bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mogę się dołączyć? Do testowania jeszcze tydzień, a ja jak nigdy mam okropne bóle podbrzusza, jest wzdęty, nie mogę go wciągnąć, lekkie zawroty głowy pry wstawaniu i dłuższym staniu, dużo białego, dość wodnistego śluzu. Biore bromergon, jednak nie miałam po nim takich objawów wcześniej. Owulacja na pewno wsytąpiła w tym cyku. Nie chce już czekać z tym testem o niedzieli, brak mi cierpliwości, myślicie, że jeśli zrobię go teraz (8 dni po owulacji) to da wiarygodny wynik?
Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 11:54
-
Justysia2111 wrote:jeszcze za wczesnie na test, ale wiem jak jest ciezko wytrzymac. Ja juz wiem ze lepiej od razu isc na bete pewniejszy wynik:) jestesmy z tobą i informuj nas na bieżąco;) a długo się starasz??
za miesiąc będą 2 lata Comiesięczne testy to już mój rytuał, ale pierwszy raz od 2 lat czuję się tak jak opisałam wyżej, nie chce robić sobię zbędnych nadziei, ale już tak się nakręciłam, że szok -
Nie ma co robić za wcześnie testów. Ja zrobiłam kilka dni po spodziewanej miesiączce i miałam cienie, ale co z tego jak beta wyszła 0,1. Trzymam kciuki za Ciebie I witamy na wątku
A powiedz mi jeszcze, zawsze masz taką wysoką temp w 2 fazie cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:29
PaulaViktoria lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
Zagubiona... wrote:Nie ma co robić za wcześnie testów. Ja zrobiłam kilka dni po spodziewanej miesiączce i miałam cienie, ale co z tego jak beta wyszła 0,1. Trzymam kciuki za Ciebie I witamy na wątku
A powiedz mi jeszcze, zawsze masz taką wysoką temp w 2 fazie cyklu?
Wykres na ovu prowadzę od niedawna, ale temperaturę mierzę od 6 miesięcy, taka temperatura w drugiej fazie cyklu jest u mnie pierwszy raz.
Odnośnie testu, 6 miesiecy temu spóźniła mi się miesiączka, więc zrobiłam test. Pojawiła się druga blada, ale widoczna kreska, cieszyłam sie strasznie, jednak dzień później poszłam na bete, a po odebraniu wyników cały entuzjazm zniknął bo wynik wskazywał 0,100, więc ciąża wykluczona, 2 ni później przyszedł okres. Myślę, że test był jakiś trefny -
Zagubiona, czytałam twój pamiętnik i płakałam, widzę, że wiekowo prawie się zgadzamy, bo ja mam 21 lat. Nie wiem jak poradziłaś sobie z tak wielką stratą Taka młoda, a taka twarda, trzymam a Ciebie mocno kciuki i wierze, że Ci się uda!!
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem przed owu... staram się z męzem o dzidzie juz 7 mcy... ost cykl uważałam za nie udny bo dostałam okresu.. ale okres trwał 3 dni... a od 2 dni mdli mnie... rano.. po każdym posiłku i ból głowy mnie męczy... czy to tak przed owu?
-
Asiekk90 wrote:Dziewczyny jestem przed owu... staram się z męzem o dzidzie juz 7 mcy... ost cykl uważałam za nie udny bo dostałam okresu.. ale okres trwał 3 dni... a od 2 dni mdli mnie... rano.. po każdym posiłku i ból głowy mnie męczy... czy to tak przed owu?
Może być przed owulacją, a może być tak, że ten Twój okres to nie był okres, a tylko plamienie i jesteś w ciąży, możesz zrobić test dla pewności, jeśli wyjdzie negatywny to ciążę możesz na pewno wykluczyć -
Asiekk90 wrote:Dziewczyny jestem przed owu... staram się z męzem o dzidzie juz 7 mcy... ost cykl uważałam za nie udny bo dostałam okresu.. ale okres trwał 3 dni... a od 2 dni mdli mnie... rano.. po każdym posiłku i ból głowy mnie męczy... czy to tak przed owu?Nadzieja umiera ostatnia!
-
nick nieaktualny
-
PaulaViktoria wrote:Zagubiona, czytałam twój pamiętnik i płakałam, widzę, że wiekowo prawie się zgadzamy, bo ja mam 21 lat. Nie wiem jak poradziłaś sobie z tak wielką stratą Taka młoda, a taka twarda, trzymam a Ciebie mocno kciuki i wierze, że Ci się uda!!Nadzieja umiera ostatnia!
-
Asiekk90 wrote:Kurka rurka... może pojde po test...Nadzieja umiera ostatnia!
-
nick nieaktualnyZagubiona... wrote:Zrób test dla swojego spokoju. A jeżeli wyjdzie negatywny, to przeanalizowała bym swój jadłospis, jeżeli to nie pomoże to zostaje fakt, że twój organizm tak agresywnie zareagował na owulację Trzymam kciuki
Ide po test... dziękuję