Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Bo panan to osoba specyficzna. A ja mam nadzieję że nie będzie miała dzieci. przepraszam ale według mnie tacy ludzie nie powinni się rozmnażać!
Aja-jak możesz-sama nie masz i cierpisz z tego powodu -a drugiemu tego życzysz ? Kim ty jesteś by takie sprawy osądzać ? i w czym czujesz się lepsza że Ty powinnaś o Ona już nie ? - no już bez przesady ... można kogoś nie lubieć-można nie móc już czytać i mieć centralnie w dupie ale serio-pojechałaś po najniższej linii oporu ... bez odbioru ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 13:34
aiwlys, Helmi, Tyczka, misKolorowy, Misiaimis, lis87, Iśka79, kark lubią tę wiadomość
-
Popieram dziewczyny, AJA_S niestety to było przegięcie z Twojej strony. Są pewne granice przyzwoitości, Nie tolerujesz jej to omijaj, ale takich rzeczy nie powinnaś pisać. Gdyby Tobie tak ktoś napisał, miło by Ci było? Sądzę, że nie.
Trochę szacunku dla siebie nawzajem, jesteśmy tu po to by się wspierać a nie dopier*alać.Malwa30, aiwlys, Tyczka, misKolorowy, Misiaimis, lis87, kark lubią tę wiadomość
Starania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Nikomu, nawet wrogowi nie zycze tego aby nie mogl miec dzieci. Wyobrazam sobie jak taka osoba musi cierpiec po latach staran.
Ajas zdecydowanie nie jestes kims kto powinien to oceniac i wypowiadac sie w taki sposob. Znamy sie tylko internetowo wiec skad wiesz jaka w rzeczywistosci jest Panan?
Jesli cos nieodpowiada Ci w jej wiadomosciach to nie odpowiadaj na nie tylko ignoruj albo sama opusc to forum i wstrzymaj sie od takich komentarzyTyczka, Malwa30 lubią tę wiadomość
-
Tez uważam, że to przegięcie! Nie znamy jej i nie mamy prawa oceniać, a tym bardziej obrażać. Ja nie potrafiła bym nikomu życzyć takich rzeczy, każda z nas tutaj wie jak boli brak tej małej osóbki, kim trzeba być żeby życzyć tego drugiej osobie..?
-
Maciejowa wrote:Ela powodzenia
Nie przejmujcie się tą dziewczyną. Czy warto tyle zachodu? Pewnie liczyła na taką uwagę. Teraz i tak się nie odezwie.Termin na 14 października -
Wiecie co?. Moim zdaniem to AJA powinna iść do psychologa bo to ona ma problem czy ktoś ma dzieci . Zauważyłam że nienawidzi osoby które też sa w ciąży. Idź do lekarza wygadaj się i może Ci przejdzie. Ja jestem normalną zrównoważona osoba pracująca prowadząca nawet własną firmę wykształconą tylko poprostu nie mam cierpliwości do tych moich starań taka jestem i już. Moja szwagierka 1 cs zaszła bez problemów mieszka zemna dogryza mi wiecznie typu jak chce się pobawić z jej synem to mówi zrób sobie to będziesz miała i wogole śmieje się jak mi nie wychodzi. Dużo spraw niektóre niewiecie ja też jestem wykończona psychicznie swoją praca miałam pewne problemy ze spać nie mogłam trochę mnie to zniszczyło i ogólnie dużo by opowiadać. I jak ja niemam dziecka i słyszę na codzień dogryzanie to już człowiek jest znerwicowany. Kolejna sprawa to bycie ekspertem i zadawać podstawowe pytania . Mnie 3 cs trochę nauczyły raz poronilam trochę wiem to pomogę komuś ale np sa rzeczy których niewiem a Wy wszystko wiecie wszystko? Pan Bóg wie wszystko . Nigdy nie byłam w ciąży i wiele rzeczy nie przeżyłam to mogę pytać po to jest ovufriend i abonamenty komu się nie podoba niech wykazuje konto to nie jest dla wszystkich widocznie. Tyle na ten temat
-
Ela90 wrote:Nie-dziękuję Powiem Wam, że tak mnie piersi bolą, że zaraz pękną! Porównując z 3-4 razy mocniej niż do tej pory. I mam skurcze, ale nic się nie dzieje. Naprawdę dziwnie się czuję. Obym się nie nakręcała. Rano się okaże i na pewno Wam napiszę!
Nie przejmujcie się tą dziewczyną. Czy warto tyle zachodu? Pewnie liczyła na taką uwagę. Teraz i tak się nie odezwie.
Cierpliwa jesteś -ja już w 11 dniu po owu testowałam
czyli teścik jutro ?
Ela90 lubi tę wiadomość
-
Malwa30 wrote:Cierpliwa jesteś -ja już w 11 dniu po owu testowałam
czyli teścik jutro ?
Cierpliwa? Staram się. Ale kiedyś robiłam testy jeszcze przed okresem i zawsze negatyw. Do tego zaraz okres ; (Malwa30 lubi tę wiadomość
Termin na 14 października -
Panan i tu się mylisz bo Ty jesteś jedyną osobą która irytuje dziewczyny, które są dłużej na forum. I z tego co pamiętam z kwietnia dłużej się starasz. Więc w końcu się zdecyduj.
Dziewczyny myślcie co chcecie! Pisałam już wcześniej, że w końcu zauważycie, że to nie może być "normalna" staraczka jak my wszystkie tylko właśnie Troll. I nie mam obiegcji do oszustów. Bardzo mi przykro.!Misiowa_mama lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Hahahaha żałosne hahahaha pytać się nie można ....opuść ten wątek jak Ci to nie odpowiada my już teraz 4 cs niedługo sie przeprowadzamy do nowego domu fajnie by było jakbyśmy nie byli sami. A jak AJA tobie by codziennie ktoś D ogryzal i się śmiał że nie możesz zajść to nie bylo by Ci przykro? Nie myśl tylko o sobie każdy z nas jest inny inne ma przeżycia rodzinę itd nie masz prawa oceniać ludzi Bóg tylko może .