Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:Misia, test owu nie daje gwarancji wystąpienia owulacji. Daje tylko znać, że się organizm przygotowuje do owulacji, bo LH rośnie.
Wiem Kochana, może w nerwach pomerdałam co miałam napisać. :pBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
no jakoś tak oby coś z niej było
Edit: właśnie obudziłam mojego, żeby zmierzył sobie temp, bo chyba termometr się popsuł, bo znowu 36,7. Ale zrobił wielkie oczy i przekręcił się na drugi bokWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 07:38
Roza86 lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
lis87 wrote:Ehhh ja sie powoli załamuje z ta moja temperatura....rbi sobie se mnie chyba jaja skacze cały czas owulacji jeszcze nie ma, mysle ze jeszcze troszkę, mam tak 31 dniowe cykle, no ale te skoki ciagle- powariowala
Lis87
Nic się nie martw, jeżeli mam Cię pocieszyć to spójrz na mój wykres.
U mnie to dopiero jest szaleństwo z temperatura. Nigdy mi takich wysokich skoków nie robiła. Czekam na ovu.
-
Fiolk@ wrote:Lis87
Nic się nie martw, jeżeli mam Cię pocieszyć to spójrz na mój wykres.
U mnie to dopiero jest szaleństwo z temperatura. Nigdy mi takich wysokich skoków nie robiła. Czekam na ovu. -
jednak termometr w pełni sprawny, sprawdziliśmy
No to cóż ze stałą temp czekam, tak jak Wy, na owulkęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 09:19
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
A idz pan w cholerę z ta temperatura to moj pierwszy cykl mierzenia, totalnie jestem zielona jesli chodzi o to ale podpatruję inne wykresy i sie uczę ale u mnie i goraco i fikołki mogłaby sie juz uspokoić u Ciebie Misi stała temperatura widze no ale to chyba dobrze?
-
To widze ze podobnie obie kulejemy w tym temacie dlatego ja nawet nie wiem czy ta moja temperatura to wszystko ok, daje na interpretacje wykresu i mam napisane ze wahania sa w normie ale ja tu nie widze jakby miała jeszcze ovu skoczyć w dół istne Himalaje