Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaimis wrote:mój lekarz mówi 'co dwa dni niezależnie od dnia cyklu + wtedy kiedy ochota' :p
Panan temperaturę mierzy sie rano po przebudzeniu, przed wstanie z łóżka i pójściem gdziekolwiek mierz raz dziennie bo sie wykończysz kobieto mozesz mierzyć robic testy ale i tak dajcie sie ponieść troche emocja bo ty do testowania to chyba osiwiejesz i termometr zepsujesz teraz masz czas na wyluzowanie sie i czekanie tak jak dziewczyny mówią, spacer, świeże powietrze, zrób cos dla siebie jakiś relaks maseczka te sprawy mi bardzo pomagają kije, ide wtedy na godzinę półtorej- mam czas dla siebie i na swoje przemyślenia radzę Ci wyluzuj teraz bo juz nic nie zrobisz, to co miałam zrobic juz sie stało teraz czekaj każda z nas wariuje ale musimy siebie stopowaćAJA_S lubi tę wiadomość
-
jakiś dobry humor dzisiaj mam, ale to może dlatego, że dzisiaj mąż bez gadania pozwolił mi kupić kolejną torebkę (mam strasznego hopla na tym punkcie, od świąt bożego narodzenia to już trzecia )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 20:11
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
AJA_S wrote:To ja chyba kobietą nie jestem... nie znoszę kupować ciuchów a tym bardziej butów i torebek
No ja nie lubię kupować kiecek - spódnic, sukienek. a za 2 tyg wesele i klops, nie wiem w czym iśćBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
Dziewczyny mam pytanie czy luteina moze zablokowac owulacje? Lekarz przepisal mi ja od 16dc, w poprzednim cyklu owulacje mialam 16dnia i teraz jestem ciekawa czy to nie jest powodem wszystkich niepowodzen...
-
91Ewela09 wrote:Dziewczyny mam pytanie czy luteina moze zablokowac owulacje? Lekarz przepisal mi ja od 16dc, w poprzednim cyklu owulacje mialam 16dnia i teraz jestem ciekawa czy to nie jest powodem wszystkich niepowodzen...
Z tego co mi wiadomo, dupek blokuje ale luteina nie powinna ale mogę się mylićBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
Dziewczyny też wam zawsze skacze tak temperatura czy jest w miarę stabilną? Albo mam do du** termometr elektroniczny albo znów ten progesteron brak jego. Chyba będę musiała w tym tygodniu pofatygowac się i iść na progesteron i zobaczę czy dojrzewają czy już po peknieciu i wezmę wynik do doktorki
-
Nie wiem Panan co z Twoją temp, u mnie ciągle na tym samym poziomie. Dzisiaj skoczyła o 0,1 ale też 1,5h później mierzyłam niż zazwyczaj.
Nie mierz już tej temp bo zwariujesz!Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)