bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też wezmę jednego ciążowego wiruska... i niech urośnie do 14.02
Asia85 trzymam kciuki za jutrzejszy poranek!! oby były II...
Bajka91 nie uciekaj z tego forum, zostań z nami i dziel się swoimi objawami... im ich więcej tym większe prawdopodobieństwo że i u nas się pojawią
Moniqaaa jeszcze nie nadeszła więc nie marudź może nadejdzie, ale ktoś inny...
Ja dziś musiałam zmierzyć temperaturę 1,5 h wcześniej niż zwykle mierzę... o 4:30 miałam 36,83... a o 16 zmierzyłam to było 37,40 ! Zobaczymy jaka jutro o normalnej porze czyli 6:00 oby wysooooooko!
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Agulka901 wrote:Kurde dziewczyny, cos ze mna nie tak...najpoerw czekalam 28. Dni na owulacje a dzisiaj boli mnoe lewu jajnik i plecy...normalnie oszaleje. Moze to dopiero teraz owulacja...?!
Agulka, tak moze byc wiec dzialaj dzis koniecznie;-)Pola -
Aasia85 wrote:ja wezme tylko jeden
reszte zostawiam dla innych
Ja tez biore jednego na szczescie:-)
dzis rano mialam skok i przytulanko bylo wczoraj i w poniedzialek,pewnie musze dzis mezusia pomeczyc ale ciezko tak na zawolanie...czy tylko moj maz tak ma?Pola -
Joaśka_87 ja też testuję chyba 20 chociaż przy tych 2 przytulankach" nie wiem czy będzie co testować ;p
Aasia85 tak jak już Moniqaaa napisała- to też może być objaw ^.^ trzymam kciuki za jutro
kika dla mnie wg Twojego wykresu mogla byc owulacja 13dc ale to i tak już dziś liczac tak jest 17dc! na fb jest grupa NPR- naturalne planowanie rodziny. zrob zdjecie wykresu i dziewczynom pokaz, bardzo szybko odpisuja,sa tam nauczyciele npr ktorzy maja doswiadczenie w interpretacji wiec tez ci cos pomoga i doradza. Jeśli do Twojego lekarza nie łatwo siędostać, to może do innego? a odczekałaś na teście 5min? Ja jak swój przy pierwszej ciaży robiłąm to był negatyw. i bylby w koszu, gdyby nie to ze tesciowa mogla go zobaczyc, wiec schowalam do kieszeni. zrobilam herbate. poszlam do pokoju i chcialam test wyrzucic a tam II kreski wielka niespodzianka
Marteczka nie poddawaj sie, ja zawsze wtedy myślę o parach które dłużej się starają i są to lata...o moim bracie który dzieci mieć nie może i wiem, ze nie warto się poddawać. wiadomo, ze łatwo nie jest ale za to tylko większa radość przy pozytywnym teście będzie!
Bajka no to fakt- piękny prezent dla mężą! I z pewnością niezapomniany
ps tez przygarniam wiruska
Moniqaaa moj mimo ze sie staralismy to byl w szoku i chwile sie oswajal, po pol godziny zaczal wariowac planując co będzie. w pewnym momencie mowi tak (godzine po tym jak sie dowiedzial)
- mamy problem!
pytam go -jaki?
-nie mamy imienia! no padlam
prowadzilam tez pamietnik, z poczatku ciazy mam, mialam jak coreczka sie urodzila ale pozneij to tylko na kompie i zaluje bo poszlo wszytsko... tylko kilka zapiskow w necie jest
Agulka901 może to zagniezdzenie?
sy__la jesli mierzona 1,5h wczesniej to moze dodaj 0,1 stopnia?
Pola1111 to nie na zawolanie tylko moze zaskocz meza? ;p
Jestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
-
Agulka, może pocieszy Cię fakt, że w 10 dpo miałam ból jajnika, a w 11 ból pleców.
sy_la, trzymam kciuki za wysoką tempkę jutro!!
Pola, mojemu na zawołanie i bez zawołania pyk i jest sterczący, zwarty i gotowy do działania (sorki za szczegóły). Czasem jednak ma to swoje minusy, kiedy ja nie mam ochoty lub jestem chora, a jego libido na poziomie 10000000000000000000%+ i zaraz wybuchnie
Aasia, jutro testujesz?
Mnie dzisiaj tak suty rwa!!!! Stały się wrażliwe, a wczesniej nie byly. Cały czas bolą mnie piersi. Poza tym dzisiaj sie dobrze czuje i nie mam zadnych objawow. Jestem troche zmeczona, ale to raczej dlatego, ze obudziłam dzisiaj na 1,5h przed budzikiem i juz nie moglam zasnac. Nie mogłam się doczekac, zeby zrobic test, ale musialam poczekac do ok. 7, zeby zmierzyc tempke.
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
łazienkowa22 wrote:
sy__la jesli mierzona 1,5h wczesniej to moze dodaj 0,1 stopnia?
Też tak chciałam zrobiź, ale wyczytałam kilka dni temu tu na ovufriend, żeby tak nie robić bo coś tam... że to nie prawidłowy pomiar wtedy... zobaczymy jutro, ale musi być wysoka, no bo przecież wiruski się już rozmnażają
Ale hmmm... jestem w 12 dpo i wszystkie objawy jakie miałam ustały... już mnie nie boli podbrzusze, cycki też takie niebolące... wczoraj lekko sutki, ale może to nawet mi się zdawało
Bajka od kiedy masz objawy ciąży?? Od kiedy sutki Cię rwą??Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Agulka, jak jest gorzej niż wczoraj, to b. dobrze xd dostajesz piątke xd
Sy_la, ja w 10 i 11 dpo miałam przerwę w bólu piersi, za to 12 wrócił ze zdwojoną siłą. Sutki mnie rwą od dzisiaj, tak właściwie to od kilku godzin.
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Monia, jutro masz termin @? ;o jesli tak, to cos krótką masz tą fazę lutealnę. Testuj jutro i II kreseczki pokaz!!!
-
Moniqaaa wrote:Łazienkowa ty testujesz jutro?
Ja myślałam wcześniej o jutrze, ale teraz sama nie wiem, bo jutro będzie dopiero 10dpo......i dzień spodziewanej @.
Dziewczyny czy to normalne?
ja bym w Twoim przypadku poczekała. 10dpo to najwczesniejszy termin na testowanie, wiec moze wyjsc negatywny a ty zlapiesz dola nie potrzebnie. bo fasolka moze byc tylko jeszcze sie nie zagniezdzila. poczekaj moze do 12-13dpo? obserwuj temperaturęJestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
-
No to mnie przekonałyście, jeszcze poczekam i zaskakuje w niedzielę z Sy_la w niedzielę
Bajka w sumie w tym mies. pierwszy raz robiłam testy owulacyjne wiem do końca nie wiem jak z tą fazą lutealną mam
Dziękuję Wam Kochane za rady. Fajnie, że mogę na was liczyć -
NO to Moniqaaa... nastawiamy się pozytywną energią na Walentynkowy poranek
wtedy już musi być widać II... nie ma innej opcji
Dobranocka Kochane, idę odpoczywać :* buzialeeee i spokojnej nocki..
Bajka dzisiaj możesz spać spokojnie, już po emocjach, teraz się oszczędzaj i dbaj o Fasolke no i oczywiście myśl o nas przyszłych testerkach, żeby te II kreski z Twojego testu przeszły na nasze testy w niedzieleMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Tak, dzisiaj mogę spać spokojnie, ale za was oczywiście będę trzymać kciuki
Jutro chcę iść na betę, żeby sprawdzić jej wysokość, a później powtórzę w poniedziałek, żeby wiedzieć jak przyrasta.