bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Wicia🙂🙂 wrote:Hej dziewczyny dziś mi wypada 7dpo czy jak interpretować ten test dziś troszkę mnie zaskoczył co prawda będę co dzień do @ testować czy się coś zmienia ale jestem w lekim szoku zobaczcie
https://zapodaj.net/plik-HXtObXiTKp
Jak dla mnie widoczna kreska, wyraźna skoro na zdjęciu dała się uchwycić w 7dpo trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie😊
Ja obecnie 8dpo i testuję jutro. Z objawów bóle głowy od 3 dni i jakieś delikatne skurcze w podbrzuszu. A jak u Ciebie z objawami ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca, 12:34
-
Laura25 wrote:Jak dla mnie widoczna kreska, wyraźna skoro na zdjęciu dała się uchwycić w 7dpo trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie😊
Ja obecnie 8dpo i testuję jutro. Z objawów bóle głowy od 3 dni i jakieś delikatne skurcze w podbrzuszu. A jak u Ciebie z objawami ?
Ja jak narazie jestem strasznie senna bóle brzucha i mega dużo śluzu tak lepkiego -
Czy bóle podbrzusza mogą zwiastować wczesną ciążę? Mam takie skurcze jakby na @, ale do niej zdecydowanie za wcześnieRozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
czerwiec 2024 - październik 2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
październik 2024 HSG - oba jajowody drożne ✅ - cykl bezowulacyjny
listopad 2024 Mensinorm 75 ❓❓❓
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
Letrox 25, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷 -
Cześć! Tez czuję dziwne objawy 7dpo, nudności, zmęczenie, bóle brzucha, ale test jeszcze negatywny czuję że to może być to, oby tylko się nie rozczarować.
Pierwsza ciąża niestety zakończyła się w styczniu, w 14 tygodniu, dlatego teraz chcę tej ciąży stokroć bardziej
-
Wicia🙂🙂 wrote:Hej dziewczyny dziś mi wypada 7dpo czy jak interpretować ten test dziś troszkę mnie zaskoczył co prawda będę co dzień do @ testować czy się coś zmienia ale jestem w lekim szoku zobaczcie
https://zapodaj.net/plik-HXtObXiTKp
Widać, widać też jestem 7 dni po i ani cienia -
Ja jestem dopiero 2dni po. Ale bóle brzuszka towarzysza mi ciągle od owulacjiRozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Ja czułam dziewczyny cały czas taki ból/kłucie od czasu owulacji do pozytywnego testu i trochę po
-
BondiBlue wrote:Martyna, a ile dni po owu wyszedł Ci test pozytywny:)?
-
Dzisiaj bóle podbrzusza przeszły, ale czuję lekkie kłucie w jajniku. Zakłuje a potem przestanie. Za jakiś czas znowu zakłuje. Nie mam pojęcia co to może oznaczać. To dopiero 3dpoRozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
3dpo to dość wcześnie 🤔 próbuje sobie przypomnieć, to pierwszy objaw który mówił u mnie że coś jest na rzeczy był 6dpo. Ogarnęła mnie taka senność tego dnia że zasnęłam w fotelu przy dwóch babciach które bawiły się z wnukiem 🙂 nie byłam wstanie nie zasnąć 😅
Pcos-ka lubi tę wiadomość
🧑 1985 🧒 1980
Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
Marzec 2023 🫄
Kwiecień 2023 💔
15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
21.02 8.2mm bije ❤️
05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
13.06 waga 540g 🙂
01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
-
Właśnie o to chodzi, że jest jeszcze zdecydowanie za wcześnie dlatego i tak muszę cierpliwie czekaćRozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Ana29 wrote:Mierzysz temperaturę odrazu po przebudzeniu? Czy w ciągu dnia?
-
Marta.R. wrote:3dpo to dość wcześnie 🤔 próbuje sobie przypomnieć, to pierwszy objaw który mówił u mnie że coś jest na rzeczy był 6dpo. Ogarnęła mnie taka senność tego dnia że zasnęłam w fotelu przy dwóch babciach które bawiły się z wnukiem 🙂 nie byłam wstanie nie zasnąć 😅
Faktycznie wcześnie, u mnie bole tajników jak u Ciebie Pcos-ka byly 10dpo. Aczkolwiek czytałam na forum, ze dziewczyny miały takie bole utrzymujące się od owulacji, także zawsze jest nadzieja 😊