Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata98 wrote:Dlatego ja czekam do okresu bo już kiedyś też widziałam nawet cień i to taki konkretny a okres przyszedł z opóźnieniem ale przyszedł więc już odpuściłam i teraz czekam zawsze do terminu 😁 teraz akurat termin mam na 26 maja, wtedy zatestuje a jak nic nie wyjdzie to po weekendzie pójdę na betę albo znowu zatestuje bo też miałam już kilka cykli po 32 dni więc różnie bywa 😁
Może to jest rzeczywiście dobre podejście czekac do terminu. Ja dzisiaj zatestowalam w 11 dpo wg mnie (6 dpo wg aplikacji chociaż się z nią nie zgadzam )i biało 😔 i zdołowałam sie -
Joan31 wrote:Może to jest rzeczywiście dobre podejście czekac do terminu. Ja dzisiaj zatestowalam w 11 dpo wg mnie (6 dpo wg aplikacji chociaż się z nią nie zgadzam )i biało 😔 i zdołowałam sieOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Kochana mi w pierwszej ciąży (niestety poronionej) testy zaczęły wychodzić pod koniec 5 tygodnia. Żeby nie beta to bym nie wiedziała o ciąży a też czekałam na okres bo skoro test biały to przyjdzie w końcu. Także jak okres się u ciebie nie pojawi to leż na badanie z krwi ❤️
Mi wyszedł w 11 dpo poprzednio i tym się trochę sugerowalam. Ale w sumie teraz do końca nie wiem kiedy ta owulacja była. Pozostaje czekać😊 -
Evvee27 wrote:Ja to już nie wiem od kilku dni tak fatalnie się czuje jak nigdy i już mam po prostu w głowie sieczkęOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Kupiłam piwko zero i idę do wanny 🥺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ja już zrobiłam powtórkę bety i progesteronu. Nie wytrzymam do tej 16 na wyniki .. mam obawy , że jednak nic z tego
Co chwilę patrzę czy dostalam okres bo mam "mokro". Dziś sluz zabarwiony na lekko żółty kolor.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2023, 07:58
-
Kiki1997 wrote:Ja już zrobiłam powtórkę bety i progesteronu. Nie wytrzymam do tej 16 na wyniki .. mam obawy , że jednak nic z tego
Co chwilę patrzę czy dostalam okres bo mam "mokro". Dziś sluz zabarwiony na lekko żółty kolor.Kiki1997 lubi tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:Kiedy idziesz kochana na te badania do szpitala ? 😇Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ale nerwów tylko dużo przez to mam bo w pracy już problem mają że jutro mnie nie będzie i jeszcze słuchać muszę durnych tekstów,że jak będę termin wybierać to taki żeby koleżance urlop nie musiał zostać przesunięty. Po prostu mam ochotę stąd wyjść i nie wrócić ale na szczęście przez to że tu właśnie jest jak jest to szukam innej pracy i jestem na dobrej drodze bo kilka rozmów umówionych i jeszcze też mam jedną ofertę gdzie mogłabym zacząć już tylko że wiąże się to z przeprowadzką i chce to na spokojnie z partnerem ogarnąć ❤️
A druga sprawa że chce też poczekać do testowania,wizyty u gina i pobytu w szpitalu bo gdyby się okazało że jestem w ciąży to nie chciałabym zajmować nowemu pracodawcy etatu gdzie wiem że na początku napewno dostanę zwolnienie ze względu na wcześniejsze poronieniaOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ale nerwów tylko dużo przez to mam bo w pracy już problem mają że jutro mnie nie będzie i jeszcze słuchać muszę durnych tekstów,że jak będę termin wybierać to taki żeby koleżance urlop nie musiał zostać przesunięty. Po prostu mam ochotę stąd wyjść i nie wrócić ale na szczęście przez to że tu właśnie jest jak jest to szukam innej pracy i jestem na dobrej drodze bo kilka rozmów umówionych i jeszcze też mam jedną ofertę gdzie mogłabym zacząć już tylko że wiąże się to z przeprowadzką i chce to na spokojnie z partnerem ogarnąć ❤️
A druga sprawa że chce też poczekać do testowania,wizyty u gina i pobytu w szpitalu bo gdyby się okazało że jestem w ciąży to nie chciałabym zajmować nowemu pracodawcy etatu gdzie wiem że na początku napewno dostanę zwolnienie ze względu na wcześniejsze poronienia -
Evvee27 wrote:Kurczę masz ciężkie decyzje do podjęcia , a współpracowników olej kochana, patrz na siebie i swoją przyszłość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2023, 13:27
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Tzn jeśli się okaże że nie ten cykl i czeka mnie dalsze leczenie to pracę zmienię z dnia na dzień. Zrobię przejście do innej firmy gdzie problemem nie będzie kilka dni nieobecności spowodowanej pobytem w szpitalu a wręcz firma zapewni stanowisko na którym będę mogła w takiej sytuacji wykonać coś zdalnie i tak samo w okresie ciąży bo uważam że dopóki mam siłę i lekarz pozwala to będę pracować zwłaszcza że jeśli do sierpnia się nie uda to też lekarz chce wprowadzić mi stymulację cyklu gdyby owulacji nie było a to wiąże się też z monitoringiem cyklu także ja chcę mieć spokojną głowę a nie jak w tej chwili że muszę się martwić tym że ktoś ma pretensje że idę do szpitala...
Szczerze to chore, kobiety chcące mieć dziecko jak i kobiety już z dziećmi czasem są tratowane gorzej niż takie sziksy po szkole które obowiązków nie maja ..
-
Evvee27 wrote:Szczerze to chore, kobiety chcące mieć dziecko jak i kobiety już z dziećmi czasem są tratowane gorzej niż takie sziksy po szkole które obowiązków nie maja ..
Już nie raz spotkałam się z pytaniem jak szukałam pracy o to czy planuje mieć dziecko i kiedy to mówiłam że moje krocze moja sprawa i to nie jest pytanie odpowiednie do stanowiska pracy. Od razu gębę zamykali i dziękowałam takim "pracodawcom"Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Kiki1997 wrote:Beta we wtorek 1,6 dzisiaj prawie 30 !! Nie wierzę 😭😭🥺🥺🥺🥺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️