Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie
u mnie delikatny wzrost, po wpisaniu dzisiejszej temperatury OF zmienił mi dzień owulacji z 9dc na 10dc nie wiem dlaczego.
Dziś o 13ej ponownie osikam testa owulacyjnego, bo od 4 dni wychodzi mi pozytyw ciekawa jestem jaki dziś wynik pokaże, bo jak znów pozytywny to zacznę myśleć że coś nie tak u mnie z hormonem lh.
Lis oby jak najszybciej @ opuściła Cię. Jeśli z tego cyklu będzie dupa to też pójdę na badanie które dziś sobie robiłaś. Ja mam mikrogruczolaka przysadki mózgowej w zeszłym roku leżałam w szpitalu i miałam robione wszelakie badania w tym prolaktynę dobową, niby wszystko ok i stwierdzono że mikrogruczolak jest nieaktywny hormonalnie no ale tak jak piszę jak z tego cyklu będą nici to pójdę i sprawdzę na nowo hormony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:26
-
Hej długo mnie nie było
Przepraszam dziewczyny że Was tu męczę ale już zgłupiałam...
31.05 koło 19 zaczęły się brązowe plamienia- trochę bardziej jak zabarwiony śluz.
1.06 miałam niby @- pisze niby bo co prawda oznaczyłam średnie krwawienie a jak rzadko to bywa wymieniałam tampony co 4h
A wczoraj złużyłam 3 w tym ostatni prawie czysty...
W nocy (1-2.06)też tylko 1tamp. jak założyłam o 22 to ściągnęła o 9
Chyba mam czym się martwić czy przesadzam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 11:15
17.11.17-poronienie całkowite -
A j duphaston dostałam tylko na 10 dni cyli do 26dc a @ przychodzi kolo 30-31 i gin wiedziała i nie dała mi do końca także nie wiem o co chodzi
oj Nuteczka obyś miała rację teraz ja i M tyle witamin wcinamy, zdrowe jedzenie może coś sie uda chcoiaz pewnie trzeba czasu, ten infolic cudów nie daje przez kilka zaszetek ja mam owulacje itp on ma niby zrobic, żeby tam wszystko lepiej funkcjonowało plus teraz te leki na insulino- gin mowiła, że one też wspomagają owu jak nie ten miesiąc to dopiero sierpień, bo w lipcu w moje dni płodne M wyjeżdża
szatynka warto zrobić ja to już jestem tak pokuta od tych wszystkich badan, że wyglądam jak narkoman juz nie wiem, która lepiej rękę dawać -
mam 34 dc i przepisała mi duphaston teraz przez 10 dni i albo przyjdzie owu albo @ że możemy próbować , przepisała witaminy E,D potas magnez kwasy omega bo mam cienkie endo inofolic 1x dziennie. Mężowi kazała brać też witaminy i kwas foliowy hehe. Pęcherzyk 10, 4mm (1,04 cm) czasem cykle miałam po 60 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 11:32
-
AJA_S wrote:Taki zestaw 2cykl Inofem 3ci
Jeśli można to nazwać cyklem... najgorsze że PMS nie miałam a tu krwawienie jednodniowe i na drugi dzień plamienia
wczoraj czytałam, ze można czekac na rezultaty nawet 6 miesięcy, ale wiesz jak ktoś zachodzi w danym cyklu a np zaczął coś brać bądź jakąś nowość używać to może sie sugerować, że pomogło a wcale nie musiało -
panan12 wrote:mam 34 dc i przepisała mi duphaston teraz przez 10 dni i albo przyjdzie owu albo @ że możemy próbować , przepisała witaminy E,D potas magnez kwasy omega bo mam cienkie endo inofolic 1x dziennie. Mężowi kazała brać też witaminy i kwas foliowy hehe. Pęcherzyk 10, 4mm czasem cykle miałam po 60 dni
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Mój bierze tylko Salfazin powtarzam się :')
Nie brałam progesteronu bo jest w normie... Ale już się naczytalam.... głupia ja...
Albo ciąża albo prrzekwitanie albo tak organizm zareagował na Miovarian mam nadzieję ze to ostatnie... Z ciąży bym się cieszyła ale krwawienie wcale nie jest dobrym znakiem17.11.17-poronienie całkowite -
kochane ja jednak nie będę czerwcowa, na to wygląda że jednak jestem majowa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3d81c01d0ac.jpglis87, AJA_S, kashanka, misKolorowy, Emiliana, Czincja lubią tę wiadomość
-
AJA_S wrote:Mój bierze tylko Salfazin powtarzam się :')
Nie brałam progesteronu bo jest w normie... Ale już się naczytalam.... głupia ja...
Albo ciąża albo prrzekwitanie albo tak organizm zareagował na Miovarian mam nadzieję ze to ostatnie... Z ciąży bym się cieszyła ale krwawienie wcale nie jest dobrym znakiem