Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas w szpitalu pobierają krew o 7-7:30, a wyniki są już ok. Południa. Aczkolwiek koszt bety to ok 37zl.
Natomiast w przychodni albo wyniki idą prosto do lekarza, albo czeka się conajmniej dzień-dwa i nawet nie wiem jaki koszt..
Mam nadzieje, że Wam to doda otuchy. Ja przed trafieniem na tą stronę nawet nie wiedziałam co oznacza, który śluz, a dni płodne znałam z teorii. Dużo nauczyło mnie to forum, nauczyłam się własnego ciała i interpretacji wyników. Choć przyznam się bez bicia, że do dziś nie wiem jak sprawdzać szyjkę hahAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Myślałam, że chociaż tak dla zasady zatestuję z Wami w czerwcu ale moja owulacją gdzieś zaginęła. W zamian za to już drugi raz w tym cyklu mam plamienia, więc postanowiłam zdać się na tego konowała u którego byłam w poniedziałek i zaczęłam brać duphaston. Chciałam odczekać i zacząć brać po owulacji ale sobie zwątpiłam.
-
kurczę, ja już się powolutku cieszę, ale przypomniałam sobie niedawno że ja 36h przed inseminacją brałam pregnyl podwójną dawkę tj 10000j. Mam nadzieję że to nie jest jego pozostałość w organizmie wczoraj 9dpo robilam test z moczu o czulosci 10 i wyszedl negatywny a dzisiaj beta 17,97, więc na chłopski rozum to jeśli miałoby być od pregnylu to wczoraj jakaś blada kreska by się pojawiła chyba.. Idę jutro powtórzyć betę. Mam nadzieję że będzie rosła ładnie
Malwa- super wynikMalwa30 lubi tę wiadomość
Emiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie owulacja chyba tuż za rogiem, kreska na teście ciemniejsza. Ale zobaczymy. To mój 19 dc, a wcześniej owu była 12-15dc .
Mam nadzieję, że mi się znów ureguluje i wrócę do moich krótkich cykli.
Wiecie co, staram się już dłuższy czas i zauważyłam, że zamiast wierzyć, że się uda w danym cyklu, to już planuje kolejny. Masakra, jakbym już przestała wierzyć, że kiedykolwiek się uda
-
nick nieaktualnyMisiaZ88 wrote:U mnie owulacja chyba tuż za rogiem, kreska na teście ciemniejsza. Ale zobaczymy. To mój 19 dc, a wcześniej owu była 12-15dc .
Mam nadzieję, że mi się znów ureguluje i wrócę do moich krótkich cykli.
Wiecie co, staram się już dłuższy czas i zauważyłam, że zamiast wierzyć, że się uda w danym cyklu, to już planuje kolejny. Masakra, jakbym już przestała wierzyć, że kiedykolwiek się uda
Kochana znam to uczucie... Zamiast cieszyć sie ze ten miesiąc to kolejna szansa i nadzieja to ja jyz sie zastanawiam i wyliczam "Aha to do gina wtedy sie umówię,leki takie tu i tu i znowu pezyjdzie@ i znowu liczę od nowa... Jakos wiara wyparowała"
Ale właśnie wróciłam z bety i tupie juz nożkami z oczekiwania na wynik moze jednak moje założenia na przyszły miesiąc juz nie bedą potrzebne.
Kochana nie możemy sie poddawać będzie dobrze !!! Całuje