Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny. Umówiłam się na przyszły czwartek na 15.00 do gina. Helmi nie doradzę który test, bo żadnego z nich nie miałam. Ja kupilam w Rossmanie za niecałe 18 zl a w środku dwa testy strumieniowe o czułości 25
-
nick nieaktualnyLis nie zostałaś sama. Ja mam termin @ na 1 lipca tak jak ty. Też biorę bromergon. A ta prolaktyna u Ciebie nie jest az tak wysoka. Cykl nie jest stracony. Ja znam dziewczynę co miałą prolaktyne wysoką, brała bromergon klika dni przed terminem @ i się okazało że musi odstawic bo jest w ciąży.
-
gosia89 wrote:Lis nie zostałaś sama. Ja mam termin @ na 1 lipca tak jak ty. Też biorę bromergon. A ta prolaktyna u Ciebie nie jest az tak wysoka. Cykl nie jest stracony. Ja znam dziewczynę co miałą prolaktyne wysoką, brała bromergon klika dni przed terminem @ i się okazało że musi odstawic bo jest w ciąży.
O Tobie ale sądziłam, ze jeszcze tutaj no widzisz mi gin napisała abym zaczęła brac, ide we wtorek po receptę juz tyle leków a poszłam niby zdrowa mam nadzieje, ze to choc troche pomoże a czy on jakos wspomaga chociaż cykl? Owulacje? Cokolwiek, jakies dodatki