bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to musiałam mieć jakiś lewy ten test!
Albo OF źle wyznaczył mi owu. Fakt trochę mojego zaniedbania, bo nie mam temp z kilku dni, ale myślę, że owu powinna być ok 16dc. A jeśli tak to plemniki mogły nie dożyć (mąż wyjechał na delegację).
Ja poczekam do 13/02 - przewidywany termin @
No i kolejny cykl jest nasz!
Bajka serdecznie gratuluję.
PS. Serio coś może być nie-tak z moją temp? Pierwszy cykl mierzę..Szczęściu trzeba pomagać.. -
Aasia u mnie nie ma szans już, poddałam się
Miesiączka przyjdzie pewnie jutro, pojutrze lub wgl jeszcze dzisiaj.
Powiem Wam szczerze, że rano przyjęłam to ze spokojem, ale im dalej tym jest gorzej. Ale mam nadzieję, że się nie rozryczę. 7 cykl nieudany -
Marteczka93 wrote:No i się rozryczałam. Łzy same lecą, nie mogę ich zatrzymać. Pomóżcie! To silniejsze ode mnie.
Kochana nie możesz tak! a co jeśli test się pomylił i mała dzidzia teraz patrzy jak mamusia płacze?? Takie emocje na pewno nie sprzyjają! jak chcesz pogadać to zapraszam privMarteczka93 lubi tę wiadomość
Szczęściu trzeba pomagać.. -
Monika, Paula bardzo ładne imie, ale moje to Basia, Baska, Bacha, Basiuta, jak wolicie Xd. To zostanę jeszcze z wami i bd sledzić wasze poczynania
kika, moze poczekaj do terminu @? Widzę, że u ciebie tempka mierzona o tej samej porze codziennie i ładnie się utrzymuje W terminie @ na pewno zobaczysz pozytyw!!!!!
Marteczka, przykro mi strasznie ale dopóki @ się nie pojawi jest jeszcze szansa.
A teraz:
********WIRUSKUJĘ WAS!!!!!*********** łapcie
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
łazienkowa22 wrote:Kika lec na bete. nie zaleznie od wyniku powinnas tez do lekarza- jak bedzie pozytywny (czego ci zycze) to niech zerknie na temp. jesli beta ujemna to tak dlugie fl chyba tez nie sa norma???
Poczekam to poniedziałku, zobaczymy jak rozwinie się sytuacja.
Do mojego lekarza niełatwo się dostać, mam wizytę w połowie marca. Wtedy już będę mieć wyniki z USG (bo nie wiem czy pamiętacie bolały mnie jajniki, teraz tylko sporadycznie, ale niech się przyjrzą co tam gra ) i obserwacje z kolejnego cyklu.
Nie liczę, że się udało, bo nie wykorzystaliśmy wszystkiego. Jestem tak jakoś pozytywnie spokojna albo nawet niespokojna Dzięki dziewczyny, że jesteście! :*
Szczęściu trzeba pomagać.. -
łazienkowa22 wrote:mąż zagląda mi przez ramie jak uzupęłniam wykres i mówi
- co to ? wykres wkurzenia na męża? tu było ok, potem skok to pewnie zostawiłem gacie na środku pokoju, a tu skarpetki, a ten punkt najwyższy pewnie za piwo...
Padłam jak to przeczytałam
jakie małżonek ma poczucie humoru.
Najwyższy punkt za piwo OMG -
Ja już mu powiedziałam Codziennie mu gadalam o wykresach i temperaturach, objawach itp. gdybym nagle zamilkła to by się zapytał o co chodzi . W sumie może to potraktować jako prezent urodzinowy (obchodził 2 dni temu)
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Kurczę, na pewno się cieszył i już biedny nie będzie musiał słuchać o wyskresach codzienne
Powiem wam, że ja planuję nagrać z ukrycia kiedy już to powiem mojemu narzeczonemu. I mam jeszcze niecny plan w jaki sposób mu to powiem (zuchwały śmiech)
Kto wie, może podzielę się z wami nagraniem tylko kiedy?
W tym mies raczej nie, bo czuję, że @ nadchodzi i to WIELKIMI krokami
-
Moniqaaa wrote:Paula, tak wywalamy Cię!!! Hahaha
No co Ty, musisz nam tu teraz popodpowiadać trochę no i napisałam zielonych wirusków
Poza tym, jak miło się patrzy na twój nowy wykres
Asia , niektóre kobiety też podawali biegunkę jako pierwszy objaw ciąży
ale postanowione jutro testuje -
Bajka91 wrote:Monika, Paula bardzo ładne imie, ale moje to Basia, Baska, Bacha, Basiuta, jak wolicie Xd. To zostanę jeszcze z wami i bd sledzić wasze poczynania
kika, moze poczekaj do terminu @? Widzę, że u ciebie tempka mierzona o tej samej porze codziennie i ładnie się utrzymuje W terminie @ na pewno zobaczysz pozytyw!!!!!
Marteczka, przykro mi strasznie ale dopóki @ się nie pojawi jest jeszcze szansa.
A teraz:
********WIRUSKUJĘ WAS!!!!!*********** łapcie
ja wezme tylko jeden
reszte zostawiam dla innych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 16:48