bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Akurat świecy nie robiłam, ale trochę poleżeliśmy sobie zanim wstałam, więc jeśli ma się udać to się uda i tak
Ale i tak jestem z siebie dumna, bo w tym cyklu całkowicie skupiłam się na samej przyjemności znie myśląc zupełnie o dzidzi. I powiem wam, że nie żałuję!
Czuję się jak nowo narodzona
Zobaczymy, czy ten 6 cykl (a 7 miesiąc) będzie szczęśliwy, czy jeszcze trzeba będzie poczekać -
Super, Marteczka! Ja świece zrobiłam z ciekawości xd jeśli za 2 tyg dostane @, to będzie znaczyło, że jest do d*** :p.
Tak z ciekawości dziewczyny, skąd jesteście?
Ja Warmia i Mazury - olsztynMarteczka93 lubi tę wiadomość
16+2dni - 181g synek?, 20+2dni - 409g synek potwierdzony!
, 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
nick nieaktualny
-
Trójmiasto
U mnie podsumowanie - 21dc, testy owu ciągle negatywne, temp stały poziom jak przed owulką, śluz taki wodnisty ale kolor kremowy...oszaleje z tymi cyklami. Jak w tym się nie uda to pier*** to...ja się naczekam na tą owulację bardziej niż na wynik testu ciążowego... a powiem wam że normalnie objawy ciążowe mam. Mdłości, ból głowy, ból piersi. Jak to organizm sobie wszystko wmawia. W tym cyklu olewam wszystkie "objawy" bo tylko się nakręcam jak głupia idiotka a później becze nad testem....
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Agulka, ja ostatnio gdy test ovu pokazal mi II kreski, to strasznie zle się czułam, zaupełnie jak w pierwszych tyg ciąży. Następnego dnia też, a trzeciego dnia wszystkie mdlosci, bóle głowy jak ręką odjął. Może nie sugeruj się tak do konca testami, tylko
Marteczka, gdzie na mazurach mieszkałaś?
, 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Bajka91 wrote:Dziewczyny, po
róbcie świece. Nie wiem czy to pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi xd
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
Bajka91 wrote:Agulka, ja ostatnio gdy test ovu pokazal mi II kreski, to strasznie zle się czułam, zaupełnie jak w pierwszych tyg ciąży. Następnego dnia też, a trzeciego dnia wszystkie mdlosci, bóle głowy jak ręką odjął. Może nie sugeruj się tak do konca testami, tylko
Marteczka, gdzie na mazurach mieszkałaś?
Agulka może Ty będziesz miała owulacje później -
Maz uspi syna, ja troche popracuje i bierzemy sie do roboty. W ostatnim cyklu owulke mialam 25dc wiec w sumie wszystko moze sie zdazyc
ale zauwazylam u siebie sluz wodnisty kremowy z grudkami i teraz pytanie czy znowu nie mam infekcji!!!
-
Bajka napisze ci na priv
Agulka spokojnie bez stresu, pewnie owulacja ci się opóźni albo może już była tyle, że słabo widoczna, bo też tak może się zdarzyćserduszkuj mimo wszystko.
A jeśli chodzi o infekcje, to ja miałam tak samo, to gin kazał mi kupić globulki dopochwowe "Iladian" (bez recepty) i mi przeszłoco najlepsze, można a nawet trzeba wtedy współżyć, bo ponoć zwalczają bakterie zarówno u kobiety jak i u mężczyzny
lub kup maść dla was "clotrimazolum"
bo może być tak, że nieświadomie wzajemnie się zarażacie..
Agulka901 lubi tę wiadomość
-
Ja dziewczyny niestety dostałam dzis wrednej @, jestem zaskoczna ze nie mam doła...ale juz od jakiegos czasu sie sadziłam ze pewnie tak bedzie... musiałam jednak zajac mysli czyms innym i namalowałam córci w pokoju na scianie piękne drzewo (oczywiscie z pomocą szablonu) namalowałam motylki, jeszcze tylko polki do powieszenia. Grunt to znalezc zajecie zeby nie mysleć
Do tego maz kupił Moje ulubione whisky bo dzis jeszcze moge pic i odpoczywam od ostatnich stresów.....
Powiedzcie Kochane czy jak mam plamienie obfite w sumie od rana a od 2 dc mam brac Clo to dzisiejszy dzien mam liczyc jako 1 czy poczekac do normalnego krwawienia i wtedy od drugiego dnia?
A Wy dziewczyny starajcie sie nieustannnie, bez wzgledu na testy i śluz:-) a za chwile bedziemy miały same dobre wiesci:-) trzymam za Was mocno kciukasy!!!Pola -
Marteczka93 wrote:Bajka napisze ci na priv
Agulka spokojnie bez stresu, pewnie owulacja ci się opóźni albo może już była tyle, że słabo widoczna, bo też tak może się zdarzyćserduszkuj mimo wszystko.
A jeśli chodzi o infekcje, to ja miałam tak samo, to gin kazał mi kupić globulki dopochwowe "Iladian" (bez recepty) i mi przeszłoco najlepsze, można a nawet trzeba wtedy współżyć, bo ponoć zwalczają bakterie zarówno u kobiety jak i u mężczyzny
lub kup maść dla was "clotrimazolum"
bo może być tak, że nieświadomie wzajemnie się zarażacie..
Staram się nie wściekać bo stresować to się nie stresuje ;P Stresować to się będę testując ciążowym ;P Właśnie gin mi też polecał iladian i clotrimazolum więc będę musiała nabyćale kupię sobie chyba też ten test gineintima i zobaczymy co się przypałętało.
Zaraz lecę się uczyć. Kurs coraz bliżej a ja w kropce. 2 książki czekają aż je przeczytamMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
Agulka, Marteczka - jak widać co kobieta to inne objawy infekcji. Ja mam straszną skłonność do infekcji dróg rodnych i u mnie objawia się ona suchością pochwy ;/. I np. teraz Iladian mi juz nie pomaga
. Zazwyczaj muszę wprowadzić agresywniejsze leczenie. Ostatnią infekcję miałam we wrzesniu i stosowałam macmiror 500 globulki dopochwowe, fluconazole po jednej tabletce raz na tydzien przez 2 tyg razem z moim narzeczonym i oczywiście niezastąpiony clotrimazol, tez razem. Puki co nie wrociła do mnie infekcja (tfu tfu) i mam nadzieje, że tak zostanie na dlugo
Pola, stary cykl zostaw za soba i w nowy wejdz z usmiechem i pozytywnym mysleniemW koncu sie uda
Moniqaaa, oby z tego świętowania za 2 tyg. wyszły II kreseczki
-
Pola1111 wrote:Ja dziewczyny niestety dostałam dzis wrednej @, jestem zaskoczna ze nie mam doła...ale juz od jakiegos czasu sie sadziłam ze pewnie tak bedzie... musiałam jednak zajac mysli czyms innym i namalowałam córci w pokoju na scianie piękne drzewo (oczywiscie z pomocą szablonu) namalowałam motylki, jeszcze tylko polki do powieszenia. Grunt to znalezc zajecie zeby nie mysleć
Do tego maz kupił Moje ulubione whisky bo dzis jeszcze moge pic i odpoczywam od ostatnich stresów.....
Powiedzcie Kochane czy jak mam plamienie obfite w sumie od rana a od 2 dc mam brac Clo to dzisiejszy dzien mam liczyc jako 1 czy poczekac do normalnego krwawienia i wtedy od drugiego dnia?
A Wy dziewczyny starajcie sie nieustannnie, bez wzgledu na testy i śluz:-) a za chwile bedziemy miały same dobre wiesci:-) trzymam za Was mocno kciukasy!!![/QUOTE
Ja też miałam plamienia.
Plamienia nie uznajesz za 1 dc. Czekasz cierpliwie aż "poleci" z Ciebie konkretnie. I dopiero clo na drugi dzień. Picie wina zalecane jest na przyrost endometrium (clo osłabia je). Ja będąc na wypoczynku z mężem w górach piłam grzance winkowe i Endo miałam ladne i się udało