Czerwcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
coffee wrote:Laya jakich testów owulacyjnych uzywasz?
coś takiego:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/30szt-5-test-ciazowy-testy-owulacyjne-owulacyjny-i4157530964.html -
W tym dniu kiedy miałam pozytywny test wyjątkowo zrobiłam go rano i wieczorem, bo dzień wcześniej poczytałam na forum, że lepiej dwa razy i rano około 8 okazało się że jest pozytywny, wieczorem około 19 też, ale następnego dnia o 8 już był negatywny.
Dziewczyny na forum piszą często, że test pozytywny utrzymuje się do 3 dni, a wcześniej mają choć słabszą krechę przed pozytywnym, a u mnie nic, tylko krecha w 14dc: rano i wieczorem i koniecWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:14
-
moniqe wrote:jestes pewna ze szyjka jest otwarta?? może to groszek
Na 100% nie jestem pewna...wczoraj wieczorem badałam i była bardzo nisko i czułam wgłębienie więc na 90% otwarta... jeśli jutro temp będzie się utrzymywać to...Boże chyba skocze z radości:D -
mkl wrote:Na 100% nie jestem pewna...wczoraj wieczorem badałam i była bardzo nisko i czułam wgłębienie więc na 90% otwarta... jeśli jutro temp będzie się utrzymywać to...Boże chyba skocze z radości:D
przy ciazy czasem sie tak zdarza, ze szyjka moze byc lekko otwarta, jesli doszlo do zaplodnienia, tak gdzies wyczytalam -
nick nieaktualny