Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Madeline wrote:Uszy do góry! 🐰jeszcze nie wiadomo,co nam przykica ten kwiecień. ☺️ Ja też nic absolutnie nie czuję w tym m-cy,jedynie jakąś zgagę wczoraj, więc myślę,że tam nic nie ma 😉
Ja mega ból piersi wczoraj biegunka dziś spuchnięte nogi ale równie dobrze mogą to być objawy @Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2023, 13:55
-
Tynka96 wrote:No zrobiłam rano pinka i nie idzie się dopatrzeć chyba ,moja głowa mówi mi że coś jest ale na zdjęciu ni hu hu nie widać. Zgłupiałam naprawdę. Ale i tak się zapisze do ginekologa dawno nie byłam więc przyda mi się kontrola. Ale jak to możliwe że wczoraj wychodziły i to jeszcze na 3 coś było widać... Wariactwo jakieś zwłaszcza że naprawdę coś mi podpowiada że może coś jest na rzeczy🥲
https://ibb.co/w66GPm2
Tutaj zdjęcie bo zapodaj coś nie działa mi -
Evvee27 wrote:Zgaga dobry zwiastun w sumie 🤗
Ja mega ból piersi wczoraj biegunka dziś spuchnięte nogi ale równie dobrze mogą to być objawy @
Jutro zrobię betę i proga. Niby wygląda ok,ale boję się teraz już za.szybko nakręcać.
A jak u Ciebie Evve?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2023, 13:57
Agata98 lubi tę wiadomość
-
Jakie piękne bladziochy na teście ❤️ trzymam kciuki za wyniki bety. Oby pięknie przyrastała 🥰
A tak w ogóle jestem tutaj nowa i witam was wszystkie zarówno te oczekujące na test z ⏸️ oraz te już szczęśliwie oglądające wyniki bety a nawet USG 🤰
Przy okazji mam do was pytanie bo nigdy nie miałam bóli podbrzusza od owulacji aż do miesiączki. Jestem 7dpo,okres za 9 dni planowo a mnie męczy już ból jak podczas okresu. Czy może być to spowodowane za niskim progesteronem w fazie lutealnej? Czy może być objawem np torbieli bądź przesuniętej owulacji chociaż test owulacyjny pozytywny był 14 kwietnia a od tamtej pory negatywny. Mimo moich policystycznych jajników nigdy tak nie miałam,jest to dla mnie coś nowego. Niestety na badania z krwi nie mam jak się udać w tym tygodniu bo mam wyjazd służbowy.
Staram się już trochę o bobasa ale mój organizm w tym miesiącu to chyba przechodzi totalny buntMadeline lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Dzięki!😘 Ja niestety nie pomogę, nie miałam tak nigdy, ale wydaje mi się, że ciągły ból to nie jest normalny objaw, sprawdziłabym z ginem...
-
Wizytę mam 2 maja akurat wtedy wypada mi termin miesiączki 😁 mam nadzieję,że nic złego się nie dzieje ale i tak dziękuję że odpowiedziałaś na moje pytanie
Czekamy teraz na zdjęcia twoich coraz to ciemniejszych kresek na testach ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Madeline wrote:
U mnie narazie biało ..
Nie wiem czy 12/13 dpo może być implantacja? Mam mózg rozwalony na milon kawałków -
Agata98 wrote:Jakie piękne bladziochy na teście ❤️ trzymam kciuki za wyniki bety. Oby pięknie przyrastała 🥰
A tak w ogóle jestem tutaj nowa i witam was wszystkie zarówno te oczekujące na test z ⏸️ oraz te już szczęśliwie oglądające wyniki bety a nawet USG 🤰
Przy okazji mam do was pytanie bo nigdy nie miałam bóli podbrzusza od owulacji aż do miesiączki. Jestem 7dpo,okres za 9 dni planowo a mnie męczy już ból jak podczas okresu. Czy może być to spowodowane za niskim progesteronem w fazie lutealnej? Czy może być objawem np torbieli bądź przesuniętej owulacji chociaż test owulacyjny pozytywny był 14 kwietnia a od tamtej pory negatywny. Mimo moich policystycznych jajników nigdy tak nie miałam,jest to dla mnie coś nowego. Niestety na badania z krwi nie mam jak się udać w tym tygodniu bo mam wyjazd służbowy.
Staram się już trochę o bobasa ale mój organizm w tym miesiącu to chyba przechodzi totalny bunt
Ja tak miałam z przerwami , nadal czekam na miesiączkę , nie wiem co doradzić lepiej sprawdzić u lekarza 😊
-
Evvee27 wrote:Ja tak miałam z przerwami , nadal czekam na miesiączkę , nie wiem co doradzić lepiej sprawdzić u lekarza 😊
Ja też mam przerwę na godzinę czy 2,później znowu boli aż już myślałam że dostanę okres szybciej niż powinnam ale póki co to mam mnóstwo kremowego śluzu a jeszcze dzisiaj zmiana pogody z 22 stopni zrobiło się 13 i deszcz więc cały dzień jestem senna i już mam za sobą dwie drzemki 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja też mam przerwę na godzinę czy 2,później znowu boli aż już myślałam że dostanę okres szybciej niż powinnam ale póki co to mam mnóstwo kremowego śluzu a jeszcze dzisiaj zmiana pogody z 22 stopni zrobiło się 13 i deszcz więc cały dzień jestem senna i już mam za sobą dwie drzemki 😂
-
Evvee27 wrote:No to kochana teścik zrób koniecznie 😊Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:A to czasu a czasu Bądźmy dobrej myśli
Póki co czekam tak samo jak wy na dobre wieści od Madeline bo tam to piękne kreseczki widać ❤️🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:Pozazdrościć ❤️ mega ciekawa jestem co się wykluje z tego 😄Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Cieszę się również że mnie tu ciepło przyjęłyście.
Może teraz będzie pytanie nie na miejscu ale opowiedzcie ile czasu się już staracie,jak radzicie sobie ze stresem podczas starań ,jak reagują na to wasi partnerzy, mężowie i przede wszystkim najbliższa rodzina?
Jeśli chodzi o mnie to staram się z partnerem od 2021 roku o dzidzię. Mam za sobą już 2 poronienia. Pierwsze w 6tc a drugie w 10 tc. Miałam przez to przerwę bo musiałam swój organizm doprowadzić do równowagi hormonalnej. Mam cukrzycę,niedługo po tym dowiedziałam się o policystycznych jajnikach, do tego nadmierna produkcja męskich hormonów więc czasem jestem zarośnięta bardziej niż mój facet 😂 niestety przez to miałam cykle bezowulacyjne. Od 2 cykli moja owulacja powróciła. W zeszłym się nie udało więc liczę na ten ale się nie nastawiam. Jeśli chodzi o mojego partnera to wspiera mnie bardzo. Cieszy się gdy słyszy że wyniki badań mam lepsze,z pozytywnych testów owulacyjnych też cieszył się chyba nawet bardziej niż ja. Niestety na tym moje wsparcie się kończy bo poza nim i naprawdę przyjaciółką to na nikogo liczyć nie mogę. Jak tylko zaczynam temat przy rodzicach to tata jeszcze coś powie że będzie dobrze ale za to mama ciągle mi powtarza że jeszcze mam czas na rodzenie dzieci i że to jeszcze nie pora... Wtedy robi mi się przykro bo jakoś mojemu bratu i bratowej tak nie mówiła chociaż starali się o dziecko mając tyle samo lat co ja czyli po 25. Teraz po 8 latach im się udało z pomocą in vitro i jest jeszcze gorzej... Ciągle jest tylko ich temat a jak ja chcę powiedzieć co u lekarza i jakie mam perspektywy na zajście w ciążę to temat szybko się kończy... Naprawdę jest mi strasznie przykro
Przepraszam was za to wypracowanie ale musiałam z siebie wyrzucić wszystko co mi leży na sercuOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️