CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
aiwlys wrote:10dpo to myślę za wcześnie, żeby cos wyszło (oczywiście mogłoby), ale nawet jeśli nie wyszło to może jeszcze nic straconego.
-
Lunaris wrote:popieram przedmówcę -jeszcze nic straconego!
Lunaris lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A ja byłam u gin wlasnie i mam pozytywne odczucia bardzo . Miła, konkretna i rozmowna babka. Pęcherzyk 1.8, tak wiec przed owu. Powiedziała ze jeżeli sobie życzę to ona mi moze jakiekolwiek sobie zażycze badanie zrobić, ale nie widzi powodu zeby wyciągać ze mnie kasę bo według niej wszystko jest jak trzeba i natura jest po mojej stronie . Ze te wszystkie małe badania to trochę pierdoly i poprawianie drobnych parametrów malo wpływa na cokolwiek, najważniejsze jest półprostu trafić w swój czas a zdrowy organizm dam sobie poradzi. Ze naprawdę cos pokazać mogą dopiero drogie badania które jak trzeba będzie to mi zrobi potem z refundacja, ale generalnie zakłada ze do października max zajdę hehe, jestem pozytywnie nastawiona po tej wizycie. Aaa, i zeby jeszcze chłopa do łóżka zaciągać nie na sile wtedy kiedy sobie wyliczę tylko kiedy mi sie chce bo organizm wysyła najlepsze sygnały . I zeby sobie nie dac wmówić ze w ciąże sie zachodzi od razu bo to tak nie działa.
Zaraz będę Was czytać bo od rana nie wiem co tam
Lunaris, staraczka1111, Maja84 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa ale Ci się fajna kobieta trafiła tez bym tak chciała, żeby lekarz starał się zrozumieć a nie od wejścia traktować jak wariata. Ja wiem ze na pewno zajdziesz przede mną a ja zamierzam do końca roku
-
aiwlys wrote:Nie jest ojcem mojego syna i jest w stanie mi mowic, ze będę samotna Mamusia z dwójka "różnych" dzieci itp.. Dziewczyny to tak boli, ze mam ochotę wyskoczyć z balkonu.. Gdyby nie mój syn to psychicznie bym sobie nie dala rady. Ale wiem ile przeszła samotnie wychowując syna i wiem, ze malo jest tak silnych osob..
Boże on jest potworem... a ja nie zasluzylam na cos takiego.. Do tego stopnia, ze mnie szantażuje i wymusza na mnie "pozbycia sie"..... Przeciez to chore!!! Nie umiem sobie poradzić..aiwlys lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Lunaris wrote:Nowa ale Ci się fajna kobieta trafiła tez bym tak chciała, żeby lekarz starał się zrozumieć a nie od wejścia traktować jak wariata. Ja wiem ze na pewno zajdziesz przede mną a ja zamierzam do końca roku
Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Lunaris, ja też bym chciała do końca roku, co by potem nie rodzić w domu starców! Haha!
staraczka1111, Czrna 81, Lunaris, Anna Stesia, blue00, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dla wszystkich smutasów naleśniki z truskawkami,jagodami, malinami i bitą śmietaną u Staraczki ze śląska hihi zapraszam ☺
Czrna 81, Flowwer, KateHawke, Bocianiątko, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę Aiwlys masakra on zawsze był takim dupkiem czy teraz mu tak strzeliło? Ja uważam tak samo jak dziewczyny - w życiu nie daj mu sie na to nakłonić bo to nic nie da. Chce pozbyć sie problemu a potem ani on nie będzie juz chciał z Tobą być (pewnie po odczekaniu chwili dla formalności) ani Ty z nim bo mu tego nie wybaczysz. Nie będę Ci doradzać czy powinnaś go rzucić bo nie czuje sie na siłach ale wiedz jedno - to dupek przed wielkie D. Na świecie jest wielu facetów ktorzy wola kochać i chronić swoich najbliższych a nie poniżać i niszczyć im życie.
Czrna 81, aiwlys, melunia91, Anna Stesia, Maja84 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyNowa na dzielni sama nie wiem czy wszystkie jego zachowania usprawiedliwiałam sobie swoim trudnym charakterem czy powtarzałam, że przecież mnie kocha (czuje to normalnymi dniami).
Ale narzucanie mi, że chce urodzić dziecko, żeby jemu zrujnowac życie, albo, że informacja o ciąży przyprawilam mu problemów, jest po świństwem. Napisalam mu, że przez to jak mnie traktuje i co do mnie mówi jest powrotem to jeszcze ja zostałam zlinczowana, ze go wyzywam... Brak słów. W ten weekend mam mu dać "odpowiedz" jaka decyzje podjelam. Jutro mieliśmy spędzic miły dzień bez syna, ale juz wiem jak on się zakończy.. -
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Dla wszystkich smutasów naleśniki z truskawkami,jagodami, malinami i bitą śmietaną u Staraczki ze śląska hihi zapraszam ☺
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:Nowa na dzielni sama nie wiem czy wszystkie jego zachowania usprawiedliwiałam sobie swoim trudnym charakterem czy powtarzałam, że przecież mnie kocha (czuje to normalnymi dniami).
Ale narzucanie mi, że chce urodzić dziecko, żeby jemu zrujnowac życie, albo, że informacja o ciąży przyprawilam mu problemów, jest po świństwem. Napisalam mu, że przez to jak mnie traktuje i co do mnie mówi jest powrotem to jeszcze ja zostałam zlinczowana, ze go wyzywam... Brak słów. W ten weekend mam mu dać "odpowiedz" jaka decyzje podjelam. Jutro mieliśmy spędzic miły dzień bez syna, ale juz wiem jak on się zakończy.. -
nick nieaktualny-Monika- wrote:Napisz mu niech się ogarnie, bo ucieka od odpowiedzialności, dobrze wiedział czym to się może skończyć. Kochana bardzo mocno Ciebie tule, wiem że teraz jest Tobie bardzo ciężko, czy jest ktoś w gronie Twoich najblizszych kto może ciebie wesprzeć?
-
nick nieaktualnyPrzepraszam Ciebie ale facet jest po prostu bezczelny na maksa. Niech ochłonie, a gdy już wszystko sobie przemyśli, spotkajcie sie ze sobą, Ty mam nadzieję że nie usuniesz tego dziecka. Powiedz mu niech spojrzy na swojego synka i czy chce zabić swoje drugie dziecko, jak on może spojrzeć sobie w oczy.... Kariera... No nie mogę.