Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane ja oczywiście z pytaniem robie testy owulacyjne jeszcze wychodzą negatywne ale juz mnie zaczyna bolec jajnik czy sądzicie ze juz powinnam jutro nie brac wiesiołka? Tak na wszelki wypadek, czy poczekać jeszcze
Dodam ze cykle mam ok 31 dniowe
Ah i jeszcze jedno macie moze jakas fajna aplikacje na iPhone wlasnie z kalendarzem @ ovu itp, szukam czegoś ciekawego Ale no niestety nic nie znalazłamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 18:18
-
panan12 wrote:Jakiś dziwny ten lekarz eweli żeby brała luteine cały czas. Mnie mówiła doktorka i Pani Od wykresów ze ona blokuje owulacje nieznam się nie skonczylam tej szkoły ale takie słuchy mnie doszły. Jakimi termometrami mierzycie? Ja mam elektroniczny jakiś tani z apteki chyba 10 zl kosztował
W tym cylku wstrzymam sie do 18dc zobaczymy co z tego wyjdzie.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
lis87 wrote:Witajcie kochane ja oczywiście z pytaniem robie testy owulacyjne jeszcze wychodzą negatywne ale juz mnie zaczyna bolec jajnik czy sądzicie ze juz powinnam jutro nie brac wiesiołka? Tak na wszelki wypadek, czy poczekać jeszcze
Dodam ze cykle mam ok 31 dniowe
Ah i jeszcze jedno macie moze jakas fajna aplikacje na iPhone wlasnie z kalendarzem @ ovu itp, szukam czegoś ciekawego Ale no niestety nic nie znalazłam
Co do apki "mój kalendarzyk" taki kwiatek na różowej książce;)
Wiesiolek bierz do pierwszego pozytywnego testu ovu:*17.11.17-poronienie całkowite -
Wlasnie nie ma obi aplikacji na iPhone, słyszałam ze ten kwiatek różowy jest super aplikacja ale to chyba na androida bo tutaj nic nie ma Ewela tej twojej nie moge znalezc
Co do wiesiołka to wiem ze juz pytałam o to i wlasnie Aja odpowiedziałaś mi, tylko wolałam zapytać jeszcze raz bo wtedy obstawialiśmy na 14dc, ktory dzisiaj przypada a tu cisza choc jajnik prawy boli, w ogole tak sie zastanawiam czy ten moj lewy to "działa" bo jego nigdy nie czuje -
Od grudnia biore luteine co miesiac od 16 do 25 dc. Cykle uregulowaly mi sie do 28 dni, ostatnio w 14 dc mialam 21 mm jajeczko i mialo sie za ok. 2 dni uwolnić. Ale nie wiem czy do tego doszlo w 100%.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 20:56
-
Kurczę 28dniowe cykle to bajka, tez by moje mogły byc krótsze ale ciesze sie z tego co jest no wlasnie na temperaturze nie widac w ogole ovu wiec raczej sie przesunie to jeszcze wiesiołka jutro wezme bo na tyle mi starczy pozniej bym musiała nowe opakowanie kupić pewno kupie na kolejny cykl
-
Witam ja odebralam wyniki profil glikemii po obciążeniu 75G glukozy i nic z tego nie rozumiem któraś z was wie jakie są normy? szykam w internecie i jakas slepa jestem u mnie powoli zbliza sie ovu, juz ja czuje za zakrętem ale jakoś dziwnie boje sie tego miesiaca, że znowu nici
ciagle się głowie czy serduszkować codziennie czy co drugi dzien i tak caly czas sie bije w piersi jak zrobic bo jak bede robila co drugi dzien i nie wyjdzie to bede zla, ze nie codziennie i na odwrot hihihi nie można nadążyćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 09:42
-
panan12 wrote:Miałam iść obiecali na kasę chorych i krzyknęła 100 zł i dopuściła bo nie miałam kasy
sorky -ale muszę bo się uduszę ... teraz nie ma 100 pln na usg bo coś tam-a potem jak będzie dziecko i będzie potrzebna fura siana-bo pieluszki bo sruszki bo cos tam... co wówczas ... ? zawsze jak czytam takie pisaniny takie pytanie mi się nasuwa -co potem ?Misiaimis, lis87, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny