bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Musisz zrobić betę, ale test 2 tygodnie po terminie miesiączki myślę, że dałby choć cień, cienia daj znac jak wyniki, trzymam kciuki bardzoo!
-
Magda1406 wrote:no nic, oddałam krew. kolo 16 będą wyniki, a okresu jak nie było tak nie ma.
dziękuje za otuchę
Czekamy na wyniki -
Magda1406 wrote:Jeeeeeju ale mi sie dluzy
Wcale się nie dziwę, zawsze jak robie betę, to nie mogę sobię znaleźć miesca w domu, póki nie odbiorę wyników -
Ja robiłam 11dpo, ale wyszła negatywnie, być może do zagnieżdżenia doszło później, dlatego mam jeszcze jakąś iskierkę nadziei
-
rzykro mi, to teraz do ginekologa, zacznij nowy cykl! nadal trzymam kciuki
mamAla lubi tę wiadomość
-
U mnie dalej brak @. Jajniki bola cale dnie, ale czasem tak, ze nie jestem w stanie chodzic, łapie na chwile i szybko przechodzi Szyjka znowu poszla w gore i zrobila sie miekka, jednak jest zamknieta trace nadzieje, ale czekam do czwartku na testowanie, jak noc nie wyjdzie to odpuszczam i moze doczekam sie @
-
cześć dziewczyny
czytam wasze wpisy i pomyślałam ze się dołączę, może będzie mi łatwiej przetrwać
po pierwsze ZAGUBIONA bardzo ci współczuję i wierzę głęboko że już niedługo będziesz mogła cieszyc się z upragnionej ciąży.
moja sytuacja jest taka: staram się od niedawna, ale czekanie mnie dobija, mam dziwne mrowienie w piersiach, czasem czuję jajnik... i nic poza tym, w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów tylko 4 dni przed okresem miałam uczucie ciągłej wilgoci, tzn miałam wrażenie że już właśnie okres nadchodzi ale nic. teraz też mam takie wrażenie nie wytrzymałam i zrobiłam test jestem 2 dni przed okresem i robiłam test o czułości 10 i NIC, NAWET CIENIA NIE WIDZIAŁAM ale jakoś cały czas mam nadzieje ze może jednak test za wcześnie zrobiłam.....kolo -
kolo wrote:cześć dziewczyny
czytam wasze wpisy i pomyślałam ze się dołączę, może będzie mi łatwiej przetrwać
po pierwsze ZAGUBIONA bardzo ci współczuję i wierzę głęboko że już niedługo będziesz mogła cieszyc się z upragnionej ciąży.
moja sytuacja jest taka: staram się od niedawna, ale czekanie mnie dobija, mam dziwne mrowienie w piersiach, czasem czuję jajnik... i nic poza tym, w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów tylko 4 dni przed okresem miałam uczucie ciągłej wilgoci, tzn miałam wrażenie że już właśnie okres nadchodzi ale nic. teraz też mam takie wrażenie nie wytrzymałam i zrobiłam test jestem 2 dni przed okresem i robiłam test o czułości 10 i NIC, NAWET CIENIA NIE WIDZIAŁAM ale jakoś cały czas mam nadzieje ze może jednak test za wcześnie zrobiłam.....
Jeżeli masz regularne miesiączki i wiesz kiedy wystąpiła owulacja, to polecam Ci juz zrobić betę, bedzie wiarygodna, a test sikany dopiero po terminie miesiączki -
Spoźnia się dziś 4 dzień, ostatni test z południowego moczu robiony 4 dni temu był negatywny, beta w 11dpo tez jeszcze negatywna, ale nie daje mi spokoju ten spadek, a następnie skok temperatury, więc mam cichą nadzieję Kupiłam dzisiaj 2 testy w aptece, jutro z porannego moczu testuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 13:30
-
Czym więcej cykli tym mniej wiary, że kiedyś sie uda
Ja też trzymam kciuki za Ciebie Leć na bete