Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgniecha wyczekujemy razem z Tobą!
U mnie jedna wielka czerwona krecha jakieś wew. Rozczarowanie mnie dopadło.. Zaczynam już ten ból miesiączkowy i ten śluz przypisywać zbliżającej się @.. Może zatedtuje jeszcze w poniedziałek (29dc). Ale sama już nie wiem. Temperatura mi nawet nie drgnie.. Ehh.. Do d*py -
Dziewczyny najlepiej nic nie planować no chyba że wakacje, treningi jeśli ktoś ćwiczy, spacery z psem. Nie planujcie nic co związane jest z ciążą i przyszłym maleństwem bo się napinacie
WyluzujcieOlcc. lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyKochana nadzieja jest Zawsze!!!! U mnie dziś pojawił sie ból jajników ale tylko podczas oddawania moczu do tej pory nigdy czegoś takiego nie miałam wiec albo to dobry znak albo @ nadzchodzi....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 09:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aiwlys wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/136d75a77686a6bb
Chyba zgłupiałam. Poczekałam aż test całkiem wyschnie. Omamy mam?
Miałam tak samo, po wyschnięciu też test był z taką drugą kreską...była radość, a później mega rozczarowanie i łzy. Nauczka, żeby po 5ciu minutach wyrzucać test do kosza....7 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoniecznie powtórze! Tylko tym razem kupie bobo test, bo na nim akurat zawsze mogłam polegać.
A co do testu nigdy nie zdarzyło mi się kiedy nie byłam w ciąży żeby nagle, nawet po długim czasie, pojawiła się druga kreska znikąd..Malwa30 lubi tę wiadomość
-
Oczywiście trzymam kciuki bardzo baaaaaaardzo mocniutko! Ale mój sprzed dwóch miesięcy wyglądał identycznie tak samo, taka cieniutka druga kreseczka po wyschnięciu. Wysłałam go nawet mojemu, bo miał w tym dniu urodziny i poleciałam na betę...
Najlepiej zrób sobie betkę od razu i będzie pewniak, powodzonkaaaaaaaa7 cs szczęśliwy
-
Jeśli teraz też owulka była u ciebie 18dc to na test mocno za wcześnie...
Przepraszam dziewczyny za oschłość, ale po 3latach starań czytając nie które wpisy aż ciśnienie się podnosi...
Zamiast żyć tylko ewentualną ciążą powinniście znaleźć sobie hobby, Lato się zaczyna więc nie trudno o zajęcie...
Nie zrozumcie mnie źle, życzę abyśmy wszystkie zobaczyły dwie upragnione kreski... Ale wszystko ma granice rozsądku...17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Pogadać owszem, ale po co robić testy wcześniej? Po co się nakręcać?
Forum jest po to by pomagać sobie nawzajem w obserwacji cyklu. A usilnie dziewczyny wrzucają testy z cieniami a potem płacz... Po co to wszystko? Szkodzicie sobie, miałam z tego powodu depresję i naprawdę wierzcie mi przedwczesne testy nie pomagają..innamorata88 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite