Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata98 wrote:Najgorsze jest zawsze to czekanie na testowanie 😁 na szczęście mam teraz akurat trochę spraw do ogarnięcia,jeszcze przygotowania do komunii kuzyna,praca więc mam nadzieję że jakoś zleci ❤️
-
Evvee27 wrote:No ja dziś zatestowalam z nadzieja ale sama nie wiem na co 😂(5dpo) 😜
Ja wolę czekać do terminu okresu żeby się ewentualnie miło zaskoczyć a tak człowiek później się denerwuje że na teście biało i zapewne się nie udało a okazuje się później że test za wcześnie wykonany 😁Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:No to zdecydowanie za wcześnie zwłaszcza że zagnieżdżenie występuje między 6 a 12 dniem po owulacji 😁
Ja wolę czekać do terminu okresu żeby się ewentualnie miło zaskoczyć a tak człowiek później się denerwuje że na teście biało i zapewne się nie udało a okazuje się później że test za wcześnie wykonany 😁 -
Evvee27 wrote:Boli mnie dziś bardzo lewy jajnik , oby to był znak dobry ☹️
Trzymam kciuki oby tak było ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Raczej nie , nie wiem nie nakręcam się nawet !Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Aga.f wrote:U mnie też biało. 42dc. Owulacja chyba 33dcOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:Takie długie cykle masz ?
-
Aga.f wrote:Nie. Przeważnie mam 28-30. Nie wiem co tym razem się zadziało 😳 ale owulacyjne wychodizly mi tłuste w 5 sekund od ok 32 dnia cyklu prze zok 4 dni. Tak późno owulacji jeszcze nigdy nie miałam. Cykle długie miałam, jeszcze dłuższe bo nawet do 60dni. Ale to zanim zaczęłam brać leki itd. Teraz już dluzszy czas jestem bez leków, ale cykle były regularne
Byłaś z tym u lekarza już ? Co Ci powiedział ? -
Kiki1997 wrote:Ja dzisiaj poszłam na betę i progesteron. Wiem , że nic z tego ale wolę już wiedzieć czy zbliża się okres. Dzisiaj planowany termin miesiączki. Zrobiłam test facelle paskowy wyszedł mega blady cień ale na nich chyba często są
Kiki1997 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Kiki1997 wrote:Ja dzisiaj poszłam na betę i progesteron. Wiem , że nic z tego ale wolę już wiedzieć czy zbliża się okres. Dzisiaj planowany termin miesiączki. Zrobiłam test facelle paskowy wyszedł mega blady cień ale na nich chyba często są
-
Jestem w pracy i chyba oszaleje dziewczyny. Mój ginekolog dał mi skierowanie na oddział do szpitala bo chce żebym miała zrobione znowu wszystkie badania a wiadomo na planowe przyjęcie to trzeba pójść się zapisać bo też lekarz dyżurny bada i stwierdza czy jest potrzebne pilne przyjęcie na oddział czy mogę poczekać na termin. Powiedziałam przełożonemu że taka izba pracuje do 14 co wiąże się z tym że muszę wziąć wolne to od razu ma z tym problem. Mówi że niedługo mam urlop (mam go w sierpniu) to wtedy mogę załatwić bo teraz ma braki kadrowe...
W takich sytuacjach aż chce się nagrywać rozmowy i przesłać gdzie się da bo to normalnie jest uniemożliwienie dbania o zdrowie.
Zagotowałam się i zadzwoniłam do ginekologa to powiedział że wystawi mi zwolnienie
Chwała mu za to bo badania są potrzebne mu teraz a nie w sierpniu...
Wybaczcie że nie na temat ale musiałam się wygadać ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Jestem w pracy i chyba oszaleje dziewczyny. Mój ginekolog dał mi skierowanie na oddział do szpitala bo chce żebym miała zrobione znowu wszystkie badania a wiadomo na planowe przyjęcie to trzeba pójść się zapisać bo też lekarz dyżurny bada i stwierdza czy jest potrzebne pilne przyjęcie na oddział czy mogę poczekać na termin. Powiedziałam przełożonemu że taka izba pracuje do 14 co wiąże się z tym że muszę wziąć wolne to od razu ma z tym problem. Mówi że niedługo mam urlop (mam go w sierpniu) to wtedy mogę załatwić bo teraz ma braki kadrowe...
W takich sytuacjach aż chce się nagrywać rozmowy i przesłać gdzie się da bo to normalnie jest uniemożliwienie dbania o zdrowie.
Zagotowałam się i zadzwoniłam do ginekologa to powiedział że wystawi mi zwolnienie
Chwała mu za to bo badania są potrzebne mu teraz a nie w sierpniu...
Wybaczcie że nie na temat ale musiałam się wygadać ❤️ -
Cześć dziewczyny. Ja przychodzę z pytankiem. Facelle wyszedl mi taki. Jest różowa druga kreska w przepisowym czasie, w pierwszej minucie. Możecie zerknąć i stwierdzić czy ta kreska się nadaje? Pod względem poziomu hormonu to ogólnie jest wcześnie jeszcze, ale zastanawiam się czy nie za cienka ta kreska.
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/75d9dea85f59f5c7][/URL] -
Kiki1997 wrote:To jest chore , że człowiek ma problem w pracy przez to , że chce zadbać o zdrowie. Dobrze , że Ci wystawi l4. W mojej poprzedniej pracy też miałam problemy. Jak chcialam wziąć urlop to przełożona zawsze się pytała a po co a dlaczego. To nie jest ich sprawa bo to jest nasz urlop. To , że są jakieś braki kadrowe to przecież nie jest Twój interes ale dobrze , że lekarz poszedl Ci na rękę. Na jakie badania Cię skierował?
Byłam przebadana wzdłuż i w szerz 😂 spędziłam tam 5 dni ale miałam wszystkie badania zrobione na oddziale i teraz chce po prostu powtórkę badań. Oczywiście jeśli będę w ciąży bo by się udało zajść to i tak mam iść na badania do szpitala a oni już będą wiedzieć jak działać z ciężarną.
W każdym bądź razie nie było badania które by pominęli bo drogie jest i muszę prywatnie.
Żeby właśnie nie mój ginekolog to myślę że do tej pory bym nie wiedziała że mam PCOS,rzadkie owulacje,cukrzycę i inne problemy ze zdrowiem bo tylko pami doktor się zainteresowała na podstawie dolegliwości które podałam w wywiadzie że coś jest nie tak i że trzeba to zbadać
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️