Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty się tym nie martw. To nie przy takiej becie. Twoja beta jest bardzo ładna i taka ma być. Czuje w powietrzu bliźniakiHelmi wrote:K22 to znaczy jakich przypadlości?

Wczoraj w nocy śmialiśmy się z mężem, bo jakby baraszkowalismy, to zaczęły bociany klekotać
Mogłyby coś wyklekotać
-
Przestań! U ciebie wszystko jest dobrze. Jak czytałaś to już wiesz, że Ciebie to nie dotyczy. To są anomalie kiedy beta naprawdę szaleje a u ciebie jest poprostu ładna, silna ciąża i możesz się cieszyć.Helmi wrote:już sie naczytałam o zaśniadach groniastych i innych rzeczach..
ale dobra nie ma co wariować w piątek mam wizyte u gina
trzymajcie się dziewczyny :*
Dorciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już nie mam siły czekać na tą @, dziś rano znów test negatyw, więc chyba złudzeń nie ma, brzuch boli i przestaje...plamienie przychodzi i odchodzi, masakra chcę już zacząć sobie nowy cykl

Wczoaj tak brzuch bolał, że już byłam pewna...a dziś nic, zero obajwów @7 cs szczęśliwy

-
Marcia to chyba masz krótkie cykle co ?
bo ja dzisiaj 16dc
owulacja wisi u góry:) dzisiaj mam spadek temperatury ale to chyba przez ból głowy
całą noc mnie bolała i nadal boli:/ ja zatestuje w dzień ojca. Może coś się wysika.
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Tak, ale robiłam 6 czerwca rano (gdzie jeszcze mogło być za wcześnie). Jak dziś przez cały dzień nie dostanę, to może pójdę na kolejną, ale wydaje mi się, że jakby miało coś być to już by mi chyba z sikańca coś wyszło. 14 czerwca mam wizytę u gin, bo to wszystko niefajnie wyglądaDorciaa wrote:Olcc a robiłaś betę?
7 cs szczęśliwy

lepiej przesyłaj pozytywne fluidy nam żeby też się udało a nie się martwisz