Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też temp wyjątkowo stabilna. Zawsze skakała mi jak szalona a teraz prawie w jednej linii.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Fiolk@ wrote:U mnie w zeszłym cyklu te temperatury były bardziej stabilne przed ovu
A teraz dość znaczne spadki
No zobaczymy jak to będzie dalej.
Dzisiaj 15dc, czekam na ovu
Rosa trzymam kciuki musimy byc dobrej mysli, a zielono na pewno bedzie u każdej z nas -
W temperaturze jestem noga, chociaż od dwóch dni zaczęłam ją mierzyć (moje drugie podejście). Jeśli chodzi o śluz to czytałam, że oprócz wiesiołka pomaga też picie 8 szklanek wody dziennie. Woda nie zaszkodzi, a wiesiołka w razie czego odstawiłabym już teraz...
-
patrycjak28 wrote:Witam wszystkich serdecznie.
od ponad 2 lat staramy się z mężem i nic. Właśnie rozpoczynam 1 dzień cyklu.... niestety... Może w czerwcu się uda, a byłoby wspaniale ogłosić na naszą 3 rocznice ślubu tak wspaniała wiadomośćMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
tak, mąż ma dobre wyniki, ja jestem w trakcie badań. Długo zwlekałam by udać się do lekarza, zwyczajnie bałam się diagnozy, bałam się że nie będę mogła mieć dzieci.Prawdopodobnie mam polip macicy, muszę jeszcze raz wykonać usg zaraz po menstruacji. Badania krwi mam dobre
-
Roza ja zaczelam brac wiesiołek 3dc po 4tabletki dziennie mozna nawet 6 brac -oeparol olej z wiesiołka plus omega 6, niby bierze sie do pierwszego dnia pozytywnego testu wiec jeszcze chwile poczekam nie zalewa mnie jakos bardzo jak niektóre dziewczyny, ale moze na mnie tak szybko nie działa plus zakupiłam ten żel dla starających sie, wiec teraz bede aplikowało go do środka, czekała 10-15 min i dopiero wtedy, wiec do konca sie nie dowiem jak tam sam wiesiołek ale przed ovu M mówił ze jest inaczej takze mysle ze to cos daje mnie powoli pobolewa jajnik, ale pamietam, ze zeszłym miesiącu miałam ovu jakos 16-17 dzien takze daje sobie jeszcze czas choc wtedy nie obserwowałam siebie tak bardzo a w 19 dniu tak mnie bolało, ze nie mogłam sie wyprostować i pozniej juz git, takze dzisiaj dopiero -3 dzien, wiec staram sie jeszcze nie denerwować mam nadzieje ze ❤️ Co drugi dzien bedzie dobre? Ciagle boje sie ze to bedzie za mało, co myślicie? No ale jak bedzie co drugi dzien to żołnierzyki zdążą sie zregenerować... Jednak ciagle boje sie ze za mało jak radzicie?
Patrycja witaj trzymamy kciuki i za Twoja zielona kropkęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 18:19
-
panan12 wrote:Mieliście tak że rano wyższa temp niż wieczorem ?
Panan pomiar wieczorem jest nie wiarygodny to raz a dwa już pisałyśmy, żebyś przestała mierzyć bo się nakręcasz...
A trzy możesz tak tylko zaszkodzić sobie i ewentualnej fasolce...lis87 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
panan12 wrote:Mieliście tak że rano wyższa temp niż wieczorem ?
Kurcze ja bym czuła lekki dyskomfort chodząc cały dzień z termometrem w pochwieMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:może jakaś dobra książka, spacer?
Kurcze ja bym czuła lekki dyskomfort chodząc cały dzień z termometrem w pochwie
już nie o dyskomfort chodzi, ale sobie szkodzi... tak samo jak po owulce nie powinno się badać szyjki i śluzu około szyjkowegoinnamorata88 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite