bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
sy__la wrote:Witam się ponownie na wątku, dawno mnie tu nie było.
Co u Was słychać Kobietki?
Bajka91 i łazienkowa22 jak tam Wasze Bobaski?? Bajka Ty to chyba niedługo będziesz rodzić? Łazienkowa a Ty w którym tc jesteś??
Ja dziś zrobiłam test ciążowy i ujrzałam IIkreski !!!
jestem po 3 tygodniowym urlopie, więc relaks i zapomnienie dało efekt, poprzedni cykl był stymulowany CLO i nic, a w tym cyklu nic nie robiłam i proszę
Oby tym razem wszystko było dobrze z Groszkiem
Pozdrawiam Was wszystkie
mi właśnie ie @skaczyl -
Witam Was Dziewczyny
Jestem tutaj nowa. Zacznę od początku moją historię. 21.04 poronilam ciążę, okazało się, że było niestety puste jajo i trzeba było przeprowadzić zabieg. Cykle po tym miałam regularnie co 28dni. Powinnam @ dostac wczoraj, ale jedynie wyplywa ze mnie dziwny śluz, brzuch wczoraj mnie bolał i byłam pewna, że dostanę @. Boję się, że znowu będzie puste jajo -
Przykro mi z powodu poronienia. Jeśli @ się nie zjawi, to zrób test ciążowy. Domyślam się, że musisz to bardzo przeżywać, historia lubi się powtarzać, ale wcale nie musi tak byc bądź dobrej myśli
Bira_92 lubi tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Bira_92 wrote:Dziękuję za dobre słowa Robiłam test chwilę temu i dwie kreski.
Badz dobrej mysli, wiem jak to jest. U mnie rok temu ciaza obumarła wg moich wyliczen ok 8 tyg a zaczełam krwawic w 11 tyg. Po roku staram jestem w 8 tyg teraz i boje sie strasznie zeby sytuacja sie nie powtórzyła, bylam w piatek na usg i umowilam sie za 2 tyg bo chce czesciej sprawdzac czy wszytsko oki, ale obawy są.....wystarczy ze przez dluzsza chwile nie mam mdlosci to juz zastanawiam sie czy wszystko w porzadku...Pola -
Bira_92 wrote:Dziękuję za dobre słowa Robiłam test chwilę temu i dwie kreski.
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Hej dziewczyny, pewnie mnie nie pamiętacie choć ja niektóre z Was pamiętam doskonale Czytam na bieżąco, choć sama ostatnio nic nie pisałam. Postanowiliśmy dać na luz z pakowaniem i....dzisiaj zrobiłam testy http://m.fotosik.pl/zdjecie/a96000ad6cb99ab8
Nie wierz w to co widzę. Jeszcze mojemu M nic nie mówiłam, zrobię mu niespodziankę jak wróci z pracy (nagram to )
Czekałam na ten moment wieki, a jak już nadszedł to boję się cholernie...
WWiktoriAA92 lubi tę wiadomość
-
Moniqaaa wrote:Hej dziewczyny, pewnie mnie nie pamiętacie choć ja niektóre z Was pamiętam doskonale Czytam na bieżąco, choć sama ostatnio nic nie pisałam. Postanowiliśmy dać na luz z pakowaniem i....dzisiaj zrobiłam testy http://m.fotosik.pl/zdjecie/a96000ad6cb99ab8
Nie wierz w to co widzę. Jeszcze mojemu M nic nie mówiłam, zrobię mu niespodziankę jak wróci z pracy (nagram to )
Czekałam na ten moment wieki, a jak już nadszedł to boję się cholernie... -
Hej dziewczyny!
Nowa tu nie jestem, ale chyba juz ze 2 miesiace nie pisalam... Niektore z was moze mnie jeszcze pamietaja.
Otoz staramy sie juz prawie rok i na poczatku lipca zostalam zdiagnozowana z PCOS i biore metformine na owulacje.
W tym miesiacu od domniemanej owulacji mam bole w podbrzuszu i jeden bardzo dziwny objaw - od 3 dni zgaga, cokilwiek zjem to mnie pali! Nigdy tak nie mialam, a wy? Do @ jeszcze 6 dni, chyba zwariuje! -
Moniqua ja Cie pamietam!!! Jejku jak super, ze sie udalo gratuluje!!!
Bajka jak tam? Nie moge uwierzyc, ze jestes juz w tak zaawansowanej ciazy! Wydaje sie jakby to bylo wczoraj kiedy pochwalilas sie 2ma krechami na tescie! Mam nadzieje, ze wszystko przebiega spirwajaco :* -
Qasha ja takie emocje też miałam parę dni temu, zanim się dowiedziałam. Oglądałam "Charmed" i ryczałam. To jako pierwsze dało mi do myślenia więc wiesz
Asiu wyluzowanie dużo daje, tyle z nas potwierdzi
Kasiu ja też Cię pamietam i trzymam mocno kciuki.
Bajka rzeczywiście ty już na koniuszku drogi bezproblemowego rozwiązania
Ja do lekarza będę dopiero mogła iść w październiku, do tego czasu chyba oszaleję
-
kasioua, przekonasz się dopiero w dniu @, czy to fasolka będziesz testować?
Tak, ja już na końcówce, jutro zaczynam 34 tc i jeszcze 4 tyg zostało mi do donoszonej. Półtora miesiąca temu ginekolog stwierdził skróconą szyjkę, ale na ostatniej wizycie okazało się, że pozostała bez zmian, więc jestem spokojna czasem coś zakłuje, zaboli, ale wiadomo, na tym etapie to już normalne . Jestem teraz na etapie prasowania ciuszków dla synka, a za kilka dni mam zamiar pakować już torbę do szpitala.
Moniqaaa, Ty będziesz miała pierwszą wizytę, a ja już będę rodzić albo już będę rozpakowana xd. Szkoda, że na wyspach tak pozno obejmują opiekę nad ciężarną.
-
Hej kobietki, co u was? Wątek już opuszczony, bo prawie wszystkie starające się już pewnie zafasolkowane Mi zostały 2 tyg do terminu, ale mam nadzieje, że w przyszłym tyg coś ruszy, bo cięęęęęężko.
-
Hej . Dawno mnie tu nie było .
Wiec tak nie zaszłam w ciążę . Trafiłam do dobrego lekarza . U mnie wygląda ze wszystko jest ok. Mam jeszcze zrobić prolaktyne . Ale u mojego męża nie ciekawie . Ma słabe nasienie ( bardzo słabe ) wyszło ze ma tylko 2% zdrowych plemników bierze witaminy i działamy . Nie nastawiam się ze szybko zajde w ciążę . Dajemy sobie jeszcze jakiś czas a później rezygnujemy . Ja chyba się już pogodzilam ze nic z tego nie wyjdzie