Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zrobiłam dzisiaj Betę tj 10 dni po owulacji i inseminacji, wynik 17,97
a rano robiłam sikańca wykrywającego ciąże od 10 i pokazał się cień cienia, a nawet cień cienia cienia , więc ppojechałam na krewMalwa30, lis87, aiwlys, Nuteczka91, AJA_S, gosia89, kika77 lubią tę wiadomość
Emiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
Emiliana wrote:zrobiłam dzisiaj Betę tj 10 dni po owulacji i inseminacji, wynik 17,97
a rano robiłam sikańca wykrywającego ciąże od 10 i pokazał się cień cienia, a nawet cień cienia cienia , więc ppojechałam na krew
Czyli można już przesyłać gratulacje, zielony bardzo ten nasz czerwiec7 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny jestem nowa i ogromnie gratuluje wszystkim którym sie udało ja jutro mam 26dc i jak nadejdzie więcej odwagi to moze cos Zatestije ale mam pytanko czy któraś brała luteinę dopochwowa przez co bardzo bolały ją sutki?? Ja w tym cyklu pierwszy raz z liteiną i nie wiem czy to moze być od tego
-
Emiliana gratulacje Suuuuper - ślij pozytywne fluidy
Agniechaaa ja biorę duphaston, ale to też progesteron i może tak być, że objawy zapowiadające @ mogą być nasilone, ale mogą to być też oznaki ciąży...zrób betęCórcia 2002r., Synek 2004 r., Aniołek 07.07.2010 r., (8 tc) [*], Synek 2012 r. Starania od 10.2015 r.
-
Mnie po wzieciu pierwszej tabletki dupka zaczal pobolewac prawy jajnik, a po drugiej tabletce poszlam spac o 21:30 i przespalam 10 godzin. Juz przeszlo mi przez mysl, ze moze...moze sie udalo...ale potem sobie przypomnialam, ze to nie objawy wczesnej ciazy, tylko Duphaston
Za to dzis, po trzeciej tabletce, juz wszystko wrocilo do normy, wiec moze sie musialam do przyzwyczaic do nowego lekuDorciaa lubi tę wiadomość
-
Tyczka wrote:Mnie po wzieciu pierwszej tabletki dupka zaczal pobolewac prawy jajnik, a po drugiej tabletce poszlam spac o 21:30 i przespalam 10 godzin. Juz przeszlo mi przez mysl, ze moze...moze sie udalo...ale potem sobie przypomnialam, ze to nie objawy wczesnej ciazy, tylko Duphaston
Za to dzis, po trzeciej tabletce, juz wszystko wrocilo do normy, wiec moze sie musialam do przyzwyczaic do nowego leku
Kiedy testujesz?
Córcia 2002r., Synek 2004 r., Aniołek 07.07.2010 r., (8 tc) [*], Synek 2012 r. Starania od 10.2015 r.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja może nie jestem tu taka nowa, co nowa na pewno na tym wątku.
Z góry gratuluje Ci Emiliana !
Agniechaa witam koleżankę z 25dc hihi. Ja też zastanawiam się nad zrobieniem testu właśnie jutro.. Ale ja odczuwam od samej owulacji ciągnięcie w brzuchu jak na okres, a dodatkowo kremowego śluzu u mnie nad wyraz dużo..
Może któraś z Was odczuwała takie bóle już od owulacji i zakończyło się to II kreseczkami?
-
Dorciaa wrote:Kiedy testujesz?
Dzis mam 8 dpo, testuje jesli temperatura nie spadnie do 17 dpo (kiedys testowalam w dzien spodziewanej miesiaczki, ale sie zirytowalam, bo ZAWSZE byly negatywy, nawet nie bylo cienia cienia Teraz obiecalam sobie, ze bede testowac 17 dnia wyzszych temperatur.
Czyli u nas wszystko sie okaze w tym samym czasie, bo moj 17 dpo wypada 18 czerwca -
Sla.s mnie od owu zawsze bola piersi i teraz też tak było więc tu akurat nic mnie nie zaskoczyło, ale odczuwałam pobolewanie podbrzusza i do teraz chwilami pobolewa z zaraz przestaje i tak w kółko, oprócz tego kilka dni po owu pobolewało raz z prawej a raz z lewej strony i ciągło tak jakoś do pachwin.
Spadl mi mega apetyt a normalnie przed okresem zeżarłabym konia z kopytami i zagryzła czekoladą a tu było wręcz odwrotnie -
nick nieaktualnyHelmi wrote:Sla.s mnie od owu zawsze bola piersi i teraz też tak było więc tu akurat nic mnie nie zaskoczyło, ale odczuwałam pobolewanie podbrzusza i do teraz chwilami pobolewa z zaraz przestaje i tak w kółko, oprócz tego kilka dni po owu pobolewało raz z prawej a raz z lewej strony i ciągło tak jakoś do pachwin.
Spadl mi mega apetyt a normalnie przed okresem zeżarłabym konia z kopytami i zagryzła czekoladą a tu było wręcz odwrotnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie szpital to jedna wielka porażka już nie wspominając o przychodni.
Postanowiłam zrobić easy test jak wyjdzie negatywny to poczekam do @ i wtedy potwórze albo pójdę na bete. Nie będę się denerwować tym cyrkiem za w czasu
Agniecha to mocno trzymam za Ciebie kciuki. Daj znać jak odbierzesz wyniki
-
nick nieaktualnysla.s wrote:U mnie szpital to jedna wielka porażka już nie wspominając o przychodni.
Postanowiłam zrobić easy test jak wyjdzie negatywny to poczekam do @ i wtedy potwórze albo pójdę na bete. Nie będę się denerwować tym cyrkiem za w czasu
Agniecha to mocno trzymam za Ciebie kciuki. Daj znać jak odbierzesz wyniki
Jasne kochana jak tylko będę wiedziała cokolwiek odrazy tu napisze z jednej strony stres z drugiej juz sie nie mogę doczekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny