Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylis87 wrote:Witaj Gosiu ja pierwszy test zrobie "chyba" w dzień dziecka, jeśli jednak bedę się bała również będę testowała 3 czerwca ten termin bedzie akurat duzo lepszy dla mnie, ale obawiam sie, że nie dotrwam
byc moze ja też z Tobą zatestuje, to zależy kiedy owulacja sie u mnie pojawi. powinna byc na dniach. -
dziewczyny zapytam -jak robicie test ovu-to zawsze wam wychodzą 2 kreseczki mimo że początki cyklu ? dziś przyszły -to jak zawsze bach jednego-kolorek piękny neonowy pink poprawił od razu humor -ale zastanawia mnie jakim cudem pokazuje się -bądź co bądź cień 2 kreski skoro to dopiero 5 dzień cyklu. Coś ze mną nie tak ?
-
Malwa 30, to normalne, test wyczuwa u Ciebie Lh, dopiero jak będzie druga kreska taka sama to jest pozytywny-czyli poziom lh wzrósł do takiego poziomu, że zbliża się owulacja.
Nie martw się ja też tak mam, to normalne.Malwa30 lubi tę wiadomość
31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Ja mam to samo codziennie robie testy i widze cienie, teraz coraz mocniejsze az bedzie konkrecizna juz myslalam, ze ze mna cos nie tak badz jestem ciagle płodna (byłoby duzo łatwiej ) ale to nic złego
Misi czyli co dzien dziecka bedzie nasz prezencik sobie same sprawy ależ byłoby cudownie musze pogadac z moimi jajeczkami zeby mnie nie zwiodły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lis87 wrote:Ja mam to samo codziennie robie testy i widze cienie, teraz coraz mocniejsze az bedzie konkrecizna juz myslalam, ze ze mna cos nie tak badz jestem ciagle płodna (byłoby duzo łatwiej ) ale to nic złego
Misi czyli co dzien dziecka bedzie nasz prezencik sobie same sprawy ależ byłoby cudownie musze pogadac z moimi jajeczkami zeby mnie nie zwiodły
hahaha, no byłby piękny prezent, ale szczerze to boję się jakkolwiek nastawiać czasami zastanawiam się, czy kiedykolwiek się udaBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
nick nieaktualny
-
dziewczyny testujące w dzień dziecka super, oby był piękny prezent w ten dzień
ja myślę że będę testowac nie wcześniej jak 6-7 czerwca zależy jeszcze jak mój cykl się potoczy
kilka poprzednich miałam po 33 dni a ostatni 28 więc teraz cięzko powiedziecgosia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak własnie zastanawiam się skąd nagle krótszy cykl u mnie, wcześniej 6 cykli po 33-34 dni a teraz nagle 28, myśicie że branie witamin mogło tak zadziałać?
Może któraś z Wam zauważyła też coś takiego u siebie? ja mniej więcej przed połową zeszłego cyklu zaczęłam brać regularnie magnez+B6, witaminę E oraz oczywiście kwas foliowy ale on chyba nie wpłynąłby na długośc cyklu, ale co myślicie o magnezie i witaminie "E?