Czerwcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Est Długo się staracie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:26
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeAmerie wrote:WDł. OF za 5 dni, wdł. mnie za 7...
Przy pierwszej ciąży wyszłedł pozytyw 11dop, 5 dni przed spodziewaną @
Może mialaś wcześniej owulke. Ja kupiłam 10 testow z allegro i od 21 dnia testowalam i do dzis jutro mam termin @ i mam nadzieje, że wiedzma nie przyjdzie, a za miesiac nie caly slub, bedzie zyganie na ksiedza przy oltarzu hehe ja jestem nie spokojna dusza, dlatego tyle testowalam heh nie wiem jaki ty masz charakter moze jestes cierpliwa -
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Monique masz rację tak samo myślałam, ale czułam ze owulacja była nie dziękuję za gratulacje by wszystko dobrze poszło
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1548a3ab57bb.jpg
Dołaczaj na belly marcowe mamuski 2016 bo tam sama jestem hehe -
jusiakpp wrote:Może mialaś wcześniej owulke. Ja kupiłam 10 testow z allegro i od 21 dnia testowalam i do dzis jutro mam termin @ i mam nadzieje, że wiedzma nie przyjdzie, a za miesiac nie caly slub, bedzie zyganie na ksiedza przy oltarzu hehe ja jestem nie spokojna dusza, dlatego tyle testowalam heh nie wiem jaki ty masz charakter moze jestes cierpliwa
I dopiero dzisiaj wyszedł pozytyw? -
Gratuluję wszystkim dwóch kresek!
Bunia, staramy się od początku tego roku. Wszystko jest u nas ok, więc mam nadzieje, że ciąza wkrótce przyjdzie
Póki co, nie czuję zadnych objawów, dzisiaj spadła mi temperatura, więc chyba nie licze na ten miesiąc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeAmerie wrote:Coś mnie tknęło i wyjęłam ten test z kosza....i jest 2 kreska blada....to znaczy że pozytyw??
Zrobiłam 2 i jest jedna krecha (tzn. ten pierwszy był z moczu porannego, ten 2 z teraz...) -
nick nieaktualny