Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Emiliana wrote:ja byłam w dpo i wyszło mi z bety 18. Ale u każdej z nas kropek zagnieżdża się w różnym czasie. Przetestuj swoją cierpliwość chociaż ja nie dałam rady i się nie rozczarowałąm.
A robiłaś wcześniej test? Mnie nawet nic nie smuci tylko mnie wszystko wkurwia dosłownie przepraszam za wyrażenie. Czuje się jak na okres w dole brzucha jakby skurcze ciężko jest odróżnić nie ma w tym czasie objawów ciąży . Test dziś robiłam negatywny a podobno 6 dni po zapłodnieniu wykrywająWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 15:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:A robiłaś wcześniej test? Mnie nawet nic nie smuci tylko mnie wszystko wkurwia dosłownie przepraszam za wyrażenie. Czuje się jak na okres w dole brzucha jakby skurcze ciężko jest odróżnić nie ma w tym czasie objawów ciąży . Test dziś robiłam negatywny a podobno 6 dni po zapłodnieniu wykrywają
panan12, kark lubią tę wiadomość
Emiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
a ja czysty test dziś 10 dpo . A jak się czułaś przed spodziewaną małpą? brało Cię na okres? bolało coś? ja to juz nie widzę pozytywnego finału za kilka dni będzie małpa mam fazy 18 dni to tak przyjdzie za 8 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 15:34
-
panan12 wrote:a ja czysty test dziś 10 dpo . A jak się czułaś przed spodziewaną małpą? brało Cię na okres? bolało coś?Emiliana
nick nieaktualnypanan12 wrote:nie przejmujcie się ja też 10dpo i nawet cień cienia:) czekam cierpliwie na @
Wiesz na czym polega faza lutealna? Jest to faza ciałka żółtego i jest stała, wynosi 11-16 dni. Niezależnie czy masz cykl 25 dniowy czy 50 dniowy. Ta faza jest STAŁA.
Nic tam się nie rozwija ani szybciej ani wolniej.
To tylko PIERWSZA faza się wydłuża, sprawiając że twój cykl ma X dni
Co do testowania, jak cię świerzbi, to testuj kiedy chcesz i nie zadawaj tego pytania enty raz
Test ciążowy jest najbardziej wiarygodny dopiero w dniu spodziewanej miesiączki. Test zrobiony przed miesiączką może być fałszywie negatywny.
Badanie bety jest wiarygodne po zagnieżdżeniu, do którego może dojść nawet w 12 dpo Dlatego przed 12 dpo wynik bety może być fałszywie negatywny.
Ale i tak nie przyjmiesz tego do wiadomości ba! będziesz doradzać innym kiedy mają pójść, a sama będziesz pytać kiedy ty możesz no bo ciebie to nie obowiązuje
Bez obrazy dziewczyny, ale dla mnie testowanie wcześniej niż 1-2 dni przed miesiączką jest po prostu bezsensowne, bo jedynie się nakręcacie by przy negatywie usłyszeć od pozostałych dziewczyn "było za wcześnie, poczekaj do miesiączki"
panan12, AJA_S, misKolorowy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:to fajnie dobrze że jest wszystko wporządku droga jest inseminacja?Emiliana
nick nieaktualnypanan12 wrote:mam fazy 18 dni to tak przyjdzie za 8 dni
to jest to kolejny powód by wybrać się do lekarza i unormować cykl
18 dni fazy lutealnej oznaczają problemy z ciałkiem żółtym.
-
Magda87 wrote:to masz cień czy czysty test?
przyłapałam cię jak nam tu bujasz
Wyluzujcie dziewczyny, wiadome że nie każda z nas ma anielską cierpliwość i wytrzymuje do terminu @- to chyba normalne Ja też nerwusek jestem.
Pochwalę się jeszcze-idę jutro na 1 usg, oby kropek był na miejscu i wszystko było okEmiliana
nick nieaktualnyEmiliana wrote:nawet cień cienia to chyba chciała napisać że właśnie go nie ma nawet
Po czym postanowiła tą wiadomości zmodyfikować
wiesz, nie mam nic do nikogo, ale panan12 już u większości dziewczyn wzbudza złość w przeróżnych tematach, także nie bez powodu napisałam taki post do niejAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny