Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2023, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja przychodzę z pytankiem. Facelle wyszedl mi taki. Jest różowa druga kreska w przepisowym czasie, w pierwszej minucie. Możecie zerknąć i stwierdzić czy ta kreska się nadaje? :D Pod względem poziomu hormonu to ogólnie jest wcześnie jeszcze, ale zastanawiam się czy nie za cienka ta kreska.
    URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/75d9dea85f59f5c7]75d9dea85f59f5c7med.jpg[/URL]
    Jest ! ❤️

sara9555 lubi tę wiadomość

• Mandzu Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2023, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja przychodzę z pytankiem. Facelle wyszedl mi taki. Jest różowa druga kreska w przepisowym czasie, w pierwszej minucie. Możecie zerknąć i stwierdzić czy ta kreska się nadaje? :D Pod względem poziomu hormonu to ogólnie jest wcześnie jeszcze, ale zastanawiam się czy nie za cienka ta kreska.
    URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/75d9dea85f59f5c7]75d9dea85f59f5c7med.jpg[/URL]

Moja dzisiejsza, też po minucie

https://files.fm/u/qtumwrgfr

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandzu wrote:
    Moja dzisiejsza, też po minucie

https://files.fm/u/qtumwrgfr
    Ooo podobne :) trzymam kciuki :*

Kiki1997 dziękuję za opinię <3

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za was dziewczyny i oby te kreseczki z dnia na dzień były ciemniejsze ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2023, 12:47

sara9555, Mandzu lubią tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Trzymam kciuki za was dziewczyny i oby te kreseczki z dnia na dzień były ciemniejsze ❤️

Dziękuję Ci bardzo <3 ja sprawdzę ponownie w czwartek czy to aby nie pomyłka

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Dziękuję Ci bardzo <3 ja sprawdzę ponownie w czwartek czy to aby nie pomyłka
    To czekamy na informacje. Nie myślałaś może by pójść na betę? Z krwi to od razu pewniak będzie w czwartek ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    To czekamy na informacje. Nie myślałaś może by pójść na betę? Z krwi to od razu pewniak będzie w czwartek ❤️
    Akurat u mnie beta to łobuz. Ja dość wcześnie testowo zwykle wykrywam ciąże, potem idę na betę i beta negatyw. Dwa razy mi się tak zdarzyło, a ciąża już wtedy była. Być może robię ją za wcześnie. Docelowo planuję zrobić, ale jeśli kreska będzie tłusta lub końcem miesiąca, bo wiem dokładnie kiedy było serduszko i to mój jedyny wyznacznik.

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Akurat u mnie beta to łobuz. Ja dość wcześnie testowo zwykle wykrywam ciąże, potem idę na betę i beta negatyw. Dwa razy mi się tak zdarzyło, a ciąża już wtedy była. Być może robię ją za wcześnie. Docelowo planuję zrobić, ale jeśli kreska będzie tłusta lub końcem miesiąca, bo wiem dokładnie kiedy było serduszko i to mój jedyny wyznacznik.
    W takim razie trzymam kciuki ❤️ informuj na bieżąco 🥰

sara9555 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Jestem w pracy i chyba oszaleje dziewczyny. Mój ginekolog dał mi skierowanie na oddział do szpitala bo chce żebym miała zrobione znowu wszystkie badania a wiadomo na planowe przyjęcie to trzeba pójść się zapisać bo też lekarz dyżurny bada i stwierdza czy jest potrzebne pilne przyjęcie na oddział czy mogę poczekać na termin. Powiedziałam przełożonemu że taka izba pracuje do 14 co wiąże się z tym że muszę wziąć wolne to od razu ma z tym problem. Mówi że niedługo mam urlop (mam go w sierpniu) to wtedy mogę załatwić bo teraz ma braki kadrowe...
    W takich sytuacjach aż chce się nagrywać rozmowy i przesłać gdzie się da bo to normalnie jest uniemożliwienie dbania o zdrowie.
    Zagotowałam się i zadzwoniłam do ginekologa to powiedział że wystawi mi zwolnienie
    Chwała mu za to bo badania są potrzebne mu teraz a nie w sierpniu...

Wybaczcie że nie na temat ale musiałam się wygadać ❤️
    Kochana moja !
    Weź poduszkę i się wykrzycz albo wyplacz ! Dać upust emocjom jest najlepiej 😚
    Żenada czasem z ludźmi, zero wyrozumiałości serio ..
    najważniejsze ze jakoś się da to ogarnąć

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    No raczej ze się nadaje :)
    Masz jakieś objawy ?

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2023, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Mam wynik bety 1,63 beż znaczka . Myślę, że wczesniejsza kreska na pinku mogła by być prawdziwa i teraz beta spadła:/
    https://zapodaj.net/14971ca751a8e.jpg.html
    Czekam na wynik progesteronu :/ ale jest mi strasznie źle..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2023, 15:14

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Dziewczyny. Mam wynik bety 1,63 beż znaczka . Myślę, że wczesniejsza kreska na pinku mogła by być prawdziwa i teraz beta spadła:/
    Jejku kochana tak mi przykro 🙁

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2023, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Jejku kochana tak mi przykro 🙁
    To moja pierwsza "ciaza "...

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    To moja pierwsza "ciaza "...
    A suplementujesz kwas foliowy ?

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2023, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    A suplementujesz kwas foliowy ?
    Tak . Biorę witaminy od dłuższego czasu

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    No raczej ze się nadaje :)
    Masz jakieś objawy ?
    Właśnie mam dlatego zatestowałam.. normalnie bym się nie spodziewała. Ale tak jak mówię czekam jeszcze czy się potwierdzi
    Kiki1997 wrote:
    Przykro mi 🫥

• Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 16 maja 2023, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron 9ng. Powtórzę betę w czwartek
    Mam duphaston w domu. Myślicie , że mogę wziąć? Czy bez sensu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2023, 17:21

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Progesteron 9ng. Powtórzę betę w czwartek
    Mam duphaston w domu. Myślicie , że mogę wziąć? Czy bez sensu ?
    Duphaston Ci nie zaszkodzi wiec ja osobiście bym wzięła ale to moje zdanie, lekarzem nie jestem

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:

A co Ci się „dzieje” ? 😊

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakaś chwile temu w toalecie na papierze zobaczyłam dwie nitki krwi, takie No dość spore dookoła zabarwione na różowo
    Już się nakręcam a pewnie niepotrzebnie 😒

‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ