X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe staraczki :)
Odpowiedz

Czerwcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mgagnes+b6 i castagnus dodatkowo wydłużyły fazę lutealną o 4 dni, ale też miałam owulację 2 dni szybciej. :P

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helmi wrote:
    Dziewczyny tak własnie zastanawiam się skąd nagle krótszy cykl u mnie, wcześniej 6 cykli po 33-34 dni a teraz nagle 28, myśicie że branie witamin mogło tak zadziałać?
    Może któraś z Wam zauważyła też coś takiego u siebie? ja mniej więcej przed połową zeszłego cyklu zaczęłam brać regularnie magnez+B6, witaminę E oraz oczywiście kwas foliowy ale on chyba nie wpłynąłby na długośc cyklu, ale co myślicie o magnezie i witaminie "E? :)

niewiem, ja mam cykle 25-35 dniowe i tez niewiem czemu tak. moze przez za wysoka prolaktyne ktora wykrylam ostatnio. kiedys cykle byly rowno co 28-30 dni a od pol roku szaleja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę tyle leków że muszę uważać żeby się nie pomylić. jedne rano, inne na noc... a magnes sobie odpuscilam bo kiedys zrobilam sobie z ciekawosci badanie krwi na poziom magnezu i byl w normie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helmi wrote:
    Dziewczyny tak własnie zastanawiam się skąd nagle krótszy cykl u mnie, wcześniej 6 cykli po 33-34 dni a teraz nagle 28, myśicie że branie witamin mogło tak zadziałać?
    Może któraś z Wam zauważyła też coś takiego u siebie? ja mniej więcej przed połową zeszłego cyklu zaczęłam brać regularnie magnez+B6, witaminę E oraz oczywiście kwas foliowy ale on chyba nie wpłynąłby na długośc cyklu, ale co myślicie o magnezie i witaminie "E? :)

Ja biorę cynk, magnez, vit B6, witaminę C jakieś dwa miesiące plus kwas foliowy.
    W tamtym cyklu miałam mniejsze plamienia. Ten jeszcze się nie skończył i bije wszelkie rekordy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja biorę rano na czczo Euthyrox, do śniadania wit D 2000j, kwas foliowy, na noc Bromergon. Jeszcze w pierwszej fazie Oeparol brałam. Wcześniej piłam inofem ale nie zauważyłam poprawy (piłam 3 miesiące)

A męż bierze Salfazin.

AJA_S lubi tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w tym cylku chyba bede miala sluz plodny. Chyba olej z wiesiolka zaczyna na mnie dzialac.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • zonaboba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane moge dolaczyc do was? :)
    Ale tego lykacie ja sobie dalam spokoj narazie biore tylko wit a+e i iq z wiesiolkiem i olejem rybnym :) narazie spokuj od dupkow i innych wspomagaczy bo chcialam oczyscic organizm i zobaczyc w badaniach jak wygladaja mojd cykle tem miesiac jeszcze tylko z testani owu a od nastepnego spowrotem monitu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 19:58

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj zonaboba oczywiscie mozesz dolaczyc ;)

zonaboba lubi tę wiadomość

• zonaboba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje bardzo :) ja dawno nie mialam takiego prawdziwego sluzu plodnego zazwyczaj wodnisty max 2dni nawet siemie nie pomoglo

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy i zapraszamy.

zonaboba lubi tę wiadomość

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Malwa30 Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż ma urodziny 16.06-myslę że perfumy ck klein i pozywtyny test w podełeczku uszczęśliwiło by go do łez :) jakoś pozytywnie jestem nastawiona :)

Roza86, AJA_S lubią tę wiadomość

xnw4krntb6zbdc82.png
  • zonaboba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa30 ja jak bym zobaczyla 2kreski to bym rodzila w lutym a to miesiac urodzin mojego M to tez by mial super prezent ja tez bym sie strasznie cieszyla bo chce juz zobaczyc te 2kreseczki :)

Malwa30 lubi tę wiadomość

• Malwa30 Ekspertka

Wysłany: 16 maja 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zonaboba wrote:
    Malwa30 ja jak bym zobaczyla 2kreski to bym rodzila w lutym a to miesiac urodzin mojego M to tez by mial super prezent ja tez bym sie strasznie cieszyla bo chce juz zobaczyc te 2kreseczki :)

no cóż zonaboba-> nie pozostaje nic innego jak to że obie i cała nasza banda babeczek widzimy w czerwcu II kreseczki :) i nie ma to tamto !

zonaboba, Roza86, AJA_S, Mała Kasia lubią tę wiadomość

xnw4krntb6zbdc82.png
  • zonaboba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie w 100% z Toba ja cos czuje ze czerwiec bedzie dla nas udany to bedzie nasz miesiac :)

91Ewela09, Malwa30, AJA_S lubią tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem naladowana dobra energia w tym miesiącu. Po prostu musi sie udac. Inaczej byc nie moze.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela a który to u Ciebie dzień cyklu?
    ja jestem w 7dc i też łykam wiesiołka od 1dc- 3x dziennie po dwie kapsułki, licze na dobry śluz :D

oj dziewczyny zarażajcie ta swoja pozytywną energia :)
    Powiem Wam że u nas to będzie pierwszy cykl starań i cały czas sobie gadam eee tam pewnie sie nie uda no bo gdzieżby tam za pierwszym razem, ale z tego co czytałam po niektórych forach to dużo dziewczyn pisało że fasolkowały za pierwszym podejściem, więc w duchu tli się nadzieja, że może ja też będę tą szczęsciara :D

Wam również życzę dwóch kreseczek oby czerwiec był dla nas pomyślny :)

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 9dc, ale chyba owulka sie zbliza bo robi sie wigotno. W tym cylku kupie testy owulacyjne, chociaz mi gin odradzal,ale dziewczyny polecaly,mowily ze sa przydatne. Wiec moze i ja je wyprubuje.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • lis87 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja, miałam troche czasu dla siebie byłam na kojach prawie dwie godzinki :) od razu lepiej sie czuje :)
    Jak miło ze jest nas wiecej, choc wolałabym abyście były na fioletowym :) ale sadze ze w czerwcu sie tam wszystkie spotkamy :)
    Ja biore pregna plus- dla kobiet starających sie o dziecko, jest tam witamina D kwas foliowy żelazo witamina E, dodatkowo magneB6, omega 3 i dzisiaj skończyłam wiesiołka tak na wszelki wypadek :) kiedys płakałam przed okresem ale jak zaczelam regularnie brac te tabletki to przestało :) i @ tez mam dość regularna co 30-31 dni, mogłoby byc szybciej no ale niestety. U mnie juz wyraźniejsza kreska na testach ovu, takze dzisiaj ❤️ I moze zaczniemy teraz codziennie nie wiem kurczę ciagle sie nad tym głowie :) apropo tego żel, któraś z was juz wczesniej używała tego conceive plus do środka? :) czy on w ogole działa :D bo kosztuje tyle, to mam nadzieje ze działa cuda :)

atdc2n0anx2cx72s.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A testy jakiej firmy używasz? Moze i ja jutro kupie i sprawdze. Sama nie wiem :/

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • lis87 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam z rossmana "domowe laboratorium" jeszcze mam te tanie z Allegro wiec robie dwa :D jestem zadowolona z tego domowego laboratorium choc 5testow kosztuje 25zl :/

atdc2n0anx2cx72s.png
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ