Czerwcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Azalia wrote:Cześć dziewczyny! Jestem tu od niedawna, czytam Was sobie i przyznam że jest to pokrzepiające. Dużo też nowych informacji do mnie dociera. To mój 5 cykl ale dokładne pomiary z ovu zaczęłam dopiero teraz. W środę powinna być @ a z objawów tylko ból piersi, to co zwykle przed @. Wcześniej miałam wszystkie możliwe, bo ciągle o nich myślałam, a teraz postanowiłam się uspokoić.
Cieszę się z każdej Waszej ciąży! Dopiszecie mnie do czerwcowego testowania?
Nie ma problemu, a kiedy mniej więcej testujesz?? -
Max wrote:Hej
Ja powinnam dostać @ w najbliższy wtorek, ale wczoraj wieczorem chwycił mnie taki mocny skurcz typowo jak w dniu okresu. Tyle tylko, że złapał i nie trzymał stale jak w okres (aż do męża powiedziałam, że właśnie okres dostaje), tylko po kilku sekundach puścił. Powtórzyło się to dwa razy i przeszło. Dodatkowo wczoraj wieczorem mnie cholernie mdliło, ale myślałam, że zaszkodził mi wcześniej zjedzony obiad.
W każdym razie postanowiłam, że albo zobaczę dzisiaj okres, albo zrobię test. Okres nie przyszedł, więc zrobiłam najczulszy test 10 ml i na początku wydawał się rozlany ( po minucie była widoczna krecha kontrolna i rozlanie, a po kilku sekundach pojawiła się kreseczka jasna, bo jasna, ale widoczna pod każdym kątem).
Tylko martwią mnie bóle jak zwykle przed okresem... Ale skoczę jutro jeszcze na Betę i zobaczymy jak jest.
Takie krótkie bóle miałam jak zafasolkowałam:) Także trzymam mocno kciuki! -
Max wrote:Hej
Ja powinnam dostać @ w najbliższy wtorek, ale wczoraj wieczorem chwycił mnie taki mocny skurcz typowo jak w dniu okresu. Tyle tylko, że złapał i nie trzymał stale jak w okres (aż do męża powiedziałam, że właśnie okres dostaje), tylko po kilku sekundach puścił. Powtórzyło się to dwa razy i przeszło. Dodatkowo wczoraj wieczorem mnie cholernie mdliło, ale myślałam, że zaszkodził mi wcześniej zjedzony obiad.
W każdym razie postanowiłam, że albo zobaczę dzisiaj okres, albo zrobię test. Okres nie przyszedł, więc zrobiłam najczulszy test 10 ml i na początku wydawał się rozlany ( po minucie była widoczna krecha kontrolna i rozlanie, a po kilku sekundach pojawiła się kreseczka jasna, bo jasna, ale widoczna pod każdym kątem).
Tylko martwią mnie bóle jak zwykle przed okresem... Ale skoczę jutro jeszcze na Betę i zobaczymy jak jest.
Ja miałam takie chwilowe krótkie bóle i dzień później zrobiłam test i była 2 kreskaAzalia lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Anabel i Styczniowa, gratuluję!
Ja zatestowalam wczoraj 11dpo i wydawało mi się że coś wyszło. Cień cienia... @ w środę ma termin, poczekam z następnym testowaniem, a żeby wytrzymać zamówiłam testy na amazonie, zobaczymy co przyjdzie szybciej, czy testy czy @Anabel lubi tę wiadomość
-
Azalia, oby powtórzony test wskazał to samo... A jaką wrażliwość testu robilas? Bo ja wczoraj robiłam test o czułości 10ml i wyszła slaba kreska (2dni przed @).. Dziś powtorzylam 25ml i też jest slabiutka kreska... Po 16 bede wiedziała jak beta...
Bol brzucha mi się zmienił ale niestety ciągle czuje się mokro i zastanawiam się aż czy "okres" nie przyszedł...nie wiem czy to normalne... -
chce dolaczyc mam zamiar testowac na koniec czerwca wlasnie zaczely mi sie plodne piekny sluz tempka jeszcze nie skoczyla wiec owolki jeszcze nie bylo chyba...to moj 1 cykl po poronieniu mam nadzieje ze sie uda
s1985 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Max wrote:Azalia, oby powtórzony test wskazał to samo... A jaką wrażliwość testu robilas? Bo ja wczoraj robiłam test o czułości 10ml i wyszła slaba kreska (2dni przed @).. Dziś powtorzylam 25ml i też jest slabiutka kreska... Po 16 bede wiedziała jak beta...
Bol brzucha mi się zmienił ale niestety ciągle czuje się mokro i zastanawiam się aż czy "okres" nie przyszedł...nie wiem czy to normalne...cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dziewczyny wrzućcie zdjęcia swoich testów
Max lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
dzien doberek ja to schizuje juz przez te temperatury testy sluzy nerwowa laze o niczym innym nie mysle sluz byl teraz go brat testy ujemne aaa przeciesz jeszcze pare dni do ovolki wyznaczonej na glowke dostane jak tak dalej pojdzie to bedzie ciezki miesiac wy tez sie tak stresujecie czy tylko ja taka mam fazecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilionia chyba wszystkie się stresujemy troche ja odliczam dni do czwartku - wyjeżdzam na 3 dni i mam zamiar wyluzować i bawić się a nie rozmyślać czy się udało czy nie za to pewnie od poniedziałku wrócę do fazy świrowania D
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26