bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Akurat świecy nie robiłam, ale trochę poleżeliśmy sobie zanim wstałam, więc jeśli ma się udać to się uda i tak
Ale i tak jestem z siebie dumna, bo w tym cyklu całkowicie skupiłam się na samej przyjemności z nie myśląc zupełnie o dzidzi. I powiem wam, że nie żałuję! Czuję się jak nowo narodzona
Zobaczymy, czy ten 6 cykl (a 7 miesiąc) będzie szczęśliwy, czy jeszcze trzeba będzie poczekać -
Super, Marteczka! Ja świece zrobiłam z ciekawości xd jeśli za 2 tyg dostane @, to będzie znaczyło, że jest do d*** :p.
Tak z ciekawości dziewczyny, skąd jesteście?
Ja Warmia i Mazury - olsztynMarteczka93 lubi tę wiadomość
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
nick nieaktualny
-
Trójmiasto
U mnie podsumowanie - 21dc, testy owu ciągle negatywne, temp stały poziom jak przed owulką, śluz taki wodnisty ale kolor kremowy...oszaleje z tymi cyklami. Jak w tym się nie uda to pier*** to...ja się naczekam na tą owulację bardziej niż na wynik testu ciążowego... a powiem wam że normalnie objawy ciążowe mam. Mdłości, ból głowy, ból piersi. Jak to organizm sobie wszystko wmawia. W tym cyklu olewam wszystkie "objawy" bo tylko się nakręcam jak głupia idiotka a później becze nad testem....
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Agulka, ja ostatnio gdy test ovu pokazal mi II kreski, to strasznie zle się czułam, zaupełnie jak w pierwszych tyg ciąży. Następnego dnia też, a trzeciego dnia wszystkie mdlosci, bóle głowy jak ręką odjął. Może nie sugeruj się tak do konca testami, tylko
Marteczka, gdzie na mazurach mieszkałaś?
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Bajka91 wrote:Dziewczyny, po róbcie świece. Nie wiem czy to pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi xd
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
Bajka91 wrote:Agulka, ja ostatnio gdy test ovu pokazal mi II kreski, to strasznie zle się czułam, zaupełnie jak w pierwszych tyg ciąży. Następnego dnia też, a trzeciego dnia wszystkie mdlosci, bóle głowy jak ręką odjął. Może nie sugeruj się tak do konca testami, tylko
Marteczka, gdzie na mazurach mieszkałaś?
Agulka może Ty będziesz miała owulacje później -
Maz uspi syna, ja troche popracuje i bierzemy sie do roboty. W ostatnim cyklu owulke mialam 25dc wiec w sumie wszystko moze sie zdazyc ale zauwazylam u siebie sluz wodnisty kremowy z grudkami i teraz pytanie czy znowu nie mam infekcji!!!
-
Bajka napisze ci na priv
Agulka spokojnie bez stresu, pewnie owulacja ci się opóźni albo może już była tyle, że słabo widoczna, bo też tak może się zdarzyć serduszkuj mimo wszystko.
A jeśli chodzi o infekcje, to ja miałam tak samo, to gin kazał mi kupić globulki dopochwowe "Iladian" (bez recepty) i mi przeszło co najlepsze, można a nawet trzeba wtedy współżyć, bo ponoć zwalczają bakterie zarówno u kobiety jak i u mężczyzny lub kup maść dla was "clotrimazolum" bo może być tak, że nieświadomie wzajemnie się zarażacie..Agulka901 lubi tę wiadomość
-
Ja dziewczyny niestety dostałam dzis wrednej @, jestem zaskoczna ze nie mam doła...ale juz od jakiegos czasu sie sadziłam ze pewnie tak bedzie... musiałam jednak zajac mysli czyms innym i namalowałam córci w pokoju na scianie piękne drzewo (oczywiscie z pomocą szablonu) namalowałam motylki, jeszcze tylko polki do powieszenia. Grunt to znalezc zajecie zeby nie mysleć Do tego maz kupił Moje ulubione whisky bo dzis jeszcze moge pic i odpoczywam od ostatnich stresów.....
Powiedzcie Kochane czy jak mam plamienie obfite w sumie od rana a od 2 dc mam brac Clo to dzisiejszy dzien mam liczyc jako 1 czy poczekac do normalnego krwawienia i wtedy od drugiego dnia?
A Wy dziewczyny starajcie sie nieustannnie, bez wzgledu na testy i śluz:-) a za chwile bedziemy miały same dobre wiesci:-) trzymam za Was mocno kciukasy!!!Pola -
Marteczka93 wrote:Bajka napisze ci na priv
Agulka spokojnie bez stresu, pewnie owulacja ci się opóźni albo może już była tyle, że słabo widoczna, bo też tak może się zdarzyć serduszkuj mimo wszystko.
A jeśli chodzi o infekcje, to ja miałam tak samo, to gin kazał mi kupić globulki dopochwowe "Iladian" (bez recepty) i mi przeszło co najlepsze, można a nawet trzeba wtedy współżyć, bo ponoć zwalczają bakterie zarówno u kobiety jak i u mężczyzny lub kup maść dla was "clotrimazolum" bo może być tak, że nieświadomie wzajemnie się zarażacie..
Staram się nie wściekać bo stresować to się nie stresuje ;P Stresować to się będę testując ciążowym ;P Właśnie gin mi też polecał iladian i clotrimazolum więc będę musiała nabyć ale kupię sobie chyba też ten test gineintima i zobaczymy co się przypałętało.
Zaraz lecę się uczyć. Kurs coraz bliżej a ja w kropce. 2 książki czekają aż je przeczytamMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
Agulka, Marteczka - jak widać co kobieta to inne objawy infekcji. Ja mam straszną skłonność do infekcji dróg rodnych i u mnie objawia się ona suchością pochwy ;/. I np. teraz Iladian mi juz nie pomaga . Zazwyczaj muszę wprowadzić agresywniejsze leczenie. Ostatnią infekcję miałam we wrzesniu i stosowałam macmiror 500 globulki dopochwowe, fluconazole po jednej tabletce raz na tydzien przez 2 tyg razem z moim narzeczonym i oczywiście niezastąpiony clotrimazol, tez razem. Puki co nie wrociła do mnie infekcja (tfu tfu) i mam nadzieje, że tak zostanie na dlugo
Pola, stary cykl zostaw za soba i w nowy wejdz z usmiechem i pozytywnym mysleniem W koncu sie uda
Moniqaaa, oby z tego świętowania za 2 tyg. wyszły II kreseczki
-
Pola1111 wrote:Ja dziewczyny niestety dostałam dzis wrednej @, jestem zaskoczna ze nie mam doła...ale juz od jakiegos czasu sie sadziłam ze pewnie tak bedzie... musiałam jednak zajac mysli czyms innym i namalowałam córci w pokoju na scianie piękne drzewo (oczywiscie z pomocą szablonu) namalowałam motylki, jeszcze tylko polki do powieszenia. Grunt to znalezc zajecie zeby nie mysleć Do tego maz kupił Moje ulubione whisky bo dzis jeszcze moge pic i odpoczywam od ostatnich stresów.....
Powiedzcie Kochane czy jak mam plamienie obfite w sumie od rana a od 2 dc mam brac Clo to dzisiejszy dzien mam liczyc jako 1 czy poczekac do normalnego krwawienia i wtedy od drugiego dnia?
A Wy dziewczyny starajcie sie nieustannnie, bez wzgledu na testy i śluz:-) a za chwile bedziemy miały same dobre wiesci:-) trzymam za Was mocno kciukasy!!![/QUOTE
Ja też miałam plamienia.
Plamienia nie uznajesz za 1 dc. Czekasz cierpliwie aż "poleci" z Ciebie konkretnie. I dopiero clo na drugi dzień. Picie wina zalecane jest na przyrost endometrium (clo osłabia je). Ja będąc na wypoczynku z mężem w górach piłam grzance winkowe i Endo miałam ladne i się udało