Czerwcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Martwi mnie to dziwne przeziębienie,które się do mnie przyplątało,bo już wiem,że rozregulowało mi cały cykl.Robiłam wczoraj i przedwczoraj testy owulacyjne i obydwa wyszły negatywnie.No chyba,że owulację miałam szybciej.Sama nie wiem.Mam cykle 25 dniowe i u mnie owulacja wypada 11,12dc.
-
alicjaaaa wrote:To i tu się wpiszę, a co! Jeśli nic mi się nie poprzesuwało, to najpewniej termin testowania wypadnie na 12 czerwca -- liczę na wymarzony, urodzinowy prezent!
To będzie cud, bo w dni płodne i potencjalną owulkę będę na wyjeździe służbowym bez S... Już się żaliłam W ruch pójdzie świeżo dostarczony conceive.
Powodzenia dziewczyny!
czy ja moge sie dolaczyc i prosic o wpisanie mnie rowniez na 12.06:) wtedy najpozniej bede wiedziala byc moze zrobie test ze dwa dni wczesniej jak ne wytrzymam bo obstawiam ze 12.06 bede juz jakies 14 dni po owu
KETKA gratuluje:) -
a ja czuje ze znowu sie nie uda i bede zalewac smutki na weselu dzien lub kilka dni po tescie:/ chociaz naprawde wolalabym nie pic i patrzec jak moj maz sie upija ze szczescia.
w lipcu lece z badaniami jak sie nie uda znowu -
nick nieaktualny
-
juz brak mi sil na pozytywne myslenie chyba, wiem, ze niektore dziewczyny moga sobie pomyslec ze takl krotko sie staram co to jest pol roku, nie chodzi o ten czas, tylko wlasnie o to ze martwie sie ze cos jest nie tak:/
moja siostra miala problemy z zajesciem niby PCOS ma, u mnie niby nie stwierdzono ale bywa roznie, zapytalabym mojej mamy jak to bylo ze mna i z moimi siostrami ale niestety nie mam takiej mozliwosci -
nick nieaktualny