Czerwcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
ja się staram 2,5 roku ( można tak powiedzieć bo miałam poronienie przez co 6 miesięcy do dupy- w 3 miesiącu poronienie i kolejne 3 dojście do siebie), żałuje, że poszłam tak późno na badania bo dopiero po roku, okazało się że mam wysoką prolaktynę i kolejne pol roku czekałam na wyniki męża, w sumie po zbiciu prolaktyny zaszłam w ciąże po 2 miesiącach, teraz też byłam zbadać i znów mam wysoką, zaczęłam brać ten sam lek i liczę, że teraz ponownie się uda:0
Moja rada, nie czekajcie dziewczyny z badaniami, od razu się badać bo można nie potrzebnie zmarnować czas tak jak ja to zrobiłam. -
nick nieaktualny
-
mkl wrote:Moja rada, nie czekajcie dziewczyny z badaniami, od razu się badać bo można nie potrzebnie zmarnować czas tak jak ja to zrobiłam.
no wlasnie tez tak uwazam, mozna poczekac te 3-4 cykle ale nie np. 12, jezeli jest cos nie tak to trzeba to odkryc jak najszybciej -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jestem po mojej pierwszej IUI - 21.05. Gdybym miała robić sikańca to bym celowała na 5.06, ale jako, że mam 'w cenie' betę to wybiorę się 3.06, aby mieć jasność sytuacji przed długim weekendem. Chyba nie będzie za wcześnie, jak myślicie?
-
kkkaaarrr wrote:Dziewczyny, jestem po mojej pierwszej IUI - 21.05. Gdybym miała robić sikańca to bym celowała na 5.06, ale jako, że mam 'w cenie' betę to wybiorę się 3.06, aby mieć jasność sytuacji przed długim weekendem. Chyba nie będzie za wcześnie, jak myślicie?
To bedzie 13 dni o ile dobrze licze, wiec powinno juz cos wyjsc[/url] -
kkkaaarrr wrote:Dziewczyny, jestem po mojej pierwszej IUI - 21.05. Gdybym miała robić sikańca to bym celowała na 5.06, ale jako, że mam 'w cenie' betę to wybiorę się 3.06, aby mieć jasność sytuacji przed długim weekendem. Chyba nie będzie za wcześnie, jak myślicie?
-
nick nieaktualny
-
kkkaaarrr wrote:Taką mam nadzieję! Gdyby tylko się udało byłby to absolutnie najpiękniejszy prezent na urodziny (30!!), które wypadają właśnie w długi weekend. Trzymajcie kciuki, ja potrzymam za was
Dołączam się do trzymania kciuków. Ja też po cichu liczę, że moje testowanie, które wypada w urodziny, będzie szczęśliwe Po drodze jeszcze badania i oby wszystko było w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 13:08
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Cześć mogę dołączyć? Jeśli będą ku temu powody to zamierzam testować dopiero koło połowy miesiąca.
Zastanawiam się ostatnio właśnie nad tymi badaniami. Choć podstawowymi takimi jak hormony tarczyc, prolaktyna, progesteron. Wiecie może, czy skierowanie na nie można dostać od lekarza rodzinnego? Bo do mojego ginekologa czeka się miesiąc na samą wizytę i nie chce tyle czasu marnować. Termin mam do niego też na połowę czerwca i dobrze byłoby już wtedy z czymś do niego pójść żeby coś wiedzieć szybciej niż po roku starań tak jak mówicie. -
nick nieaktualny