Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHelmi wrote:Dziewczyny tak własnie zastanawiam się skąd nagle krótszy cykl u mnie, wcześniej 6 cykli po 33-34 dni a teraz nagle 28, myśicie że branie witamin mogło tak zadziałać?
Może któraś z Wam zauważyła też coś takiego u siebie? ja mniej więcej przed połową zeszłego cyklu zaczęłam brać regularnie magnez+B6, witaminę E oraz oczywiście kwas foliowy ale on chyba nie wpłynąłby na długośc cyklu, ale co myślicie o magnezie i witaminie "E?
niewiem, ja mam cykle 25-35 dniowe i tez niewiem czemu tak. moze przez za wysoka prolaktyne ktora wykrylam ostatnio. kiedys cykle byly rowno co 28-30 dni a od pol roku szaleja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelmi wrote:Dziewczyny tak własnie zastanawiam się skąd nagle krótszy cykl u mnie, wcześniej 6 cykli po 33-34 dni a teraz nagle 28, myśicie że branie witamin mogło tak zadziałać?
Może któraś z Wam zauważyła też coś takiego u siebie? ja mniej więcej przed połową zeszłego cyklu zaczęłam brać regularnie magnez+B6, witaminę E oraz oczywiście kwas foliowy ale on chyba nie wpłynąłby na długośc cyklu, ale co myślicie o magnezie i witaminie "E?
Ja biorę cynk, magnez, vit B6, witaminę C jakieś dwa miesiące plus kwas foliowy.
W tamtym cyklu miałam mniejsze plamienia. Ten jeszcze się nie skończył i bije wszelkie rekordy -
nick nieaktualnyA ja biorę rano na czczo Euthyrox, do śniadania wit D 2000j, kwas foliowy, na noc Bromergon. Jeszcze w pierwszej fazie Oeparol brałam. Wcześniej piłam inofem ale nie zauważyłam poprawy (piłam 3 miesiące)
A męż bierze Salfazin.AJA_S lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane moge dolaczyc do was?
Ale tego lykacie ja sobie dalam spokoj narazie biore tylko wit a+e i iq z wiesiolkiem i olejem rybnym narazie spokuj od dupkow i innych wspomagaczy bo chcialam oczyscic organizm i zobaczyc w badaniach jak wygladaja mojd cykle tem miesiac jeszcze tylko z testani owu a od nastepnego spowrotem monituWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 19:58
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
Malwa30 ja jak bym zobaczyla 2kreski to bym rodzila w lutym a to miesiac urodzin mojego M to tez by mial super prezent ja tez bym sie strasznie cieszyla bo chce juz zobaczyc te 2kreseczki
Malwa30 lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba wrote:Malwa30 ja jak bym zobaczyla 2kreski to bym rodzila w lutym a to miesiac urodzin mojego M to tez by mial super prezent ja tez bym sie strasznie cieszyla bo chce juz zobaczyc te 2kreseczki
no cóż zonaboba-> nie pozostaje nic innego jak to że obie i cała nasza banda babeczek widzimy w czerwcu II kreseczki i nie ma to tamto !
zonaboba, Roza86, AJA_S, Mała Kasia lubią tę wiadomość
-
91Ewela a który to u Ciebie dzień cyklu?
ja jestem w 7dc i też łykam wiesiołka od 1dc- 3x dziennie po dwie kapsułki, licze na dobry śluz
oj dziewczyny zarażajcie ta swoja pozytywną energia
Powiem Wam że u nas to będzie pierwszy cykl starań i cały czas sobie gadam eee tam pewnie sie nie uda no bo gdzieżby tam za pierwszym razem, ale z tego co czytałam po niektórych forach to dużo dziewczyn pisało że fasolkowały za pierwszym podejściem, więc w duchu tli się nadzieja, że może ja też będę tą szczęsciara
Wam również życzę dwóch kreseczek oby czerwiec był dla nas pomyślnyMalwa30 lubi tę wiadomość
-
Jestem i ja, miałam troche czasu dla siebie byłam na kojach prawie dwie godzinki od razu lepiej sie czuje
Jak miło ze jest nas wiecej, choc wolałabym abyście były na fioletowym ale sadze ze w czerwcu sie tam wszystkie spotkamy
Ja biore pregna plus- dla kobiet starających sie o dziecko, jest tam witamina D kwas foliowy żelazo witamina E, dodatkowo magneB6, omega 3 i dzisiaj skończyłam wiesiołka tak na wszelki wypadek kiedys płakałam przed okresem ale jak zaczelam regularnie brac te tabletki to przestało i @ tez mam dość regularna co 30-31 dni, mogłoby byc szybciej no ale niestety. U mnie juz wyraźniejsza kreska na testach ovu, takze dzisiaj ❤️ I moze zaczniemy teraz codziennie nie wiem kurczę ciagle sie nad tym głowie apropo tego żel, któraś z was juz wczesniej używała tego conceive plus do środka? czy on w ogole działa bo kosztuje tyle, to mam nadzieje ze działa cuda