Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLis bo się pomyliłam . @ mam na 30 dc a to jest 1 lipiec. Ale poki co bede tu zagladac a jaka dawke masz? ja mam pół tabletki i musze brac na noc bo strasznie sie zle czuje i wole przespac skutki uboczne. zreszta czy Ty już wiesz jaki lek Ci przepisała? Niektórym dziewczyną zbyt wysoka prolaktyna hamuje owulacje ale ja np mam normalnie. może zle dziala na moja faze lutealna i na dlugosc cykli. bo biore bromergon miesiac i cykl mial 28 dni a wczesniej byly 25-35 dniowe. zobacze jaki bedzie teraz.
-
Nie nie ja jeszcze nic nie wiem ide we wtorek i sie dowiem co dostaje a to tak złe soe czujesz po tym leku? Ehh nie Libię tak, raz dostałam taki lek wlasnie-myslalam ze umieram tak sie złe czułam ale jak mówisz, ze ta prolaktyna nie jest az tak bardzo duza to chuba nie mam czym sie martwic, a jaka była Twoja?
Ja owulacje mam to chyba mi nie hamuje oh my to mamy -
Helmi wrote:dziewczyny chyba mam zawał
mysle sobie eee mam w domu dwa testy a co tam zrobie sobie jeden
widzicie to co ja?????
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b494783751b.jpg
szybko ci test pozytywny wyszedł skoro dopiero 9dp jestem w tym samym momencie, ale mój wykres juz daje coraz mniej nadziei na testowanie, więc pewnie dołączę do lipcowych dziewczynHelmi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misKolorowy wrote:Gratulacje
szybko ci test pozytywny wyszedł skoro dopiero 9dp jestem w tym samym momencie, ale mój wykres juz daje coraz mniej nadziei na testowanie, więc pewnie dołączę do lipcowych dziewczyn
powiem Ci że of inaczej wyznaczyło mi owulke, moim zdaniem była 23 maja czyli dziś jest 11dpo
bo gdyby było 9 dni po owu to tez wątpie że test by wyszedł i to z popołudniowego szczoszka -
Ale i tak szybko wyszedł i to nawet nie cień tylko delikatna ładna kreska, jeszcze raz gratuluję i rośnijcie zdrowo
Helmi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaimis wrote:Gosia89 to może ja jednak nie miałam owu przez ten bromergon i może dlatego teraz tak to wszystko głupieje...
przez wysoka prolaktyne to mozliwe ze nie mialas owu. a od kiedy znasz wynik i jak dlugo bierzesz bromergon. jakie byly poprzednie cykle? -
Ile dzisiaj cudownych wiadomości tutaj jest
Szatynko i Helmi serdecznie gratuluję Zdrówka życzę :*Helmi lubi tę wiadomość
Emiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
gosia89 wrote:przez wysoka prolaktyne to mozliwe ze nie mialas owu. a od kiedy znasz wynik i jak dlugo bierzesz bromergon. jakie byly poprzednie cykle?
Badania robiłam 1.04.2016
Wynik 21,3 przy normie do 29,9
Po obciążeniu 205,7Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Hej dziewczęta gratuluję bardzo:) ja dopiero za tydzień zacznę się starać a może ze wtorek zasieję tylko ten jeden złoty strzał i to będzie jedyny sex w miesiącu mój gin powiedział ze jak ktoś ma mu 18 dc a dupka od 16 się bierze to można tym zablokować owulację. Oczywiście nie musi się tak stać, ale może. I lekarz powiedział ze jak juz będę w ciąży to on mi może przepisać tego całą receptę ale teraz to zbędne.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
nick nieaktualny