bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja karmiłam tylko 3 mce, ale też nie mam zwisow xd dziecię nie chciało jeść z cycka , ale mleko na szczęście się nie zmarnowalo, czasem mogłam opryskac mlekiem z cycka swojego chłopaka jak był niegrzeczny xd
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Witam się Dziewczyny w nowym cyklu... Niestety przyszła @ całą noc mnie brzuch bolał aż się budzilam i nie mogłam spać... Jakieś głupie sny mi się snily... Dobrze że już się wszystko wyjaśniło od dziś chyba przestanę się mierzyć i jak mam zajść to zajde... Jak ostatnio, jak się mierzylam i bardzo chciałam to nie mogłam zaskoczyć a jak przestałem to od razuMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
A ja nie mam dalej @, mimo bólu podbrzusza i piersi, jeśli dalej nie będzie przychodzić, to zatestuje w walentynki..
Ale ta temp nie daje mi spokoju.
Orientujecie się czy paracetamol (apap, theraflu) może wpływać na obniżenie temp ciała? Bo jeśli tak, to może dlatego mam taki wykres jaki mam..a byłby nieco wyższy.. -
sy_la, przykro mi, że @ do Ciebie przyszłą
Marteczka, masz się nie poddawać!! Brzuch Cię boli od kilku dni, ale @ dlaje nie dostałaś, więc jest nadzieja!! Możliwe, że do implantacji doszlo u CIebie nieco poźniej dlatego test wyszedl negatywny. Z Ciekawości przeczytałam w necie i odpowiem na Twoje pytanie: Tak, paracetamol może wpływać na obniżenie temperatuty ciała, apap również, bo jest na bazie paracetamolu, nie wiem jednak jak jest z theraflu, bo nie ma nigdzie szczegółowej ulotki w necie. Ale biorąc pod uwage, że obok jest napisane "paracetamolum", to on chyba tez jest na bazie paracetamolu. Więc jest jeszcze u Ciebie nadzieje kochana. WIdzę też, że bierzesz duphaston, on nie ma wpływy na powstrzymanie @? czy jeśli nie ma ciąży, to powinien ją wywołać, tak?
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Bajka91 wrote:Ja karmiłam tylko 3 mce, ale też nie mam zwisow xd dziecię nie chciało jeść z cycka , ale mleko na szczęście się nie zmarnowalo, czasem mogłam opryskac mlekiem z cycka swojego chłopaka jak był niegrzeczny xd
-
sy__la wrote:Witam się Dziewczyny w nowym cyklu... Niestety przyszła @ całą noc mnie brzuch bolał aż się budzilam i nie mogłam spać... Jakieś głupie sny mi się snily... Dobrze że już się wszystko wyjaśniło od dziś chyba przestanę się mierzyć i jak mam zajść to zajde... Jak ostatnio, jak się mierzylam i bardzo chciałam to nie mogłam zaskoczyć a jak przestałem to od razu
-
Marteczka u Ciebie dziś 15dpo i czekasz do walentynek?
bajka duphaston podobno nie wplywa na temperature
ale się wczoraj rozgadałyście
zazdroszczę Wam nie dużych piersi, ja zawsze miałam jakieś DD, a w ciaży urosły do 65I i tak zostały, aż strach myśleć jakie mogą być w drugiej ciaży :oJestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
-
łazienkowa22 wrote:Marteczka u Ciebie dziś 15dpo i czekasz do walentynek?
bajka duphaston podobno nie wplywa na temperature
ale się wczoraj rozgadałyście
zazdroszczę Wam nie dużych piersi, ja zawsze miałam jakieś DD, a w ciaży urosły do 65I i tak zostały, aż strach myśleć jakie mogą być w drugiej ciaży :o
Asia ja karmiłam prawie 2 lata ale odstawiłam bo cycek był lekarstwem na wszelkie zło, nie chodziło już o jedzenie. A jadła ogólnie tak mało, że się cieszyłam, że choć tego cycka chce bo chyba by padłaJestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
-
łazienkowa22 wrote:Asia ja karmiłam prawie 2 lata ale odstawiłam bo cycek był lekarstwem na wszelkie zło, nie chodziło już o jedzenie. A jadła ogólnie tak mało, że się cieszyłam, że choć tego cycka chce bo chyba by padła
-
Hejka dziewczyny ! Kiedy testujecie ? Czy któraś w okolicach 23.02 ?
Bajka91 bardzo mi się przydał twój wykres. Ja po owulce i kremowy śluz więc myślałam że nie ma po co czekać na pozytyw i że to po prostu dalsza faza normalnego cyklu. 11 dni do @ i czekam niecierpliwie -
Dziękuję Bajka za odp słyszałam, że @ może przyjść nawet biorąc dupka więc lada chwila będę wiedzieć co jest grane.
Łazienkowa po pierwsze - zazdroszczę ci cyców, o mnie natura chyba zapomniała, albo celowo ominęła to co najważniejsze a po drugie - czekam do walentynek, bo wtedy będę wiedzieć czy kontynuować branie dupka czy go odstawić a wcześniej nie ma co robić, bo już jeden zrobiłam i wystarczy (w 13 dniu po owu) i tyle że się naryczałam. -
łazienkowa, wiem wiem swoja droga moglabys sie podzielic cyckami z kolezankami slabo obdarowanymi xd
Witaj Patka Cieszę się, że mój wykres się przydał. TRzymam kciuki za pozytyw w dniu @
Marteczka, to lepiej, żeby @ nie przyszła
A jeszcze co do cycków, to u mnie w rodzinie (tylko tej rodzonej rodzinie, jakkolwiek to brzmi xd) kobiety sa słabo obdarowane cyckami ;p. Moja mama, choć urodziła, uwaga...... 5 dzieci!!!!!!!!!! jest bardziej płaska ode mnie!! rozmiar jej biustu to chyba 0, nawet najmniesze cyckonosze sa na nia za duze ;o
dobrze, ze jednak tej cechy nie odziedziczyłam po mamie xd. Bo babcie z obu stron cycki jak arbuzy xd