bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagubiona... wrote:Nie poradziłam sobie... Pokoik małej dalej stoi tak jak stał, ostatnio zebrałam się w kupę, żeby chociaż misie spakować, żeby się nie kurzyły (Nie wytrzymałam, mąż musiał dokończyć). Minęło pół roku, a ja dalej płaczę wieczorami i nie tylko, każde wspomnienie malutkiej powoduje nawałnicę łez. Staram się funkcjonować normalnie, ale to nie jest proste, jak na myśl przychodzą wspomnienia i gdybania jak by wyglądało moje gotowanie obiadu z Sandrą na rękach. Nie życzę nikomu tak strasznej tragedii. Ale trzeba żyć dalej, bo co nas nie zabije to nas wzmocni.
Wiesz co? Nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co przeszłaś i nie życzyłabym tego nawet największemu wrogowi. Czemu zawsze jest tak, że te co nie chcą, to zachodzą, rodzą zdrowe dzieci, nie opiekują się nimi, a i tak te dzieci jakoś sobie w życiu radzą, natomiast ta co chce to albo nie może zajść, albo jej uśmiech nie trwa drugo, bo maluszek rodzi się chory albo umiera. Gdzie ta chora sprawiedliwość?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 14:39
-
Asiekk90 wrote:Ide po test... dziękuję
Rób szybko i pisz jak wyszedł! Trzymam kciuki!Kna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodam, że do moich objawów, pierwszy raz doszła galaretowany, biały śluz, na papierze był w jednym kawałku, nie wygląa tak jak owulacyjny, a mam go pierwszy raz.
Ps. Przepraszam za szczegóły -
Asiekk90 wrote:jak sie wstawia zdj tutaj? bo nie wiem czy to blada kreska dr czy mi sie w oczach i w ełbie mieni....
Kurcze nie wiem sama jak wstawić, może wyszukaj w internecie transfer do przesyłania zdjęć i wklej tu link?
tu masz taki link http://fotowrzut.pl/upload -
nick nieaktualny
-
Widzę tylko biały cień, w którym miałaby pojawić się ta kreska. Myślę, że na tym etapie kreska byłaby już wyraźna. Możesz spróbować jeszcze za 2 dni, ale myślę, że takie objawy wystśpiły u Ciebie w związku z owulacja
-
nick nieaktualny
-
Ja też zrobiłam test, ale nie spodziewałam się pozytywnego wyniku. Do miesiączki jeszcze 6 dni, test zrobiłam z popołudniowego moczu, wyszedł negatywny. Ja myślę, że t jeszcze troche za wcześnie na jakikolwiek wiarygodny wniki, a Wy?
-
Asiekk90 wrote:tez tak mysle.. ale test zrobiony dla spokoju swietego:) teraz starania czas zaczynac:) hehe
Do dzieła! -
nick nieaktualnyPaulaViktoria wrote:Ja też zrobiłam test, ale nie spodziewałam się pozytywnego wyniku. Do miesiączki jeszcze 6 dni, test zrobiłam z popołudniowego moczu, wyszedł negatywny. Ja myślę, że t jeszcze troche za wcześnie na jakikolwiek wiarygodny wniki, a Wy?
-
Ten cień to reakcja chemiczna ja taki mam na każdym teście. Ale te co ostatnio robiłam były ładne różowe cienie. No ale widocznie felerne..
Paula beta w okolicy 10 dpo mogła by już coś pokazać ale na test lepiej poczekaćNadzieja umiera ostatnia! -
Zagubiona... wrote:Ten cień to reakcja chemiczna ja taki mam na każdym teście. Ale te co ostatnio robiłam były ładne różowe cienie. No ale widocznie felerne..
Paula beta w okolicy 10 dpo mogła by już coś pokazać ale na test lepiej poczekać
Dzisiaj rano kupiłam dwa w aptece i miały czekać do 27 ale nie wytrzymałam, wiedziałam w sumie, że wyjdzie negatyw, bo jeśli nawet coś się ruszyło i dlatego te dziwne samopoczucie, to zarodek wcale nie musiał się jeszcze zagnieździć Czekam, może wytrzymam. Te starania narazie dają mi jedno, uczę się cierpliwości, której nigdy nie miałam -
Nie bede chyba na razie robić bety, nie ma sensu, poczekam do miesiączki, jak nie przyjdzie, a na teście coś się pokaże to wtedy pójde do laboratorium
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:44
-
Zagubiona... wrote:Paula zaznacz sobie na wykresie temp jako domyślną o godz 10 to będziesz miała pełne kropeczki, a jak zmierzysz o innej godzinie to zrobi ci się pusta kropeczka i ona nie jest brana pod uwagę w interpretacji wykresu...
Tak też zrobiłam, dzięki bo niby od maja tu jestem, ale jeszcze sie nie połapałam do końca Masz zamiar testować? -
Nie. Czekam do 2 października bo jeżeli coś zaskoczyło to na wizycie u gina już powinno widać pęcherzyk
Ja przez 2 miesiące przetestowałam ten portal na wszystkie sposobyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:33
Nadzieja umiera ostatnia!