X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2023, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja przychodzę z pytankiem. Facelle wyszedl mi taki. Jest różowa druga kreska w przepisowym czasie, w pierwszej minucie. Możecie zerknąć i stwierdzić czy ta kreska się nadaje? :D Pod względem poziomu hormonu to ogólnie jest wcześnie jeszcze, ale zastanawiam się czy nie za cienka ta kreska.
    URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/75d9dea85f59f5c7]75d9dea85f59f5c7med.jpg[/URL]
    Jest ! ❤️

sara9555 lubi tę wiadomość

• Mandzu Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2023, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja przychodzę z pytankiem. Facelle wyszedl mi taki. Jest różowa druga kreska w przepisowym czasie, w pierwszej minucie. Możecie zerknąć i stwierdzić czy ta kreska się nadaje? :D Pod względem poziomu hormonu to ogólnie jest wcześnie jeszcze, ale zastanawiam się czy nie za cienka ta kreska.
    URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/75d9dea85f59f5c7]75d9dea85f59f5c7med.jpg[/URL]

Moja dzisiejsza, też po minucie

https://files.fm/u/qtumwrgfr

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandzu wrote:
    Moja dzisiejsza, też po minucie

https://files.fm/u/qtumwrgfr
    Ooo podobne :) trzymam kciuki :*

Kiki1997 dziękuję za opinię <3

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za was dziewczyny i oby te kreseczki z dnia na dzień były ciemniejsze ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2023, 12:47

sara9555, Mandzu lubią tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Trzymam kciuki za was dziewczyny i oby te kreseczki z dnia na dzień były ciemniejsze ❤️

Dziękuję Ci bardzo <3 ja sprawdzę ponownie w czwartek czy to aby nie pomyłka

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Dziękuję Ci bardzo <3 ja sprawdzę ponownie w czwartek czy to aby nie pomyłka
    To czekamy na informacje. Nie myślałaś może by pójść na betę? Z krwi to od razu pewniak będzie w czwartek ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    To czekamy na informacje. Nie myślałaś może by pójść na betę? Z krwi to od razu pewniak będzie w czwartek ❤️
    Akurat u mnie beta to łobuz. Ja dość wcześnie testowo zwykle wykrywam ciąże, potem idę na betę i beta negatyw. Dwa razy mi się tak zdarzyło, a ciąża już wtedy była. Być może robię ją za wcześnie. Docelowo planuję zrobić, ale jeśli kreska będzie tłusta lub końcem miesiąca, bo wiem dokładnie kiedy było serduszko i to mój jedyny wyznacznik.

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Akurat u mnie beta to łobuz. Ja dość wcześnie testowo zwykle wykrywam ciąże, potem idę na betę i beta negatyw. Dwa razy mi się tak zdarzyło, a ciąża już wtedy była. Być może robię ją za wcześnie. Docelowo planuję zrobić, ale jeśli kreska będzie tłusta lub końcem miesiąca, bo wiem dokładnie kiedy było serduszko i to mój jedyny wyznacznik.
    W takim razie trzymam kciuki ❤️ informuj na bieżąco 🥰

sara9555 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Jestem w pracy i chyba oszaleje dziewczyny. Mój ginekolog dał mi skierowanie na oddział do szpitala bo chce żebym miała zrobione znowu wszystkie badania a wiadomo na planowe przyjęcie to trzeba pójść się zapisać bo też lekarz dyżurny bada i stwierdza czy jest potrzebne pilne przyjęcie na oddział czy mogę poczekać na termin. Powiedziałam przełożonemu że taka izba pracuje do 14 co wiąże się z tym że muszę wziąć wolne to od razu ma z tym problem. Mówi że niedługo mam urlop (mam go w sierpniu) to wtedy mogę załatwić bo teraz ma braki kadrowe...
    W takich sytuacjach aż chce się nagrywać rozmowy i przesłać gdzie się da bo to normalnie jest uniemożliwienie dbania o zdrowie.
    Zagotowałam się i zadzwoniłam do ginekologa to powiedział że wystawi mi zwolnienie
    Chwała mu za to bo badania są potrzebne mu teraz a nie w sierpniu...

Wybaczcie że nie na temat ale musiałam się wygadać ❤️
    Kochana moja !
    Weź poduszkę i się wykrzycz albo wyplacz ! Dać upust emocjom jest najlepiej 😚
    Żenada czasem z ludźmi, zero wyrozumiałości serio ..
    najważniejsze ze jakoś się da to ogarnąć

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    No raczej ze się nadaje :)
    Masz jakieś objawy ?

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2023, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Mam wynik bety 1,63 beż znaczka . Myślę, że wczesniejsza kreska na pinku mogła by być prawdziwa i teraz beta spadła:/
    https://zapodaj.net/14971ca751a8e.jpg.html
    Czekam na wynik progesteronu :/ ale jest mi strasznie źle..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2023, 15:14

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Dziewczyny. Mam wynik bety 1,63 beż znaczka . Myślę, że wczesniejsza kreska na pinku mogła by być prawdziwa i teraz beta spadła:/
    Jejku kochana tak mi przykro 🙁

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2023, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Jejku kochana tak mi przykro 🙁
    To moja pierwsza "ciaza "...

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    To moja pierwsza "ciaza "...
    A suplementujesz kwas foliowy ?

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2023, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    A suplementujesz kwas foliowy ?
    Tak . Biorę witaminy od dłuższego czasu

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    No raczej ze się nadaje :)
    Masz jakieś objawy ?
    Właśnie mam dlatego zatestowałam.. normalnie bym się nie spodziewała. Ale tak jak mówię czekam jeszcze czy się potwierdzi
    Kiki1997 wrote:
    Przykro mi 🫥

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2023, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron 9ng. Powtórzę betę w czwartek
    Mam duphaston w domu. Myślicie , że mogę wziąć? Czy bez sensu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2023, 17:21

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Progesteron 9ng. Powtórzę betę w czwartek
    Mam duphaston w domu. Myślicie , że mogę wziąć? Czy bez sensu ?
    Duphaston Ci nie zaszkodzi wiec ja osobiście bym wzięła ale to moje zdanie, lekarzem nie jestem

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:

A co Ci się „dzieje” ? 😊

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakaś chwile temu w toalecie na papierze zobaczyłam dwie nitki krwi, takie No dość spore dookoła zabarwione na różowo
    Już się nakręcam a pewnie niepotrzebnie 😒

‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ