Czerwcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Mi tez wlasnie ginka poradzila od razu bete, bo test moze nie wyjsc jeszcze tak wczesnie, a beta do 100% pewnosci czy odstawiac dupka, czy nie.
-
Dziewczyny a jak to z tymi testami owulacyjnymi? Gdzieś czytałam ze w ciągu 8-24 godzin po pozytywnym są szanse tu czytam, ze po 24-48 godzinach. Jestem ciekawa, bo w tym cyklu jadę na testach ovu. Dziś wyszedł cień cienia wiec licze, ze bedzie ciemniec na dniach...
-
Max wrote:Dziewczyny a jak to z tymi testami owulacyjnymi? Gdzieś czytałam ze w ciągu 8-24 godzin po pozytywnym są szanse tu czytam, ze po 24-48 godzinach. Jestem ciekawa, bo w tym cyklu jadę na testach ovu. Dziś wyszedł cień cienia wiec licze, ze bedzie ciemniec na dniach...
ja tez slyszalam ze 24-48 h od pozytywnego testu jest owu -
Bożena wiem że to trudne ale musisz wrzucić trochę na luz i przestać cały czas myśleć o tych objawach i tej ciąży bo jej nigdy nie będzie ona nie przychodzi na zawołanie a wręcz przeciwnie wtedy kiedy jej się najmniej spodziewamy wszystkim nam się wkońcu uda tylko trzeba chwilkę poczekać
-
nick nieaktualnyTo ja chyba pierwsza zatestowałam pisałam już w wakacyjnych, ale tu też napomknę. Test mi zrobił psikusa,wczoraj wieczorem null, a jakimś czasie szłam się kąpać, a tam 2 krecha niby wiem, że po terminie, ale i tak się nakreciłam. Rano sprawdzam no i znowu nic. Takie tortury!
Małpa jakby w ogóle się do mnie nie wwybierała 34 dc cóż nie wiem co myśleć.
Witam nowe czerwcotesterki:) Zieloności!.
Bożena a kiedy masz termin@? -
mkl - jak z tym monitoringiem? W jakim dniu cyklu idziesz, żeby sprawdzić jak z pęcherzykiem? Szczerze, nigdy tego nie sprawdzałam...
Owulacja mi się opóźnia, powinna być w sobotę, niedzielę, a tu jeszcze nic. Chociaż zaczyna mnie kłuć jajnik i kreseczka druga się już pojawiła (chociaż nadal słabsza niż testowa), więc liczę, że jutro jeszcze bardziej przyciemnieje...
Magdziulla - mi nigdy nawet po czasie się nie pojawiła druga krecha... A ile po czasie się pojawiła? Może jeszcze szansa Ile u Ciebie zwykle trwa cykl?