X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe staraczki :)
Odpowiedz

Czerwcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy ma inna psychikę :) a moze akurat jej sie udało nie możemy zakładać ze nie ;) niech powtórzy test albo pójdzie na betę ;) ja wieże w jej sukces <3

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcc. wrote:
    Miałam tak samo, po wyschnięciu też test był z taką drugą kreską...była radość, a później mega rozczarowanie i łzy. Nauczka, żeby po 5ciu minutach wyrzucać test do kosza.... :(
    Dokładnie tak, test wywalamy po wskazanym przez producenta czasie do kosza.

AJA_S lubi tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Malwa30 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    https://zapodaj.net/9ee5df906fa95.jpg.html

Chyba zgłupiałam. Poczekałam aż test całkiem wyschnie. Omamy mam?

myślę że skoro rysuje się taka różowa kreseczka nie będzie mowy o pomyłce-wyschnięty test przecież jest biały a tu teścik wykrył jakieś hcg :)

aiwlys lubi tę wiadomość

xnw4krntb6zbdc82.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie jest tak że jej nie życzę żeby się udało ale lepiej miło się zaskoczyć niż przez swoją niecierpliwość gorzko rozczarować...

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny aż mi sie ręce trzęsą jak to pisze mój wynik beta to 30,26mIU/ml !!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 10:48

Malwa30, aiwlys, Emiliana, Dagn_, Olcc., panan12 lubią tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dziewczyny aż mi sie ręce trzęsą jak to pisze mój wynik beta to 30,26mIU/ml !!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Gratuluję ;)

• Malwa30 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa -> GRATULUJĘ !! <3

xnw4krntb6zbdc82.png
  • kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Rewalacja :) Gratuluje z całego serducha! Teraz życzę ładnych przyrostów :)

AJA_S wrote:
    Pogadać owszem, ale po co robić testy wcześniej? Po co się nakręcać?
    Forum jest po to by pomagać sobie nawzajem w obserwacji cyklu. A usilnie dziewczyny wrzucają testy z cieniami a potem płacz... Po co to wszystko? Szkodzicie sobie, miałam z tego powodu depresję i naprawdę wierzcie mi przedwczesne testy nie pomagają..

AJA doskonale rozumiem co chcesz przekazać. Wydaje mi się tylko, że to jest trochę jak z dzieckiem. Jeśli chce się uniknąć za wszelką cenę jego niepowodzeń i przed wszystkim się go chroni, tak, żeby sam nie popełnił Twoich błędów, to nigdy się to nie udaje. Wszak człowiek to takie stworzenie co najlepiej uczy się na swoich błędach i ile by nie przestrzegać, to i tak zrobi swoje.

vitae13 lubi tę wiadomość

Awf3p2.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasieniaczek wrote:
    AJA doskonale rozumiem co chcesz przekazać. Wydaje mi się tylko, że to jest trochę jak z dzieckiem. Jeśli chce się uniknąć za wszelką cenę jego niepowodzeń i przed wszystkim się go chroni, tak, żeby sam nie popełnił Twoich błędów, to nigdy się to nie udaje. Wszak człowiek to takie stworzenie co najlepiej uczy się na swoich błędach i ile by nie przestrzegać, to i tak zrobi swoje.

No masz rację ;)
    Ale przykro mi się robi jak dziewczyny się nakręcają, a później jak jednak zmyłka załamują się, albo wgl znikają...
    To nie jest fajne, że jedna się nakręca a reszta jej przyklaskuje...
    2cykle temu też potrzebowałam kubła zimnej wody i mi to pomogło, bo gdyby nie koleżanka z tego forum to znowu zamknęłabym się na kilka miesięcy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja dobrze Cię rozumiem, też podchodzę z dystansem.

i też coraz rzadziej tu zaglądam, bo przychodzą dziewczyny, które starają się miesiąc, dwa, trzy i się udaje.

Agniechaa gratulacje i zazdroszczę ;)

AJA_S lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaa cudownie!! <3 gratuluje! <3 <3

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaZ88 wrote:

i też coraz rzadziej tu zaglądam, bo przychodzą dziewczyny, które starają się miesiąc, dwa, trzy i się udaje.

A ja wróciłam bo cholernie za Wami tęskniłam a tu taki chaos :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny teraz to się zaczynam bać ale tak szcześliwie :) pierwszy miesiąc z pragnylem a nie z ovitralle i dało radę :D teraz muszę jeszcze raz zrobić betę i zobaczyć jaki bedzie prZyrost i bede sie umawiać z moim cudownym gin ;D

Iśka79 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    A ja wróciłam bo cholernie za Wami tęskniłam a tu taki chaos :(

No nawet nie wiem gdzie się reszta dziewczyn podziała :(

AJA_S lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dzieki dziewczyny teraz to się zaczynam bać ale tak szcześliwie :) pierwszy miesiąc z pragnylem a nie z ovitralle i dało radę :D teraz muszę jeszcze raz zrobić betę i zobaczyć jaki bedzie prZyrost i bede sie umawiać z moim cudownym gin ;D

A czemu je stosowałaś? nie pękały Ci pęcherzyki?

• Malwa30 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaZ88 wrote:

i tylko dlatego zniechęca Cię zaglądanie tu bo komuś się udało ? :(

xnw4krntb6zbdc82.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej to, że starając się krótko niecierpliwią się jakby starały się co najmniej połowę z tego co my...
    Bynajmniej według mnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zespół policystycznych jajników... Brałam clo potem zastrzyki zeby urosły i pragnyl na pękanie a potem luteina dopochwowa :) ale to jednak działa, teraz marże tylko zeby ładnie rosła!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa30 wrote:
    i tylko dlatego zniechęca Cię zaglądanie tu bo komuś się udało ? :(

Chodzi o to, że niby mam wyniki ok, a już ponad dwa lata nie zachodzę w ciążę.
    A są dziewczyny, którym bardzo szybko się udaje.
    I jak wchodzę codziennie na wątek i patrze ilu dziewczynom się udaje to mnie to po prostu dobija.
    Nie wiem jak to wytłumaczyć, żeby nie urazić nikogo, nie w tym mój cel. Gratuluję tym , którym się udało, ale najnormalniej w świecie chciałabym żeby mi też się udało. Tyle. Widocznie zwykła zazdrość.

Może bardziej zrozumieją mój stan osoby, które dłużej się starają

AJA_S, innamorata88, gosia89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja chciałabym zrozumieć Twoje oburzenie , ale.. Nie potrafie. Są tu kobiety starające się dwa miesiące i takie, które starają się pare lat. Ale każda w miare możliwości podchodzi z uśmiechem do tego. 'Nie ten cykl, to może następny, trzeba działać!'. A Twoje podejście jest takie, wybacz za może zbyt szorskie określenie, ale oschłe i nawet irytujace. Każda z nas cieszy się szczęściem drugiej, kibicuje jej, a nie prawi morały "bo jej samej nie wyszło". Taką samą sytuację z testem miałam przy pierwszej ciąży i jakoś nie był to błąd testu. Nie podwazam Twojej wiedzy, ale daj nam pomarzyc. Jeśli nie wyjdzie to każda z nas otrzyma tu takie wsparcie, że podniesie się i będzie działać dalej ;) i tutaj zgadzam się z Malwą.

‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ