Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:A co Ci się „dzieje” ? 😊
Codzienna zgaga od razu jak się obudzę, masakryczny ból głowy, całodzienny, który utrzymuje się już tydzień, i około tygodnia codziennie delikatny ból podbrzusza przez cały dzień (przez cały dzień coś tam bulgocze i pracuje), z kłuciami od jajników i w pochwie, czasami nudności, uderzenia ciepła jakbym miała gorączkę. Była na początku też kilkudniowa biegunka. O senności nie wspomnę.. także raczej czego nie ma.. ale ból brzucha i głowy tyle dni bez przerwy był taki decydujący o zrobieniu testu.
O tyle dziwne, że owulaki pokazują mi kompletny brak owulacji, a dopiero co miałam plamienie 1-3.05, które możliwe, że docelowym okresem nie było. Być może wstrzeliłam się akurat w moją późną owulację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2023, 18:30
-
sara9555 wrote:Codzienna zgaga od razu jak się obudzę, masakryczny ból głowy, całodzienny, który utrzymuje się już tydzień, i około tygodnia codziennie delikatny ból podbrzusza przez cały dzień (przez cały dzień coś tam bulgocze i pracuje), z kłuciami od jajników i w pochwie, czasami nudności, uderzenia ciepła jakbym miała gorączkę. Była na początku też kilkudniowa biegunka. O senności nie wspomnę.. także raczej czego nie ma.. ale ból brzucha i głowy tyle dni bez przerwy był taki decydujący o zrobieniu testu.
O tyle dziwne, że owulaki pokazują mi kompletny brak owulacji, a dopiero co miałam plamienie 1-3.05, które możliwe, że docelowym okresem nie było. Być może wstrzeliłam się akurat w moją późną owulację.
Kurczę to ja 80% objawow mam tak jak Ty a mam 6 dpo -
Kiki1997 wrote:Ja dzisiaj stwierdziłam, że zrobię test. Tym razem zrobilma pink ale płytkowy i pojawiła się delikatna kreseczka o czasie. Może jeszcze nic straconego:/
-
Evvee27 wrote:Ale jakieś objawy niby miałam wiec nie wiem ah trudno co będzie to będzie
Mam dziś taki zły dzieńOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Kochana równie dobrze zagnieżdżenie może być 12dpo a ty teraz biedna się nakręcisz że już cykl stracony a tu jeszcze nic nie przesądzone więc głowa do góry ❤️😘
-
Evvee27 wrote:Po ostatnich zawodach to wiesz jak jest, nawet boisz się sikać na ten test 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️