X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie bóle jak na okres a ciąża
Odpowiedz

bóle jak na okres a ciąża

Oceń ten wątek:
  • PaulaViktoria Koleżanka

Wysłany: 28 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz zrobić betę, ale test 2 tygodnie po terminie miesiączki myślę, że dałby choć cień, cienia :( daj znac jak wyniki, trzymam kciuki bardzoo! :)

Przetestowane : Luteina, cyclo-pregnylnova, zioła ojca Sroki mieszanka numer 3, duphaston.

Stosowane: Bromergon dopochwowo, Inofolic, witamina D, olej z wiesiołka.
    Prolaktyna ponad normą, Pcos.
    201111103338.png
  • Magda1406 Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic, oddałam krew. kolo 16 będą wyniki, a okresu jak nie było tak nie ma.

dziękuje za otuchę :)

Wysłany: 29 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1406 wrote:
    no nic, oddałam krew. kolo 16 będą wyniki, a okresu jak nie było tak nie ma.

dziękuje za otuchę :)

Czekamy na wyniki :)

Przetestowane : Luteina, cyclo-pregnylnova, zioła ojca Sroki mieszanka numer 3, duphaston.

201111103338.png
  • Magda1406 Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeeju ale mi sie dluzy

Wysłany: 29 września 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1406 wrote:
    Jeeeeeju ale mi sie dluzy

Wcale się nie dziwę, zawsze jak robie betę, to nie mogę sobię znaleźć miesca w domu, póki nie odbiorę wyników :(

201111103338.png
  • Magda1406 Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo placicisz za badanie? Bo ciekawa jestem jak w innych miastach :)

Wysłany: 29 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja płace 24zł w laboratirium :)

201111103338.png
  • Magda1406 Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mniej wiecej tak samo :)
    Ja 30 placiłam dziś.

Kurcze wydaje mi sie, ze mi nic nie wyjdzie a jajniki jak bolaly tak bola.

Wysłany: 29 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam 11dpo, ale wyszła negatywnie, być może do zagnieżdżenia doszło później, dlatego mam jeszcze jakąś iskierkę nadziei :)

201111103338.png
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 29 września 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie beta kosztuje 27zł, Ciężko jest czekać na wyniki, jak w głowie roi się od wizji i marzeń o maleństwie, szczególnie jak się na niego tak bardzo czeka....
    Trzymam kciuki za wynik :)

Nadzieja umiera ostatnia!
  • Magda1406 Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety... <2

http://oi60.tinypic.com/1zlei2o.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 15:40

Wysłany: 29 września 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( rzykro mi, to teraz do ginekologa, zacznij nowy cykl! :) nadal trzymam kciuki :)

mamAla lubi tę wiadomość

201111103338.png
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 29 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro z powodu negatywnej bety, ale trzymam kciuki żeby @ szybko się zjawiła :) powodzenia

Nadzieja umiera ostatnia!

Wysłany: 29 września 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dalej brak @. Jajniki bola cale dnie, ale czasem tak, ze nie jestem w stanie chodzic, łapie na chwile i szybko przechodzi :) Szyjka znowu poszla w gore i zrobila sie miekka, jednak jest zamknieta :) trace nadzieje, ale czekam do czwartku na testowanie, jak noc nie wyjdzie to odpuszczam i moze doczekam sie @ :)

201111103338.png
  • kolo Znajoma

Wysłany: 30 września 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)

czytam wasze wpisy i pomyślałam ze się dołączę, może będzie mi łatwiej przetrwać :)

po pierwsze ZAGUBIONA bardzo ci współczuję i wierzę głęboko że już niedługo będziesz mogła cieszyc się z upragnionej ciąży.

moja sytuacja jest taka: staram się od niedawna, ale czekanie mnie dobija, mam dziwne mrowienie w piersiach, czasem czuję jajnik... i nic poza tym, w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów tylko 4 dni przed okresem miałam uczucie ciągłej wilgoci, tzn miałam wrażenie że już właśnie okres nadchodzi ale nic. teraz też mam takie wrażenie nie wytrzymałam i zrobiłam test jestem 2 dni przed okresem i robiłam test o czułości 10 i NIC, NAWET CIENIA NIE WIDZIAŁAM :( ale jakoś cały czas mam nadzieje ze może jednak test za wcześnie zrobiłam.....

kolo

Wysłany: 30 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolo wrote:
    cześć dziewczyny :)

czytam wasze wpisy i pomyślałam ze się dołączę, może będzie mi łatwiej przetrwać :)

po pierwsze ZAGUBIONA bardzo ci współczuję i wierzę głęboko że już niedługo będziesz mogła cieszyc się z upragnionej ciąży.

moja sytuacja jest taka: staram się od niedawna, ale czekanie mnie dobija, mam dziwne mrowienie w piersiach, czasem czuję jajnik... i nic poza tym, w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów tylko 4 dni przed okresem miałam uczucie ciągłej wilgoci, tzn miałam wrażenie że już właśnie okres nadchodzi ale nic. teraz też mam takie wrażenie nie wytrzymałam i zrobiłam test jestem 2 dni przed okresem i robiłam test o czułości 10 i NIC, NAWET CIENIA NIE WIDZIAŁAM :( ale jakoś cały czas mam nadzieje ze może jednak test za wcześnie zrobiłam.....

Jeżeli masz regularne miesiączki i wiesz kiedy wystąpiła owulacja, to polecam Ci juz zrobić betę, bedzie wiarygodna, a test sikany dopiero po terminie miesiączki :)

201111103338.png
  • kolo Znajoma

Wysłany: 30 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję :)

PaulaViktoria u ciebie jak? dalej czekasz czy może już testowałaś? @ się spóźnia czy jeszcze jest przed terminem?

pozdrawiam i trzymam za wszystkie starające się kciuki :)

kolo

Wysłany: 30 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoźnia się dziś 4 dzień, ostatni test z południowego moczu robiony 4 dni temu był negatywny, beta w 11dpo tez jeszcze negatywna, ale nie daje mi spokoju ten spadek, a następnie skok temperatury, więc mam cichą nadzieję :) Kupiłam dzisiaj 2 testy w aptece, jutro z porannego moczu testuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 13:30

201111103338.png
  • kolo Znajoma

Wysłany: 30 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w takim razie trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści :)

beta 11 dpo mogła ci nie wyjść bo np. może dłużej u ciebie trwało zagnieżdżenie? oby tak było i obys jutro zobaczyła 2 pięknie kreseczki :)

powodzenia :)

kolo

Wysłany: 30 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czym więcej cykli tym mniej wiary, że kiedyś sie uda :(
    Ja też trzymam kciuki za Ciebie <3 Leć na bete :)

201111103338.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ