna" A tu się wycisza.
    Dziś termin @ więc czekam
    W pierwszej ciąży nie robiłam testu, uznałam że już tyle tych negatywnych za mną, że niech się dzieje co chce i nie patrzyłam na cykl tylko szliśmy na żywioł. Nowa praca i nowe miejsce zajęło moj czas i nie myslalam o tym a tu nagle uświadomiłam sobie że okres mi się spóźnia. Następnego dnia zrobiłam będę i była pozytywna. Szok, że w końcu się udało i szczęście ale i strach 😍
    Ja zrobiłam test kilka dni przed okresem w połowie dnia i wyszła już ładna kreska. Masz w domu jakiś test ? Ja bym zrobiła 😊

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anikaa wrote:
    Ja zrobiłam test kilka dni przed okresem w połowie dnia i wyszła już ładna kreska. Masz w domu jakiś test ? Ja bym zrobiła 😊
    Właśnie nie mam w domu żadnego testu ale poczekam jeszcze bo coś czuje że małpa się zbliża ☹

‹‹ 163 164 165 166 167
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ