Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:Zazwyczaj bralam 2 tabl. czasem jak w pracy mi sie przypomnialo to bralam 3. W tym cyklu biore po 3-4 tabl. dziennie.
Ja w sumie ostatecznie biorę dwie, albo cztery jak pamiętam żeby wziąć rano. Wczoraj był glutek, a dzisiaj już sucho, więc nie wiem. Może sobie uroiłam, że to od wiesiołka. Ale za to odkąd biorę wiesiołka nie mam już tak sucho w ustach jak kiedyś. Chociaż jakiś plus. -
Almanah wrote:Jakby co, to jutro wyjeżdżam i wracam w pon, więc mnie nie będzie na forum. Miłego weekendu dziewczyny.
dajcie czadu :*Almanah lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Dzień dobry. W końcu piątek! Co prawda weekendy u mnie tez aktywne ale przynajmniej pracy nie ma:)
U mnie temp mega stabilna. Cieszę sie ze zaczelam mierzyć pochwowo- nie ma tych skoków co przy oralnych. Czekam na owulke...pewnie co najmniej tydz jeszcze.
Miłego dnia!
Wiecie... Musze komuś sie pochwalić. Tydz diety za mną i o kilo mnie mniej:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
panan12 wrote:też tak myślałam, że trzeba przeczekać. Idę dziś do "Pani od wykresów" to zapukam do Pani ginekolog żeby mi zrobiła USG
Panan miałaś zrobić usg. Przez pół cyklu pytasz non stop czy była owulka, a drugie pół robisz testy i mówisz, że pozytywne.
Miałaś wyluzować, co 2 dni i czekać! Nie nakręcaj się, nie doszukuj.
A tak swoją drogą na wykresie masz zaznaczone pozytywne testy owu a twierdzisz teraz, że owulacji nie było i szukasz potwierdzenia.Almanah lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
więc albo ściema z testami, albo owu już była, bo z tego co się orientuję to w ciągu 24-48h od pozytywnego testu owu powinna być owulacja. U Ciebie od pierwszego pozytywnego testu już ten czas minął.Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
A ja przesunęłam owulke przez nerwy... Normalnie zabije Z-kierowniczki Cały wczorajszy dzień mi truła Potem mój złośliwy pies... I co?! Już nie mam grutkowego lepkiego śluzu tylko znów wodnisto-kremowy Normalnie płakać się chce17.11.17-poronienie całkowite
-
Panan, trzeba było zrobić usg to byś wiedziała, teraz się głupio nie pytaj, bo skąd my do cholery mamy wiedzieć kiedy ty masz owulację? Znowu pieprzysz trzy po trzy.
Malwa30 lubi tę wiadomość