Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AJA_S wrote:Genialna zmiana tematu... A ja zw idę po kefir do obiaduPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Mój miał i wywalczyli 200zl premii... zawsze coś ale mojemu oczywiście mało
A co do kota... chciałabym ale mam durnego amstaffa i jak chodzimy do moich rodziców (mają 3 koty. jeden mój kocur prezent na pierwszą rocznicę od B. bo nasza poprzednia kotka uciekła jak siostra się wyprowadziła, kotkę - córkę kotki którą przygarnela moja mama na firmę ikocur syn kotki. Mój kociak wykastrowany a ta biała dwójka nie) no i zaczepia je do zabawy ale uciekają a najmłodszy nawet atakuje i potem chodzi taki obtrapany (ortografia się kłania wiem )17.11.17-poronienie całkowite -
ja znów czekam na meża-wykańczają mnie te jego wyjazdy a co dopiero kiedy uda się z ciażą czy urodzi się kiedyś maluszek a w domu pozostałe szkrabiki poza tym nad pomorze nadciągają ciężkie czarne chmury typowy piątek 13-tego-a miał być grill z dzieciaczkami i słodkie piwko wieczorem
-
AJA_S wrote:Malwa uroki mieszkania w Polsce... tu pogoda potrafi zaskakiwać
A piwko i w domku można wypić
taki fenomen że w salonowych oknach świeci piękne słoneczko a w kuchni-od ciemnych chmur ze wschodu jest ciemnawo .A ja się burzy boję niczym diabeł świeconej wody -
nick nieaktualny