Czerwcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
mkl wrote:Melduję @
Mkl - głowa do góry! Nowy cykl, nowe szanse, pamiętasz? :* Z resztą ja pewnie lada dzień do Ciebie dołączę.
Styczniowa27 wrote:Testowałam dziś I są II kreski
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/adf55796e72448c0.html
Chyba mogę się cieszyć
Gratuluję Styczniowa! Jest baldzioszek
-
Anabel i Styczniowa GRATULACJE!!! Prześlijcie nam tu wiruski
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Styczniowa - Gratulacje!! cieszę się
mkl - Z uśmiechem w nowy cykl
a jeszcze oczekującym ślę wiruski
Ja idę na wizytę w poniedziałek. Liczę że wszystko pójdzie dobrze. mam trochę spaczenie zawodowe i wszytskiego się boję no ale cóż Don't Give Up !! -
nick nieaktualny
-
Hej ja testuje za tydzien w piatek.
oh jakbym chciala widziec wkoncu 2 KRESKI.
Jak narazie nie mam zadnych objawow na @ a zawsze bylo juz bol piesiDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Cześć dziewczyny! Jestem tu od niedawna, czytam Was sobie i przyznam że jest to pokrzepiające. Dużo też nowych informacji do mnie dociera. To mój 5 cykl ale dokładne pomiary z ovu zaczęłam dopiero teraz. W środę powinna być @ a z objawów tylko ból piersi, to co zwykle przed @. Wcześniej miałam wszystkie możliwe, bo ciągle o nich myślałam, a teraz postanowiłam się uspokoić.
Cieszę się z każdej Waszej ciąży! Dopiszecie mnie do czerwcowego testowania? -
Hej
Ja powinnam dostać @ w najbliższy wtorek, ale wczoraj wieczorem chwycił mnie taki mocny skurcz typowo jak w dniu okresu. Tyle tylko, że złapał i nie trzymał stale jak w okres (aż do męża powiedziałam, że właśnie okres dostaje), tylko po kilku sekundach puścił. Powtórzyło się to dwa razy i przeszło. Dodatkowo wczoraj wieczorem mnie cholernie mdliło, ale myślałam, że zaszkodził mi wcześniej zjedzony obiad.
W każdym razie postanowiłam, że albo zobaczę dzisiaj okres, albo zrobię test. Okres nie przyszedł, więc zrobiłam najczulszy test 10 ml i na początku wydawał się rozlany ( po minucie była widoczna krecha kontrolna i rozlanie, a po kilku sekundach pojawiła się kreseczka jasna, bo jasna, ale widoczna pod każdym kątem).
Tylko martwią mnie bóle jak zwykle przed okresem... Ale skoczę jutro jeszcze na Betę i zobaczymy jak jest.Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Max wrote:Hej
Ja powinnam dostać @ w najbliższy wtorek, ale wczoraj wieczorem chwycił mnie taki mocny skurcz typowo jak w dniu okresu. Tyle tylko, że złapał i nie trzymał stale jak w okres (aż do męża powiedziałam, że właśnie okres dostaje), tylko po kilku sekundach puścił. Powtórzyło się to dwa razy i przeszło. Dodatkowo wczoraj wieczorem mnie cholernie mdliło, ale myślałam, że zaszkodził mi wcześniej zjedzony obiad.
W każdym razie postanowiłam, że albo zobaczę dzisiaj okres, albo zrobię test. Okres nie przyszedł, więc zrobiłam najczulszy test 10 ml i na początku wydawał się rozlany ( po minucie była widoczna krecha kontrolna i rozlanie, a po kilku sekundach pojawiła się kreseczka jasna, bo jasna, ale widoczna pod każdym kątem).
Tylko martwią mnie bóle jak zwykle przed okresem... Ale skoczę jutro jeszcze na Betę i zobaczymy jak jest.
Po cichu gratuluję! Objawy jak na @ są bardzo częste, więc chyba nie ma powodów do niepokoju. Dbaj o siebie