bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki jestem tu nowa , może powielam temat ale chcialam usłyszeć wasze zdanie, może ktoś mi coś podpowie z własnego doświadczenia.
Czy miałyście na początku ciąży takie bóle jakby okres się zbliżał, ja tak miałam w swojej pierwszej(niestety poronionej), teraz mam tak samo i się zastanawiam czy się za bardzo nie nakręcam;( dopiero 2 dni spoznienia a ja nie wiem co myśleć... test bede robic na koniec tyg o ile @ nie pojawi sie predzej...pozytywna, AhnaKlementyna lubią tę wiadomość
Justysia2111 -
a czy mozliwe jest zeby lewy jajnik (najbardziej aktywny) bolal bez powodu przed @? jutro albo 17.09 mam dostac okres (stosuje duphaston stad wiem ze na pewno bedzie, chyba ze jednak nie ), nigdy mnie nie bolal jajnik przed @... bynajmniej nie przywiazywalam do tego wagi. Bolaly mnie tylko w okresie okolo owulacyjnym i w tym cyklu 2-3 dni po (chyba bo pewnosci nie mam czy owu byla), pozniej przestalo a od wczoraj mnie tak bardzo delikatnie boli, jakby pracowal wciaz... ale tylko ten jeden, a drugiego nie czuje. Czy realne aby na samym poczatku ciazy jajnik z ktorego byla owulacja bolal? podobno sa zdania podzielone, ale na chlopski rozum musi pracowac bo musi pobudzac cialko żółte ktore do mometu wytworzenia sie łożyska utrzymuje ciąże. Brzuch mnie nie boli poki co, a zazwyczaj dzien albo dwa przed okresem pobolewal. Dodam ze to byl pierwszy cykl od jakiegos czasu kiedy nie myslalam ze musimy sie kochac w dany dzien bo mam dni plodne itd. po prostu kochalismy sie jak mielismy ochote
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 11:12
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Też mnie to pytanie nurtuje. Od tygodnia mnie boli jak na okres ale dalej go nie dostałam, do tego mam bulgotki w brzuchu zrobiłam test dzisiaj i była widoczna 2 kreseczka przez chwilę ale teraz jest tam tylko zaznaczone miejsce gdzie ona była... Już sama nie wiem co z tym zrobić...
Morena lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
Ja mialam normalne bole jak na okres i bole piersi tylko bol piersi zaczal sie wyjatkowo szybko bo kilka dni po owulacji ale nie robilam sobie nadzieje ani nie doszukiwalam sie innych objawow ktore by dawaly do zrozumienia ze to na pewno ciaza poprostu czekalam na miesiaczke z bolem brzucha i piersi jak zwykle ale na szczescie nie przyszla i okazalo sie ze jestem w ciazy test wyszedl w dzien spodziewanego okresu tyle ze kreska byla slabsza troszke. Trzymam kciuki za Was Dziewczyny
kasza, SandraSandra lubią tę wiadomość
Anna25 -
Nie starałam się zbytnio w tym cyklu i troszkę nie dowierzam temu testowi. No ale w piatek mam wizytę u lekarza, w czwartek robię betę a jutro powtórzę test.
Teraz gdy test wysechł to widzę tą kreseczkę bez wpatrywania się, niestety mąż jej nie widzi...Nadzieja umiera ostatnia!