CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aiwlys, teraz pewnie wylejesz morze łez bo wiem że Ci ciężko... Ale za 9 miesięcy będą łzy szczęścia kiedy będziesz tuliła swoje maleństwo, a jego pierwszy uśmiech wynagrodzi Ci wszystko. Do tego czasu facetowi może się coś zmieni pod kopułką, trybiki w głowie się przestawią i będzie mu wstyd za te okropne słowa...Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Tak. Przeżył to. Mój syn nie jest jego dzieckiem biologicznym, wiec dlatego jemu jest "łatwiej" rzucać takimi słowami. Myślę, ze jutrzejszy dzień będzie decydujący.
Powiedz mu że urodzisz to dziecko a on niech go zabije, ty tego nie zrobisz.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Aaaa.. Czyzbym wtedy dodala ten wpis na belly a nie ovu? Mialam podobna sytuacje wczesniej i otrzymalam odpowiedzi, ze moja rodzina to patologia...
Ale nie. Twoja rodzina to nie patologia. I dasz sobie z tym rade. Ja tez sobie dalam. Faceci nie mysla co mowia. -
nick nieaktualny
-
aiwlys wrote:Przepraszam, ze Was tym obarczam, ale ja juz nie wiem z kim mogę o tym porozmawiać.. Moja mama jeszcze nie wie o ciąży. A moja przyjaciolka zwyzywala go od A do Z do mnie, ale nie może się wtrącać przecież..
Nie mam doświadczenia w takich sytuacjach ale wydaje mi się, że warto rozstać się na jakiś czas i niech każde z Was to sobie w samotności przemyśli. Ty na pewno dasz sobie radę bo silna z Ciebie kobieta a on... Może zmądrzeje. A jak nie to cóż może lepiej osobno... I nie wiem jakie masz relacje z rodzicami ale ja bym swojej mamie powiedziała żeby nie być z tym sama. Ale ja z moją jesteśmy ostatnio bardzo blisko zwłaszcza po naszych ostatnich przejściach. Może warto go "wyprosić" na jakiś czas bo teraz to on się już chyba zdrowo nakręcił...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
melunia91 wrote:Izape_91 ja mam dzos 13dpo i dalej nic... Mam 3 dni do @. Czekam jak glupia bo bym najchetniej zaczela nowy cykl staran a tu jeszcze nerwy
Nie wiem co to może być, ale od kilku dni mam straszne wzdęcia, ledwo w pracy wytrzymuje.... a popołudniami łapie mnie ból brzucha i biegunka. Dziś to samo. Nie jadłam nic takiego co mogłoby zaszkodzić, poszłam z kumpelą na spacer, dobrze że złapało mnie pod blokiem, bo bym chyba nie wytrzymała. Jakieś cholerstwo mi się przyplątało:/ siedzę i pije herbate z miętą.
W dodatku mam jakieś ciche dni z mężem, bo szef kazał dłużej przez cały tydzień w robocie siedzieć, no to przecież nie powiem mu, żeby spadał... tylko trzeba chodzić ciągle mi to wypomina i mówi, że jestem karierowiczka, o 22 poszedł do kolegi, nie wiem o której wróci... Przecież nie powiem szefowi, żeby spadał, wszyscy siedzieli dłużej... Nie wiem czmu tym facetom tak ciężko coś śpierpieć. Ja też wolałabym zamiast do tej roboty przychodzić do domu o 16... a nie o 19... Czasami brak słów.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Hopeless wrote:Ja tez nie chce przy porodzie używać balkonikaCzrna 81 wrote:Lunaris, ja też bym chciała do końca roku, co by potem nie rodzić w domu starców! Haha!
Nic się nie martwcie laski -będziemy pampersy w 2 rozmiarach kupować- dla dzieci i dla siebie
Ann ale miałaś farta, że nie kupiłaś nic od nich!
Ufff a ja poszłam sobie do kina żeby szybciej czas do jutra zleciał Piraci z Karaibów! Aaaa bym sobie pożeglowała... zatęskniło mi się za MazuramiFlowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Nic się nie martwcie laski -będziemy pampersy w 2 rozmiarach kupować- dla dzieci i dla siebie
Ann ale miałaś farta, że nie kupiłaś nic od nich!
Ufff a ja poszłam sobie do kina żeby szybciej czas do jutra zleciał Piraci z Karaibów! Aaaa bym sobie pożeglowała... zatęskniło mi się za Mazurami
Oj mialam czuja
Apropo zeglowania - usmiejecie sie ale nienawidze ruchu fal ani wszystkiego co sie wiaze z kolebaniem.. na hustawce- wymiotuje, na statku- wymiotuje, podczas podrozy autem-eymiotuje, karuzela-wymiotuje, i teraz level hard na koniec- wymiotuje kiedy patrze na rybki plywajace w akwarium.. nie mam pojecia dlaczego tak mam.. -
Zaburzenia błędnika? ale że rybki to naprawdę hardcore
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Agniechaaa wyobraz sobie, ze usuneli wszystkie swoje ogloszenia na olxie!
Chwała Bogu ze sie nie dałaś nabrać ja im napisałam ze chce zobaczyć towar :p moze sie cos przestraszyli ze za wiele osób sie interesuje!?? Ha zrobiłaś ich kochana na maxa i dobrze!!! -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Chwała Bogu ze sie nie dałaś nabrać ja im napisałam ze chce zobaczyć towar :p moze sie cos przestraszyli ze za wiele osób sie interesuje!?? Ha zrobiłaś ich kochana na maxa i dobrze!!!
-
Ann89 wrote:Gdyby mi facet powiedzial ze nie chce dziecka i mam je usunac bo inaczej odejdzie to ja bym juz nie chciala z nim byc. Mysle ze jeszcze tego samego dnia bylby spakowanym w worki na smieci ktore wywalilabym przed dom..
Aiwlys, duzo sily Ci zycze. Jestes mama, bedziesz mama.. jestes sila! ❤
Uważam dokładnie tak samo jak Ann89. Co z niego za mężczyzna, jeżeli stawia Ciebie przed takim wyborem? Poza tym pamiętaj, że aborcja jest w Polsce nielegalna (poza trzema wyjątkami, które w Twojej sytuacji prawdopodobnie nie zachodzą) i możesz mieć problemy, jeżeli potem temu Panu się odwidzi i pójdzie donieść na Ciebie na prokuraturę.
Jeżeli Pan nie dorósł do roli ojca, to podziękuj mu. Matka dziecka pozamałżeńskiego może już w trakcie ciąży żądać od ojca dziecka pokrycia wydatków związanych z ciążą i porodem. Nadto, matka dziecka może żądać zaspokojenia kosztów swojego 3-miesięcznego utrzymania w okresie porodu. A po urodzeniu dziecka pozew o alimenty. Aiwlys dasz radę!!!aiwlys, Czrna 81 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Ann89 wrote:Oj mialam czuja
Apropo zeglowania - usmiejecie sie ale nienawidze ruchu fal ani wszystkiego co sie wiaze z kolebaniem.. na hustawce- wymiotuje, na statku- wymiotuje, podczas podrozy autem-eymiotuje, karuzela-wymiotuje, i teraz level hard na koniec- wymiotuje kiedy patrze na rybki plywajace w akwarium.. nie mam pojecia dlaczego tak mam..
Nie jestes sama, ja tylko do tego zestawu dodam mieszanie zupy- te warzywa jak sie tak kręco w kółko, to przy którysm obrocie, muszę już mieszać z zamkniętymi oczamiLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy333 wrote:Nie jestes sama, ja tylko do tego zestawu dodam mieszanie zupy- te warzywa jak sie tak kręco w kółko, to przy którysm obrocie, muszę już mieszać z zamkniętymi oczami
O Boziu! To dopiero! :0
Myslalam, ze juz bardziej drastycznie od rybek sie nie da...Amy333 lubi tę wiadomość
-
Ha ha ha przepraszam, wiem że dla Was to śmieszne nie jest ale ja kocham takie historie i takie różne pogaduszki tu z Wami na forum
Potrafimy w ciągu domy razem śmiać się, płakać, wspierać, złościć, narzekać... fajnie twarde babki tu "mieszkają"Flowwer, Ptysia, Bocianiątko, Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość