bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kobietki. Jestem tu nowa czy mogę do Was dołączyć? Staramy się już długo, baardzo długo i czuję, że potrzebuję wsparcia. Nie wiem dlaczego, nie wiem o co chodzi ale czuję, że właśnie w tym cyklu potrzebuję dobrego słowa, może to spowodowane jest nadzieją,że w koncu sie uda... hmmm cykle mam zazwyczaj 27-28 dniowe dzisiaj jest 25 dzień cyklu, piersi od tygodnia wrażliwe no i dzisiaj miałam jednorazowe brązowe plamienie, boje się, że zaczyna się rozkręcać @Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
ChudaRuda wrote:Cześć Kobietki. Jestem tu nowa czy mogę do Was dołączyć? Staramy się już długo, baardzo długo i czuję, że potrzebuję wsparcia. Nie wiem dlaczego, nie wiem o co chodzi ale czuję, że właśnie w tym cyklu potrzebuję dobrego słowa, może to spowodowane jest nadzieją,że w koncu sie uda... hmmm cykle mam zazwyczaj 27-28 dniowe dzisiaj jest 25 dzień cyklu, piersi od tygodnia wrażliwe no i dzisiaj miałam jednorazowe brązowe plamienie, boje się, że zaczyna się rozkręcać @
Może to plamienie implantacyjne? Musisz czekać do miesiączki, chociaż wiem, że z tym bardzo ciężko -
Kochane, wiecie moze jak to jest z szyjka macicy po ewentualnym zaplodnieniu? W internecie co strona to inna opinia. Moja szyjka od owulacji jest wysoko, ale moge ja dotknac tylko opuszkiem palca, jest miekka i raczej zamknieta. Zawsze po owulacji opadala i byla twarda, ale w tym cyklu jest inaczej. Sluz raz wodnisty, a raz kleisty, bialy.
-
Kochane, niestety ku mojemu zdziwieniu @ przyszła po 25 dniach. ehhh no nic nowy cykl nowe nadzieje, chodź wiem, że w tym nic nie wyjdzie bo męża nie ma do 27 października tak więc trzymam mocno kciuki za Was. Od jutra zaczynam mierzyć temperaturę:)Miłego dniaGameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
ChudaRuda wrote:Kochane, niestety ku mojemu zdziwieniu @ przyszła po 25 dniach. ehhh no nic nowy cykl nowe nadzieje, chodź wiem, że w tym nic nie wyjdzie bo męża nie ma do 27 października tak więc trzymam mocno kciuki za Was. Od jutra zaczynam mierzyć temperaturę:)Miłego dnia
To w tym cyklu masz okazję odpocząć od presji, trochę się wyluzować i listopadowy cykl będzie należał do Ciebie Trzymam mocno kciuki! -
Dzięki dziewczyny:) ale tych luzów mam za dużo, średnio co drugi m-c bo mój mąż wyjeżdza na 1,5 m-ca a na 2 tyg. jest w domu:( tak więc ciężko wstrzelić się w te dni. Teraz był prawie cały m-c więc miałam większą nadzieję, ale.... no trudno wierzę, że w końcu się uda.
Justysia ja też pierwszy raz będę mierzyła temperaturęGameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Trzymam za was kciuki. Mój mąż tak wyjeżdżał przed 1 ciążą i było 3 dni przed owulką a jak wrócił to miałam dla niego zdjęcie USG maluszka. Nic mu nie mówiłam przez telefon. Było to dla niego duże zaskoczenie Więc tym bardziej trzymam kciuki, żebyś miała dla niego taką niespodziankęNadzieja umiera ostatnia!